Головна » 2009 » Серпень » 4 » «БЕРДЯНСЬКИЙ ДЕБАТНИЙ РИНГ- 2009» ЗАПРОШУЄ
18:43
«БЕРДЯНСЬКИЙ ДЕБАТНИЙ РИНГ- 2009» ЗАПРОШУЄ
Молодіжний клуб „Співдружність”  м. Бердянська та Всеукраїнська молодіжна громадська організація  “Дебатна Академія” повідомляють про проведення  Відкритого дебатного турніру для школярів „Бердянський ринг-2009” з 11 по 13 вересня 2009 р. на базі санаторію  “Лазурний” (м. Бердянськ, Запорізької обл.).
«Бердянський ринг - 2009» – це…
Міжнародний дебатний турнір для школярів з України та інших країн, які володіють українською або англійською мовами. Турнір присвячений обговоренню важливої тематики, яка визначена Міжнародною освітньою дебатною асоціацією  (IDEA) як офіційна тема на рік:  «Молодіжна злочинність». Остаточне формулювання теми буде повідомлене після закінчення реєстрації.

Вперше в Україні турнір відбуватиметься за Всесвітнім форматом шкільних дебатів (World Schools Debate Format). Турнір складається із двох треків: українського/англійського. Турнір включатиме в себе чотири кваліфікаційні раунди, півфінали та фінал. Для учасників буде організована екскурсія містом та цікава культурна програма.

Також це чудова можливість познайомитися із міжнародною дебатною спільнотою та зустріти “бархатний сезон” на мальовничому березі Азовського моря.

Кого ми чекаємо
Учасників з України та інших країн, які володіють українською або англійською мовами з наступними статусами:
- дебатери (школярі 8-11 класів);
- тренери/судді)/супроводжуючі;
- спостерігачі (школярі 8-11 класів).

Умови участі
Учасники турніру сплачують організаційний внесок у розмірі 360 грн.($45), який покриває витрати на 3-разове харчування та проживання у 2-х місних номерах однієї особи  з 12.00 години 11 вересня до 14.00 години 13 вересня. Внесок сплачується безпосередньо під час реєстрації.

Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами, методичною літературою, пам’ятними футболками, сертифікатами, оплачують вартість екскурсії.

На конкурсній основі визначені Оргкомітетом 12 українських команд та 12 тренерів будуть сплачувати реєстраційний внесок у розмірі 210,00 грн. (за підтримки Посольства США в Україні в рамках проекту «Станьте лідерами»).  Оргкомітет повідомить про результати конкурсу після закінчення реєстрації.

Як взяти участь
Для того, щоб взяти участь у турнірі необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адресу  berdyanskyi.ryng@gmail.com. Реєстрація закінчується 26 серпня 2009 р. о 19.00. До 02 вересня організатори надішлють офіційні запрошення.

Орієнтований розклад турніру та реєстраційна форма додаються до цього повідомлення.
Більш детальну інформацію можна отримати  на сайті ВМГО «Дебатна Академія»  http://www.debate.org.ua.

За додатковими питаннями звертатися на електронну пошту berdyanskyi.ryng@gmail.com або за телефонами: Марина Едуардівна Масютіна (+380504848693), Олексій Вербицький (+380936670003 ).


ПРЕС-АНОНС  РОЗКЛАД  АНКЕТА УЧАСНИКА

Джерело: Ukrainian EuroClubs Network <euroclub.org.ua@gmail.com>

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 692 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0