Головна » 2009 » Серпень » 20 » Проект Європейської Волонтерської Служби в Словенії
19:37
Проект Європейської Волонтерської Служби в Словенії
МВО „СВІТ-Україна” шукає волонтера для участі в довгострокових волонтерських проектах в рамках програми European Voluntary Service, “Молодь в Дії” Європейського Союзу.
Якщо ви шукаєте можливості отримати міжнародний та міжкультурний досвід, познайомитися з новою країною та культурою, отримати безцінний практичний досвід роботи, провести незабутній час в іншій країні, завести нових друзів, отримати нові знання та навички та відкрити себе з нової сторони - тоді Європейська волонтерська служба – саме те, що вам потрібно!
Коротка інформація про проект:

Волонтер працюватиме в громадській організації Zavod Voluntariat – SCI Slovenia (Любляна, Словенія). Тривалість проекту – 12 місяців, початок – 1.01.2010. Робочі завдання включатимуть організацію клуба волонтерів, підготовку та проведення міжнародних молодіжних обмінів, міжнародних волонтерських таборів.

Кваліфікація: вільне володіння англійською, від 20 до 30 років. Висока мотивація для участі в проекті, гарні комунікаційні навички, відповідальне ставлення до роботи, знання комп’ютера, вміння працювати самостійно та в команді

В рамках програми European Voluntary Service волонтеру буде забезпечено проживання та харчування, кишенькові, уроки мови, медичне страхування.

Заявки у вигляді розгорнутого CV та мотиваційного листа (не менше 1 сторінки, англійською мовою) треба надсилати на наступну адресу: info@svit-urkaine.org.

Мотиваційний лист має охоплювати наступні питання: чому ви зацікавлені взяти участь в даному конкретному проекті, чого ви очікуєте від його реалізації, який внесок ви могли б привнести в проект. Кінцевий термін подання заявок – 23 серпня.

Додаткова інформація:

www.svit-ukraine.org

http://vkontakte.ru/club6097205

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1254257

Категорія: Стажування | Переглядів: 683 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0