Головна » 2009 » Грудень » 25
Ми розпочинаємо проект «Нові лідери України», щоб подолати суспільну апатію та депресію, дати поштовх масовому руху за суспільні перетворення, генерувати лідерів нової якості та створити дієвий привід для національного піднесення.
Проект є інноваційним для України, але не новим для світу. Успішні приклади схожих ініціатив в світі довели, що саме вони здатні підняти національних дух та забезпечити прихід нових людей у суспільне життя, чого так очікують українці. (з успішним прикладом схожих проектів Ви можете ознайомитися на сайті - http://www.novilidery.org.ua/ua/about/experience/).
Нові лідери України – незалежн ... Читати далі »
Категория: Конкурси та вікторини | Просмотров: 766 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Уряд Швеції вирішив запропонувати нову ініціативу з метою демократизації та свободи самовиявлення. Ініціатива має на меті підтримати осіб, групи та громадські організації, які працюють в напрямку демократизація суспільства та свобода самовиявлення.
Sida (Swedish International Development Cooperation Agency) http://www.sida.se/English/ запрошує організації, які відповідають вказаним критеріям, надсилати концепції проектів, які можуть бути підтримані в рамках даної ініціативи. На сайті агентства розміщено Критерії відбору http://www.sida.se/Global/About%20Sida/S%C3%A5%20arbetar%20vi/Riktlinjer%20for%20sokande%20091111. ... Читати далі »
Категория: Вакансії | Просмотров: 1346 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Асоціація <<ВО <<Фонд енергоефективних інвестицій>> запрошує до участі у конкурсі "ТОП-ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ" 2009 р.
Матеріали для участі у конкурсі приймаються у період з 17 вересня 2009 року по 10 січня 2010 року
Учасниками конкурсу можуть бути підприємства галузей промисловості, транспорту, зв'язку, будівництва, сільського господарства, торгівлі, побутового обслуговування населення всіх форм власності, бюджетні організації, медичні установи і навчальні заклади, засоби масової інформації.
 
Організатор:
Асоціація <<ВО <<Фонд енергоефективних інвестицій>>
Експертн ... Читати далі »
Категория: Конкурси та вікторини | Просмотров: 966 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Представляємо Вашій увазі другий інформаційний лист, , розроблений в рамках співпраці трьох проектів ISTOK-SOYUZ, SCUBE-ICT та EXTEND
Представляємо Вашій увазі другий інформаційний лист (перший інформаційний лист (http://cstei.lviv.ua/ua/item/281), розроблений в рамках співпраці трьох проектів ISTOK-SOYUZ, SCUBE-ICT та EXTEND (http://www.eeca-ict.eu/), дії яких спрямовані на розвиток та підтримку співпраці ЄС зі східно-європейськими та центрально-азійськими країнами у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ).

Даний інформаційний лист висвітлює основні доробки кластеру трьох ІКТ проектів (ISTOK-SOYUZ, SC ... Читати далі »
Категория: Повідомлення | Просмотров: 737 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

КОНКУРС «САМООРГАНІЗАЦІЯ ГРОМАДЯН І ВЛАДА» серед студентів та молодих науковців на кращий твір за напрямами:
1. Самоорганізація громадян в Україні
Теми напряму:
-- Від подвір’я до країни
-- Шляхи самоорганізації
-- Організація самоорганізації – практика парадоксу
2. Влада у громадянському суспільстві
Теми напряму:
-- Перші укази Президента країни громадянського суспільства
-- Пріоритети дій Президента в перший рік повноважень
Можливі інші варіанти тем, які розкривають загальну тему конкурсу. Такі теми необхідно узгодити з оргкомітетом.
Висловіть своє бачення шляхів становлення гр ... Читати далі »

Категория: Конкурси та вікторини | Просмотров: 727 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Проведення футбольного чемпіонату Євро-2012 в Україні та необхідність комфортного розміщення іноземних туристів та футбольних вболівальників відкривають широкі перспективи для збільшення кількості приватних осель та мініготелів. Тому в рамках виставок відбудеться традиційна виставка-ярмарок сільського туризму «Українське село запрошує» та захід «Європейське село в Україні».
Виставка-фестиваль ЕКО*ВІДПОЧИНОК надає можливість учасникам представляти все розмаїття індустрії відпочинку та розваг, вивчати очікування і інтереси майбутніх споживачів та реалізовувати свої пропозиції безпосередньо клієнтові.

Виставка-фести ... Читати далі »
Категория: Конференції, семінари, тренінги | Просмотров: 716 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує тендер «Сприяння реформуванню системи фінансування освіти». Мета: проведення експертного аналізу системи фінансування освіти, розробка пропозицій щодо впровадження фінансової автономії шкіл. Учасники: неурядові організації, що мають досвід проведення аналітичних досліджень в освітній сфері.
Перевага надаватиметься проектам неурядових організацій, що здійснюються у співпраці з органами державної влади та їх посадовими особами, до компетенції/відання яких відносяться питання управління та фінансування освіти, а також у співпраці з інозе ... Читати далі »
Категория: Гранти, фінансування | Просмотров: 788 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

12 січня 2010 року проект «Громадські ініціативи на захист економічних та соціальних прав» («Плануємо громадою») проводить інформаційну сесію для місцевих організацій громадянського суспільства щодо нового грантового конкурсу «Ініціативи з громадського моніторингу процесу планування територій громад та використання земельних ресурсів».
Проект «Плануємо Громадою» виконується Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з Інститутом громадянського суспільства. Проект здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах Європейського інструменту з демократії та прав людини (European Instrument for De ... Читати далі »
Категория: Конференції, семінари, тренінги | Просмотров: 726 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

В Україні знято перший документальний фільм, що висвітлює кращий досвід впровадження концепції соціальної відповідальності бізнесу (СВБ) українськими компаніями.
В документальному фільмі «Голоси» Спільнота «Соціально Відповідальний Бізнес» та студія «Сталий розвиток» за фінансовою підтримкою Посольства США в Україні вперше на одному екрані зібрали провідних гравців вітчизняного ринку, які продемонстрували для своїх колег власні методичні підходи та надали практичні поради з управління СВБ.

Фільм демонструє шість прикладів вдалої інтеграції концепції соціальної відповідальності в діяльність компаній. Компанія «Сис ... Читати далі »
Категория: Повідомлення | Просмотров: 717 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Проект www.svb.org.ua відбувається за підтримки Європейської Академії Бізнесу в Суспільстві (European Academy of Business in Society, EABIS) та за участі Спільноти Соціально Відповідального Бізнесу (Україна), Університету Леона Козмінського (Польща), CEU Business School (Угорщина) та Вищої школи менеджменту Санкт-Петербурзького державного університету (Росія). Його метою є розробка кейсів на основі практик компаній Центрально-Східної Європи (по 2 кейси з України, Росії, Угорщини та Румунії).
Відомо, що СВБ має свою культурну специфіку і залежить від політичних традицій, рівня соціа ... Читати далі »
Категория: Повідомлення | Просмотров: 677 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс на розробку методики та проведення опитування щодо змісту підручників з Історії України та Всесвітньої історії.
Мета конкурсу: розробка методики і програми опитування референтних груп (учнів, учителів, батьків) щодо змісту підручників з історії та проведення такого опитування щодо з’ясування ставлення зазначених груп до змісту підручників з історії з погляду культурної, етнічної та ґендерної толерантності (розуміння цінності інших культур, терпиме ставлення до Іншого, повага до культурного розмаїття, здатність до конструктивного діалогу).

Учасники конкурсу: неурядов ... Читати далі »
Категория: Гранти, фінансування | Просмотров: 776 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Ініціативи з громадського моніторингу процесу планування територій громад та використання земельних ресурсів
Проект «Громадянська ініціатива на захист економічних та соціальних прав» («Плануємо Громадою») оголошує грантовий конкурс для підтримки громадських ініціатив у сфері здійснення контролю дій влади з питань планування територій, здійснення громадського впливу на процес прийняття рішень щодо містобудівної документації, місцевих правил забудови.
Мета конкурсу – надати підтримку ініціативам організацій громадянського суспільства, спрямованим на захист економічних та соціальних прав громадян в процесі плануванн ... Читати далі »
Категория: Гранти, фінансування | Просмотров: 746 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

23-25 червня 2010 року у м. Львів пройде ІІІ Міжнародний конгрес «Діаспора як чинник утвердження держави Україна у міжнародній спільноті: сучасний вимір, проекція в майбутнє».
Тематика Конґресу:

1. Стратегія та моделі співпраці України і діаспори.
2. Збереження національної ідентичності українця у сучасному зарубіжжі.
3. Новітні явища світового українства в контексті східної діаспори та нової хвилі еміграції.
4. Вищі українознавчі студії та українські культурні центри зарубіжжя: роль, завдання, перспективи.
5. Освіта українського зарубіжжя: сучасний стан та перспективи.
6. Церква як центр збер ... Читати далі »
Категория: Конференції, семінари, тренінги | Просмотров: 682 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009

Інтернет-ресурс «Відлуння віків» http://www.pamjatky.org.ua/ проводить конкурс серед 20 веб-проектів, присвячених історичним пам’яткам. Ресурс підтримується Українським товариством охорони пам'яток історії та культури і міститься в Києві, проте у конкурсі номінована ціла група регіональних сайтів і це може бути цікавим будь-якій аудиторії.
Проекти виразно комерційного характеру, WEB-візитки офіційних установ та підсторінки проектів іншої спрямованості до розгляду не бралися.

Підбиття підсумків проводитиметься за кількістю набраних кожним номінантом балів. Зауважте, що за перше місце у «трійці» нараховуються п'ять ... Читати далі »
Категория: Конкурси та вікторини | Просмотров: 761 | Добавил: dipcorpus | Дата: 25.12.2009