Головна » 2011 » Травень » 19 » 25/05, Київ - подіумна дискусія "Соціально-економічна модернізація України: ресурси, можливості, перспективи"
18:33
25/05, Київ - подіумна дискусія "Соціально-економічна модернізація України: ресурси, можливості, перспективи"

Шановні колеги і колежанки, Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та інформаційно-політичний портал "Політ.ua" раді запросити Вас на участь у подіумній дискусії "Соціально-економічна модернізація України: ресурси, можливості, перспективи". Дискусія відбудеться 25 травня 2011 року у конференц-залі Київської торгово-промислової палати, за адресою: вул. Б. Хмельницького, 55. Початок реєстрації о 18:30.
Програму дискусії Ви можете завантажити за цим посиланням:
www.info.boell.org.ua/Modernisierung/Wirtschaft_und_Energie25.05.2011.pdf
Цією дискусією ми продовжуємо серію заходів в рамках проекту "Модернізація України: візія майбутнього". Це футуристичний проект, який присвячений 20-й річниці незалежності України і спрямований на пошук ідеальної моделі української держави.
В Україні, на жаль, до сих пір не ведеться серйозного суспільного дискурсу щодо того, яку країну ми будуємо і в якій хотіли би жити. Цей проект є спробою започаткувати таку дискусію на платформі "Політ.ua".
Дискусія відбуватиметься українською/російською мовами без синхронного перекладу.

Звертаємося до Вас з проханням підтвердити свою участь до 24.05.2011 електронною поштою на адресу makarenko@boell.org.ua . Телефон для довідок 044/390 70 78.

З повагою,
Кирило Савін, керівник Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 569 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0