Головна » 2009 » Серпень » 5 » "Журналістське розслідування: навчальний посібник для початківців"
22:46
"Журналістське розслідування: навчальний посібник для початківців"
Журналістське розслідування: навчальний посібник для початківців"    О.С. Хоменок, О.О. Бурмагін, К.Б. Іванова, Є.М. Рибка, С.А. Томіленко.
Посібник з проведення журналістських розслідувань складається з 8 розділів та додатків, які розкривають механізми проведення розслідувань, схеми їх проведення, надають практичні поради, наводять приклади щодо особливостей роботи з джерелами інформації, а також містять інформацію щодо етичних та законодавчих норм, що регулюють роботу розслідувачів.
 Особливістю даного посібника є використання багатьох прикладів вітчизняних журналістських розслідувань. Диск, що додається до посібника, містить електронну версію посібника, а також приклади друкованих та телевізійних розслідувань, здійснених українськими журналістами у 2003-2007 роках.

Цей посібник рекомендовано для журналістів та студентів факультетів журналістики.

Це видання стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорацію „Виклики тисячоліття” (MCC) та Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI). Зміст цього видання є виключно відповідальністю ГО „Інститут розвитку регіональної преси” та необов’язково відображає погляди USAID, MCC, MSI та уряду США.

Ви можете завантажити окремі розділи книжки!!!
http://www.irrp.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=837&Itemid=192

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1203 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0