Головна » 2009 » Серпень » 5 » Журнал "Новинар" кличе у подорож! -- Умови Конкурсу
22:48
Журнал "Новинар" кличе у подорож! -- Умови Конкурсу
Журнал "Новинар" кличе у подорож! -- До участі в конкурсі приймаються репортажі, в яких користувачі розповідатимуть про свої враження від мандрівок Україною.
Загальні положення
1.      Організатором конкурсу є ТОВ Бігмір-Інтернет.
2.      Територією проведення конкурсу є територія України.
3.      До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які не є співробітниками ТОВ Бігмір-Інтернет, їхніми родичами або співробітниками його афільованих осіб, що досягли 18 віку.
4.      Конкурс проводиться на сайті  http://novynar.com.ua/konkurs
5.      Реєструючись  для участі в конкурсі, Учасник висловлює свою згоду з правилами та приймає його умови.

Правила  участі у конкурсі

1.      Для того, щоб взяти участь в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті  http://novynar.com.ua  та в період з 1 липня по 30 вересня 2009 року завантажити свій репортаж на http://novynar.com.ua/konkurs
2.      Обов’язковим правилом участі в конкурсі є вказівка дійсної адреси електронної пошти при реєстрації для сповіщення про отримання подарунку в разі перемоги.  
3.      Репортажі повинні відповідати тематиці конкурсу.
4.      Обсяг публікації має бути 1-3 тисячі знаків, бажано з фотоілюстраціями (відсутність фото не буде впливати на результати конкурсу)
5.      Переможців конкурсу буде обирати комісія у складі редакції.

Подарунки та порядок їх отримання

1.      Переможці будуть сповіщені про виграш протягом одного тижня з моменту завершення проведення розіграшу та проінформовані про порядок отримання подарунку по електронній пошті.
2.      Інформація про переможців конкурсу також буде розміщена на сторінці сайту http://novynar.com.ua/konkurs в розділі Конкурс.
3.      Для отримання подарунку  переможцю необхідно надати документи що підтверджують особу (ксерокопію паспорту та ідентифікаційного коду). У разі  невиконання цієї умови переможець втрачає право на отримання подарунку.
4.      Кожен з переможців отримає подарунок.
5.      Учасники конкурсу, які отримали право на подарунок, не можуть отримати еквівалент в іншій формі.
Відповідальність за отримання та доставку подарунку бере на себе переможець.
Ви часто подорожуєте Україною і не припиняєте дивуватися красі цієї унікальної країни. Ви бували в таких місцях, про які більшість із українців і не здогадуються. Вам кортить поділитися враженнями про побачене і почуте. Тоді візміть участь у конкурсі репортажів Україна-гід на Novynar.com.ua

Джерело: http://novynar.com.ua/konkurs

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 656 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0