Головна » 2012 » Березень » 6 » 7 березня Український незалежний центр політичних досліджень проведе круглий стіл «Стратегія розвитку громадянського суспільства».
16:02
7 березня Український незалежний центр політичних досліджень проведе круглий стіл «Стратегія розвитку громадянського суспільства».
25 січня 2012 р. Президент України Віктор Янукович своїм Указом №32/2012 створив Координаційну раду з питань розвитку громадянського суспільства. Це не перша спроба влади почути голос громадськості. Екс-президент В.Ющенко в 2007 році вже створював Раду громадськості на чолі з Іваном Плющем. Але згадана рада так і не почала свою роботу, навіть не був сформований склад. 
Віктор Янукович доручив Координаційній раді протягом місяця розробити проекти Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та план першочергових заходів щодо її реалізації. 
Наскільки щире бажання Януковича розвивати громадянське суспільство? Чи відповідають розроблені в Адміністрації документи Президента потребам громадських організацій? На ці та інші питання будуть шукати відповіді під час громадського обговорення проектів Стратегії та плану першочергових заходів на Круглому столі, який проводить Український незалежний центр політичних досліджень.
До обговорення проекту Стратегії державного сприяння розвитку громадянського суспільства та Першочергового плану заходів з реалізації Стратегії запрошені лідери організацій громадянського суспільства, експерти, члени Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства та представники органів державної влади.

Місце проведення: конференц-зал НАН України за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55,  Білий зал (1-й поверх). 

Час проведення: з 10.00 до 12.30. Початок реєстрації о 9.30.

Контакти: тел. 066 381 81 35, olga@uncpd.kiev.ua
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 557 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0