Головна » 2009 » Липень » 31 » Медіаконкурс «Зміните себе – змінити світ»
14:44
Медіаконкурс «Зміните себе – змінити світ»
Проект «Сприяння реформі вторинної медичної допомоги в Україні», що фінансується Європейським Союзом, спільно з МОЗ України та Національною медичною премією оголошує конкурс для журналістів національних ЗМІ «Зміните себе – змінити світ» на краще висвітлення питань, що стосуються подальшого розвитку системи охорони здоров’я в Україні, включаючи рекомендації проекту.
Успішність змін у сфері охорони здоров’я залежить від багатьох чинників у тому числі і від розуміння суті нововведень, їх підтримки усіма верствами населення. У цьому процесі надзвичайно важливою є роль ЗМІ, що інформують про всі процеси розвитку перебіг реформи, а відтак формують загальну думку.

Організатори конкурсу ставлять за мету підвищити обізнаність представників ЗМІ щодо новітніх тенденцій розвитку системи ОЗ в Україні та в країнах Європи, стимулювати журналістів до активного висвітлення цього питання.

Конкурс триватиме з 1 серпня по 30 листопада 2009 р. Результати конкурсу будуть оголошені у грудні 2009 р.

Упродовж всього часу проведення конкурсу журналісти матимуть змогу отримувати вичерпну інформацію, задати питання, що їх цікавлять всім сторонам, що розробляли, чи впливають на розробку законодавства та процес подальшого розвитку системи охорони здоров’я, отримати незаангажовану експертну думку фахівців у сфері охорони здоров’я, зокрема щодо ролі та місця сімейного лікаря в системі надання медичних послуг, розвитку страхової медицини, розвитку системи охорони здоров’я в рамках чинної нормативно-законодавчої бази та будь-яких інших супутніх тем. Протягом серпня 2009 року буде проведено серію брифінгів для журналістів з зазначених тем.

Більш детально про умови конкурсу можна дізнатись на сайті проекту ЄС «Сприяння реформі вторинної медичної допомоги в Україні» www.eu-shc.com.ua, а також за телефонами проекту у Києві +38 (044) 288-0866(67) або сайті Національної медичної премії www.nmp.org.ua.

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1244196

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 729 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0