Головна » 2010 » Серпень » 12 » Актуальні контактні дані дипломатичних представництв країн ЄС – відтепер на одній інтернет-сторінці порталу "ДИПКОРПУС"
11:24
Актуальні контактні дані дипломатичних представництв країн ЄС – відтепер на одній інтернет-сторінці порталу "ДИПКОРПУС"

Щодня велика кількість наших співгромадян потребує виходу на зв'язок з посольствами та консульствами країн Європейського Союзу.
Як свідчить практика, ці контактні дані періодично зазнають змін, які найшвидше відображаються на інтернет-сторінках дипломатичних установ або їх міністерств в закордонних справ. Звернення у пошуках до цих інтернет-представництв значно полегшує життя та дозволяє користуватися актуальною інформацією про діючі контакти посольств та консульств.
За час багаторічної співпраці з європейськими дипломатами у підготовці Днів Європи в Україні Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" акумулювала контактну базу, яку нині ми презентували як частину нашого порталу "ДИПКОРПУС". Запрошуємо користуватися відомостями про інтеренет-представництва країн ЄС в Україні за посиланням www.dipcorpus.at.ua/index/posolstva_EU/0-39  
У разі виявленя проблем чи зміни інформації просимо повідомляти адміністрацію порталу "ДИПКОРПУС" за адресою dipcorpus-mdgu@ukr.net з поміткою в полі теми листа "ЄС".
В планах Інформаційного департаменту Ліги "ДИПКОРПУС" доповнення бази відомостями про інтернет-сайти усіх країн, чиї дипломати акредитовані в Україні.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 600 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0