Головна » 2009 » Серпень » 21 » Довгостроковий волонтерський проект в меморіальному музеї Бухенвальд
20:12
Довгостроковий волонтерський проект в меморіальному музеї Бухенвальд
МВО „СВІТ-Україна” шукає волонтера для участі в довгостроковому волонтерському проекті в рамках програми European Voluntary Service, що проходитиме в меморіальному музеї Бухенвальд.
Проект проходитиме в Бухенвальді, меморіальному музеї на території колишнього концентраційного табору, неподалік від Ваймара (Німеччина). Музей приймає відвідувачів зі всього світу – це і колишні полонені табору та їх родичі, люди, які шукають зв’язок з минулим.
Крім того, музей відвідують чисельні групи, які перебувають на території від кількох годин до кількох днів та мають спеціальну освітню програму та семінари. Музей також відвідує багато туристів з країн колишнього СРСР, тому є зацікавленість запросити волонтера саме з цього регіону, хто міг би допомогти спілкуватися з відвідувачами. Крім виконання основної роботи (допомога відвідувачам музею, організація семінарів, проведення екскурсій), волонтер також може допомагати з перекладом матеріалів в архіві та бібліотеці музею, долучатися до створення нових експозицій, працювати з експонатами музею.

Тривалість проекту: 6-8 місяців, починаючи з лютого 2010

Вимоги до волонтера: вільне володіння німецькою мовою, зацікавленість в історії Німеччини та ІІ Світової війни, міжкультурному спілкуванні. Вік – від 18 до 27 років.

В рамках програми European Voluntary Service волонтеру буде забезпечено проживання (в Ваймарі, культурній столиці Європи у 1999 р. та батьківщині Гете) та харчування, кишенькові, уроки мови, медичне страхування.

Заявки у вигляді розгорнутого CV та мотиваційного листа (не менше 1 сторінки, англійською мовою) треба надсилати на наступну адресу: info@svit-urkaine.org.

Мотиваційний лист має охоплювати наступні питання: чому ви зацікавлені взяти участь в цьому конкретному проекті, чого ви очікуєте від його реалізації, який внесок ви могли б привнести в проект, ваш попередній досвід стосовно теми проекту. Кінцевий термін подання заявок – 15 вересня.

За додатковою інформацією та формою заявки звертайтеся:
МВО „СВІТ-Україна”
info@svit-urkaine.org
www.svit-ukraine.org
http://vkontakte.ru/club6097205

Джерело: http://eu.prostir.ua/probations/236522.html

Категорія: Стажування | Переглядів: 764 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0