Головна » Архів матеріалів

Німецький Історичний Інститут, за співпраці з Варшавським університетом, призначають з коштів Фонду ім. Роберта Боша стипендії на одномісячні наукові візити до Варшави.

Науковці отримають можливість користатися, під час візиту до Варшави, науковою інфраструктурою Німецького Історичного Інституту та польських центральних установ. До розгляду приймаються тільки ті проекти, для реалізації яких  - з огляду на джерельну базу і доступ до літератури – необхідна робота в бібліотеці Німецького Історичного Інституту і в центральних польських архівах. Проекти по ... Читати далі »

Просмотров: 1110 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

EuroAcademy 2008 http://www.passion-wanted.mckinsey.com/html/pwEA2008/home_ea.php

21-28 лютого у м. Кітцбюель (Австрія) пройде “Євроакадемія МакКінзі” на тему “Творення нової Європи”. До участі запрошуються студенти, випускники – яскраві особистості з досягненнями в будь-якій сфері знань


Поділитесь своїми думками та поглядами на майбутнє Європи з експертами МакКінзі, науковцями, провідними політичними лідерами та бі ... Читати далі »

Просмотров: 1141 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

The Alfred Toepfer Stiftung F.V.S. http://www.toepfer-fvs.de/toepfer-stipendium.html?&L=1

Розрахована на студентів останніх років навчання гуманітарних спеціальностей
Навчання триває 1 рік в одному з університетів Німеччини.
Стипендія 920 євро на місяць.
Просмотров: 1022 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

Центр прав людини "Древо життя" разом з Харківською обласною державною адміністрацією та Печенізькою райдержадміністрацією 26-28 жовтня розпочинають навчальний рік у Жіночій школі НАТО, що проводиться за підтримки Центру інформації і документації НАТО в Україні та Міжнародного фонду "Відродження".

До участі в школі запрошуються жінки з числа лідерок громадської думки - вчительки, бібліотекарки, журналістки, громадські діячки та державні службовці з малих міст та сіл східних регіонів України та АР Крим та члени громадських рад з усіх областей України. Знай ... Читати далі »

Просмотров: 1051 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

Подання анкет до 5 січня 2008 р.

Тематика: Зміни в постсоціалістичних центрально- і східноєвропейських країнах мали значний зовнішній вплив. Самі центральноєвропейські держави швидко і успішно встановили курс на ЄС і членство в НАТО, що мало ключовий вплив на перетворення їх державних устроїв, суспільств і економік. Держави і суспільства на території колишнього Радянського Союзу і на Балканах мали складніші процеси, що призвело до появи гібридних політичних режимів з різними ступенями глобальної інтеграції.

Літня Школа 2008 р. зосередиться на ... Читати далі »

Просмотров: 1119 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

The Norwegian Centre for International Cooperation in Higher Education Програма Quota Scheme, якою керує Норвезький центр міжнародної співпраці у галузі вищої освіти, об`єднує норвезькі вищі навчальні заклади, які надають стипендії міжнародним студентам

Мета Quota Scheme надати студентам з країн, які розвиваються якісну освіту,завдяки чому вони зроблять свій внесок у розвиток своєї країни після навчання.

Список ВНЗ, які надають стипендії за програмою ... Читати далі »
Просмотров: 1332 | Добавил: dipcorpus | Дата: 16.10.2007

Легати Аліна Долгополова та Сергій Артамонов взяли участь у Осінній студентській школі з прав людини, ініційована Молодіжним Правозахисним Рухом в Україні і організована спільно Харківською молодіжною організацією „Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ) та Дебатною Академією.
 
Просмотров: 1043 | Добавил: dipcorpus | Дата: 15.10.2007

Институт Международных отношений и Политических наук (Политологии), Университет Вильнюса, совместно с Литовской Политологической Ассоциацией организовывают конференцию, посвященную 50 летней годовщине подписания Римского Договора.
 
Она фокусируется на линии действия ЕС и проблематике, которая возникла на протяжении последних лет, чтобы обобщить современные дискуссии   об экономических, общественных, политических и культурных проблемах и перспективах консолидации, чтобы ... Читати далі »
Просмотров: 1016 | Добавил: dipcorpus | Дата: 15.10.2007

Учебный фонд Палаты депутатов Берлина предлагает стипендиальную программу поддержки выпускников и молодых ученых из Великобритании, Франции, Соединенных Штатов, России и стран бывшего Советского Союза, имеющих по меньшей мере степень бакалавра и изучающих вопросы, связанные с историей и культурой Берлина и Германии, или германо-международные отношения, для исследовательской работы в одном из берлинских научных центров.

Фонд поддерживает стипендиями специалистов всех дисциплин, в особенности гуманитарных и  общественных наук.  
Фонд выделяет ... Читати далі »
Просмотров: 1022 | Добавил: dipcorpus | Дата: 15.10.2007

Директорат з молоді та спорту при Раді Європи організує семінар із міжкультурної освіти при роботі з молоддю Європи, її ролі в реалізації молодіжної політики та відповідних програмах Ради Європи. Семінар буде проходить у Європейському Молодіжному Центрі м. Будапешт (Угорщина) 28-29 листопада 2007 р.

Для участі в семінарі, запитайте заявку на zsuzsanna.molnar@coe.int.
 
Просмотров: 1082 | Добавил: dipcorpus | Дата: 15.10.2007

« 1 2 ... 259 260 261 262 263 264 265 »