Головна » 2009 » Серпень » 7 » Віднині інтелектуали Маріуполя отримали новий інформацій ресурс
08:41
Віднині інтелектуали Маріуполя отримали новий інформацій ресурс

Віднині інтелектуали Маріуполя отримали новий інформацій ресурс "Інтелектуальні ігри у Маріуполі" (www.chgk-0629.at.ua), покликаний вчасно сповіщати про численні маріупольські турніри "Що? Де? Коли?", "Брейн-ринг", "Своя гра" тощо.
Проект втілила у життя Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" у співпраці з "Англійським клубом" Маріуполя (керівник - Олег Вишневський, знаний лідер інтелектуального руху) та Відділом сім'ї та молоді виконкому Маріупольської міськради.
Подія приурочена до святкувань 20-ї річниці Першого Всесвітнього конгресу Міжнародної асоціації клубів знавців, який відбувся влітку 1989 року у м. Маріуполі. Саме тоді була створена сама асоціація, що об'єднала знавців усього світу. Також тоді були розроблені та затверджені правила гри у "Брейн-ринг", спортивну (нетелевізійну) версію гри "Що? Де? Коли?".
В часі Конгресу був розіграний Кубок Міжнародної Асоціації клубів, першим володарем якого сенсаційно стала команда "Збірна міст", сформована прямо під час Маріупольського Конгресу з представників різних куточків СРСР. У фіналі вона розгромила поважну збірну телезнавців.
Зацікавленість Ліги "ДИПКОРПУС у проекті "Інтелектуальні ігри у Маріуполі" абсолютно не випадкова. "Ліга "ДИПКОРПУС" послідовно впроваджує лінію на залучення молодих фахівців-міжнародників до участі у інтелектуальних іграх, адже це - унікальна можливість розвити їх професійні навички. За влучним висловом А.Гуцала, "Дипломатія - це інтелектуальне змагання, і зовнішньополітична діяльність - найбільш високоінтелектуальна сфера суспільного життя і політичної діяльності, оскільки стосується виживання людства як такого". Починаючи від 2002 року легати "ДИПКОРПУСУ" успішно виступають у складі корпоративних команд, першою з яких була "Первачки-Дипломати".
На разі ж заходи з популяризації інтелектуальних ігор тривають. Незабаром можливе розміщення, за сприяння відділу сім'ї та молоді міськвиконкому, на бігбордах Маріуполя соціальної реклами, що заохочуватиме маріупольців вливатися до лав інтелектуальних клубів міста.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 647 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0