Головна » 2009 » Серпень » 11 » до 01.09.2009 - ХІ Міжнародний фотоконкурс "День-2009" - Умови фотоконкурсу
17:40
до 01.09.2009 - ХІ Міжнародний фотоконкурс "День-2009" - Умови фотоконкурсу
До участі у Фотоконкурсі приймаються чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості розміром 30х40 см. На зворотній стороні знімку вказати прізвище, ім’я та по батькові автора, повну адресу, телефон, інформацію про те, що зображено на фотознімку, бажано дату й місце зйомки. Подання електронного варіанту фоторобіт обов‘язкове. Без електронної копії, записаної на цифровий інформаційний носій (CD-R ,-RW; DVD-R,-RW), роботи не розглядаються.
Участь в конкурсі - безкоштовна!!!!
Термін проведення конкурсу: з моменту першого оголошення умов фотоконкурсу в газеті «День» і до 01 вересня 2009 року.

Чекаємо роботи за адресою: Україна, 04212, м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2-Л, з поміткою «На фотоконкурс»


Журі конкурсу залишає за собою право відносити фотографії до тієї чи іншої категорії.

Організатори фотоконкурсу залишають за собою право призначати й інші нагороди, премії, включаючи моральне заохочення учасників шляхом опублікування фотографії у газеті «День» за підписом автора, та виплатою гонорару, а також використання в інший спосіб, зазначений в умовах фотоконкурсу.

Список переможців буде надруковано в газеті «День» не пізніше 30 вересня 2009 року.

Обов’язкова умова отримання призів ­ особиста участь переможців в урочистому підбитті підсумків фотоконкурсу (про дату вони будуть повідомлені персонально).

Для отримання призів переможцям та призерам необхідно подати такі документи: паспорт та його копію (першу, другу сторінку та сторінку з місцем прописки/реєстрації), довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та його копію.

Переможці та призери фотоконкурсу самостійно несуть зобов’язання щодо сплати обов’язкових податків та зборів.

Заміна призів грошовим еквівалентом не допускається.

Учасники фотоконкурсу погоджуються з тим, що організатори залишають за собою право друкувати кращі роботи на шпальтах газети та в іншій друкованій продукції організаторів за підписом автора з виплатою гонорару, розміщувати на веб-сайті організаторів, в інтернет-версії газети та у банку даних, надісланих на фотоконкурс робіт, з метою популяризації фотоконкурсу, використовувати їх у фотовиставках та інших акціях організаторів. Спосіб доступу до банку даних визначають організатори фотоконкурсу.

Учасники фотоконкурсу гарантують, що вони є авторами надісланих робіт і фактом участі у ньому не порушують права інших осіб. В разі порушення зазначених гарантій учасники зобов’язуються відшкодувати організаторам всі можливі збитки.

Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються і не повертаються.

Учасники фотоконкурсу дають згоду на безкоштовне використання їхніх імен і прізвищ у рекламних цілях організаторів з метою популяризації фотоконкурсу.

Факт участі у фотоконкурсі (надання робіт) означає згоду з його умовами.


Джерело: http://www.day.kiev.ua/202752/

Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 842 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0