Головна » 2013 » Березень » 10 » Актуальні події - легатам "ДИПКОРПУСУ"!
19:08
Актуальні події - легатам "ДИПКОРПУСУ"!
Віконце у Маріуполь - там, де завжди цікаво! ;-) Віконце у Маріуполь - там, де завжди цікаво! ;-)
до 10.03.2013 - 10 місяців волонтерства в Латвії
Шукаємо волонтера-хлопця на унікальний ЕВС у ЛатвіїЇ, де зібрали практично усі напрямки молодіжної діяльності! Якщо вам подобається активний відпочинок, спорт, ви цікавитесь екологічними проблемами та не бачите життя без музики - цей проект саме для вас!
http://gurt.org.ua/vacancies/17197/
 

до 10.03.2013 - ми шукаємо молодих людей з усіх регіонів України, Польщі та Білорусі віком від 18 до 25 років, як відкриті до нового та горять своїми ідеями, до участі в міжнародній програмі неформальної громадянської освіти молоді «Майстерня громадської активності».
Мужність взяти на себе відповідальність та діяти корегує рух життя, повертаючи його у твій бік, а іноді взагалі перевертає його. Та за всіма великими суспільними змінами стоять звичайні люди, які колись починали з першої маленької справи для своїх друзів, своєї вулиці, своєї громади.
http://maysternya.org/ua/maisternja-2013/zayavka/

до 10.03.2013 - Інститут Політичної Освіти оголошує цьогорічний 2-й набір учасників в Майстерню європейської політики
В рамках проекту відбудуться освітні, практичні та дискусійні заходи, які покликані сформувати з учасників сучасних європейських політичних лідерів в майбутньому, що володітимуть новітніми демократичними підходами до врядування та ведення політичної діяльності.
http://dipcorpus.at.ua/news/ipo_2/2013-03-05-2669
 

до 13.03.13. - Вебчат на тему літньої програми студентського обміну (США)
13 березня, з 15 до 16 години відбудеться вебчат на тему Літньої програми студентського обміну (Summer Work Travel Program (SWT).
Цей вебчат стане для Вас чудовою нагодою дізнатися більше про програму SWT і отримати відповіді на Ваші запитання від Консульських офіцерів Посольства США в Києві. З Вами спілкуватимуться офіцери та асистент з питань неімміграційних віз Консульського відділу, які безпосередньо працюють зі студентськими візами та візами для учасників програми SWT.
http://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/swt-webchat-2013-ukr.pdf
 

до 13.03.2013 - Набір учасників на Міжнародний проект "Local in Global” (Німеччина)
МГО "Іскра” шукає 6 учасників (3х хлопців і 3х дівчат) +1 лідера/лідерку групи для проекту "Local in Global" , що проходитиме в Центрі зустрічей Требніц з 18 по 26 травня 2013 року.
Яка мета цього заходу?
Глибше зрозуміти поняття «сталий розвиток», навчитись використовувати принципи сталого розвитку в молодіжних проектах в сільських місцевостях, налагодити співпрацю між європейськими молодіжними організаціями, спланувати подальші спільні проекти. Детальний розклад проекту в додатку (увага: в документі неправильно вказані дати проекту).
http://gurt.org.ua/news/trainings/17102/
 

до 14.03.2013 - Тренінги зі стратегічного планування та написання проектів
У квітні 2013 програма «Бібліоміст» та Творчій Центр ТЦК проведуть серію тренінгів зі стратегічного планування та написання проектів для представників громадських організацій та публічних бібліотек
В результаті тренінгу учасники отримають навички зі стратегічного планування та написання проектів, а також нові ідеї партнерств.
http://www.bibliomist.org/ua/about-bibl/novini/720-treninhy-zi-stratehichnoho-planuvannia-ta-napysannia-proektiv


до 14.03.2013 - Турнір з дипломатичних дебатів "Межа закону та моралі"
http://vk.com/dipdebat  
Темы на 14 марта:
эта палата выступит за легализацию наркотиков
эта палата выступит за легализацию проституции
эта палата выступит за разрешение эвтаназии
эта палата выступит за введение смертной казни.
Темы довольно спорные, но все в Ваших руках - играйте со словами)

до 15.03.2013 - Конкурс на розробку теми і логотипу для міжнародного антикорупційного дня
9 грудня – Міжнародний антикорупційний день. Програма розвитку ООН і відділ боротьби з наркотиками і злочинністю оголошують відкритий конкурс, щоб обрати тему глобальної кампанії з нагоди Міжнародного антикорупційного дня 2013 року.
Кожен може взяти участь у конкурсі, вікові обмеження – 15-25 років. Особливо заохочується участь молодих жінок.
http://civic.ua/news/view.html?q=1984127
 

до 15.03.2013 - Молодіжна ініціатива «3С»: Спільнота Свідомого Спілкування» оголошує про проведення першого семінару на тему «Влада. Багатство. Знання».
Відбір учасників семінарів здійснюється на конкурсній основі компетентним журі, яке складається з випускників, модераторів і організаторів семінарів «Відповідальне лідерство» програми Аспен-Україна. Для того, щоб стати учасником відбору до найближчого 3С-семінару «Влада. Багатство. Знання», що відбудеться з 26 квітня по 3 травня 2013 року, заповніть анкету до 15 березня на сайті http: www.cogito.in.ua або за посиланням
http://studnews.org.ua/archives/18911
 

до 15.03.2013 - Реєстрація учасників конференції "Майбутнє громадянського суспільства України"
Конференція відбудеться у рамках Кримської весни розвитку - ініціативи Ресурсного центру ГУРТ, спрямованої на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.
http://vesna2013.gurt.org.ua/Krimska_vesna_rozvitku_2013/Pro_iniciativu.html
 

до 15.03.2013 - Запрошення для регіональних аналітичних центрів України до участі у проекті «Асоціація регіональних аналітичних центрів: інструмент для підвищення ефективності управління в регіонах України»
Відібрані учасники візьмуть участь у двох триденних тренінгах. Перший тренінг відбудеться у м. Ужгород (травень 2013 року) і присвячуватиметься особливостям європейських систем адміністративних послуг та українського досвіду в даній сфері. Другий тренінг буде проведено у м. Чернігові (липень 2013 року) та передбачатиме навчання учасників основним інструментам моніторингу і аналізу якості адміністративних послуг в Україні.
Організатори забезпечують учасників тренінговими матеріалами та харчуванням, а також покривають витрати на проїзд та проживання.
http://ngonetwork.org.ua/blog/328.html
 

до 17.03.2013 - конкурс есе для молоді від Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» в рамках підготовки 6-го Київського Безпекового Форуму
Для участі в конкурсі необхідно написати коротке есе на тему «Безпека у небезпечному світі», в якому розкрити одну проблему безпеки, яка на ваш погляд є найбільш актуальною в сучасному світі, та запропонувати варіант її вирішення.
Переможці будуть запрошені до участі у цьогорічному форумі, який відбудеться 18-19 квітня 2013 року у Києві та буде присвячений темі «Безпека у небезпечному світі».
http://www.openukraine.org/ua/news/news5151
 

до 20.03.2013 - Ментори для проекту NICE.UA
1 квітня 2013 року до Донецька приїдуть 12 волонтерів з усієї Європи для роботи в місцевих громадах. У зв'язку з цим донецька громадська організація «Альянс» оголошує набір менторів.
Донецька громадська організація «Альянс» оголошує набір менторів, які мешкають у Донецькій області в рамках проекту NICE.UA – Мережа Інноваційних та Креативних Європейців в Україні, який здійснюється за програмою «Молодь в дії» за підтримки ЄС.
Ментор – це людина, яка допомагає волонтеру інтегруватися в місцеве співтовариство, приймає участь в обговорені робочого та навчального процесу з волонтером, а також є своєрідним товаришем, до якого волонтер може звернутися по допомогу або за порадою у разі потреби.
http://civic.ua/news/view.html?q=1984121
 

до 28.03.2013 - Молодіжний обмін "Hush Puppies" (Литва)
МГО "Іскра" шукає 6 учасників (3х хлопців і 3х дівчат) для молодіжного обміну "Hush Puppies" , що проходитиме в м. Вільнюс (Литва) з 25 травня по 2 червня 2013.
Яка мета цього заходу?
Обговорити проблеми безпритульних тварин в різних країнах Європи; дізнатись, як молодь може долучитись до вирішення проблем з безпритульними тваринами/тваринами, що зазнають жорстокого поводження – волонтерська допомога в притулках, кампанії на захист тварин тощо; налагодити співпрацю між європейськими молодіжними організаціями; спланувати подальші спільні проекти.
Проектом передбачаються візити в притулки для тварин в місті Вільнюс.
http://unistudy.org.ua/events/otherevents.htm?id=3944
 

до 21.03.2013 - Тренінг з питань участі молоді в молодіжній політиці
18-24 квітня 2013 року під Києвом відбуватиметься тренінг із питань участі молоді, організований у рамках програми Ради Європи з посилення спроможності молоді щодо участі в молодіжній політиці та навчання в сфері прав людини в Україні.
Метою навчання є розвиток компетентностей учасників у сприянні забезпеченню участі молоді в усіх сферах молодіжної політики та посиленню співпраці між собою різних суб’єктів молодіжної політики в Україні з урахуванням напрямків розвитку та реалізації молодіжної політики.
Участь безкоштовна. Відібраним і запрошеним будуть забезпечені проживання та харчування, а також компенсація витрат на проїзд.
http://ciacy.org.ua/?p=1663
 

до 24.03.2013 - набір до "Школи європейського політика"
ВГО «Молодий Народний Рух» оголошує відбір учасників на «Школу європейського політика», яка проходитиме 5-7 квітня 2013 року в Києві. Школа проводиться за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.
Участь у школі є безкоштовною.
Організатори також забезпечують проживання, харчування та проїзд учасників.
 

до 30.03.2013 - Конкурс медіа-проектів «Нове покоління обирає…» в рамках маріупольської загальноміської акції «Даєш альтернативу нічному клубу!»
На конкурс можуть бути представлені медіапроекти, виконані за наступними номінаціями:
- «Відеоролик» (документальний фільм, ігровий фільм, мультиплікаційний фільм, музичний кліп, соціальна реклама);
- «Медіапрезентація».
http://mkr-mariupol.at.ua/news/konkurs/2013-03-08-383


до 31.03.2013 - ХІІ Вишеградська літня школа
Вишеградська літня школа - це навчальна програма, яка формує міждисциплінарний освітній простір для молодих громадян Чеської Республіки, Угорщини, Польщі, Словаччини, а також для їхніх колег з країн Центральної та Східної Європи
Every year 50 students and graduates in political sciences, economics, international relations, European studies, history, social studies, philology and cultural studies, as well as young researchers, teachers and journalists from Central and Eastern Europe are recruited in an open call for applications.
Classes are facilitated by international experts, including intellectuals, researchers, politicians, people of culture, journalists, artists as well as the representatives of administration, business and non-governmental organisations.
http://gurt.org.ua/news/trainings/17209/
 

до 31.03.2013 - фотоконкурс на тему «Права людини в Україні».
Конкурс проводиться з метою створення фотодобірки, яка могла б яскраво презентувати стан дотримання прав людини в Україні.
Сюжети фотокарток мають стосуватися наступних тем: свобода слова, свобода мирних зібрань, свобода об’єднань, політичні переслідування, дискримінація, право на справедливе правосуддя та ін.
http://mozhlyvosti.in.ua/node/11261
 

до 31.03.2013 - Міжнародний фестиваль візуальної культури «Візії» продовжує термін подання заявок на конкурси! Тепер у авторів більше часу для натхнення і творчості!
"Місто майбутнього” - конкурс для тих, хто через фотографію досліджує тему нашого майбутнього у великому місті.
"Простір спогадів” – конкурс "site-specific” інсталяцій – для тих, хто готовий використовувати нові технології для заповнення міського простору своїми ідеями.
"Пам’ять” – конкурс мультимедійних проектів для тих, хто маніпулює фото, відео зображенням, звуком, текстом і за допомогою цих інструментів працює з темою пам’яті.
http://studnews.org.ua/archives/19288
 

до 31.03.2013 - iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) - iPhone photography competition
All images must be taken with an iPhone or an iTouch. The photos should not be altered in
PhotoShop or any desktop image processing program.
The use of any iPhone Apps such as Hipstamatic, CameraBag, etc. are permissible. In some cases we may ask the original image to verify that it’s taken with an iPhone or iTouch.
Deadline - March 31, 2013
Submitting your photos
Simply select the number of images you’d like submit, pay the fees and email your images or upload them on www.ippawards.com . After the checkout you’ll be directed to an upload area where you can send your images.
https://www.ippawards.com/?page_id=1395
 

до 02.04.2013 - OECD’s Global Youth Video Competition 2013
Deadline: 2 April 2013
Open to: Young people aged 18-25 years during the period of the competition
Prize: Invitation to the OECD Forum in Paris, 28-29 May 2013. Travel costs to and from Paris, hotel accommodation and a living allowance will be provided
Description
Think differently: How would you shape tomorrow’s global economy? What are the key issues that you think must be factored into building a more inclusive world? The worst financial, economic and social crisis of our lifetime led to widespread condemnation of "business as usual” and calls to revisit, rethink, and test new approaches to economic and societal challenges. We need to rethink the kind of society we want and reexamine the economic models and other tools we use to create it.
http://www.mladiinfo.com/2013/03/04/oecds-global-youth-video-competition-2013/


до 15.04.2013 - International Photo Contest Work4Youth
Deadline: 15 April, 2013
Open to: professional and amateur photographers, age years or older
Award: the winning photos and other outstanding photographs will be selected for an online  exhibition on the International Labour Organization website. The winning prizes are USD 500/800/1000
Description
Are you new to photography or already an established photographer?
Here is YOUR opportunity to capture youth employment issues and highlight the challenges young women and men face in the work place, as well as their resilience and innovation for overcoming the challenges.
http://www.mladiinfo.com/2013/03/06/international-photo-contest-work4youth/
 

до 28.04.2013 - Прийом заявок на здобуття Премії PinchukArtCentre в 2013 році
Це перша в Україні приватна премія, метою якої є створення, підтримка та розвиток нового покоління молодих українських художників.
Подача робіт на здобуття Премії PinchukArtCentre здійснюватиметься з 30 січня по 28 квітня 2013 року виключно в онлайн-режимі на офіційному сайті Премії
 

до 30.04.2013 - Конкурс социальных проектов «ГОРОД – НАШИМИ РУКАМИ»
Конкурс социальных проектов - Корпоративная социальная программа «ГОРОД – НАШИМИ РУКАМИ» - Поддержка жителей городов и проектов, направленных на повышение качества комфорта социальной среды регионов присутствия Группы Метинвест
 
 
до 30.04.2013 - Всеукраїнський проект <<Новий старт. Сценарії майбутнього>> розпочався.
Надсилайте свої ідеї та оргпроекти, які можуть допомогти Україні - й отримайте не тільки можливість їх фінансування та цінні призи, але й долучіться до розробки Стратегії-2050 для України.
Задум «Нового старту» полягає в проведенні відкритого конкурсу на пошук оргпроектів (наукових розробок, бізнес- і соціальних ідей), які б розкривали вірогідні сценарії майбутнього України, як підсумок – проведення оргдіяльнісної гри (ОДГ) і Стратегічного саміту.
Ціль - формування моди серед активних представників молодого покоління на інтелектуальний дискурс, мислення. Цього року «Новий старт» присвячений сценуванню різних варіантів майбутнього.
Детальніше про умови проекту, вимоги до оформлення оргпроектів, презентація та минулі напрацювання:
http://studrespublika.com/news/text_news.php?id=2183
 

до 01.05.2013 - Літня школа TI Summer School on Integrity у Литві (8-14 July in Vilnius,
Lithuania)
Over the past four years the TI School on Integrity has become a go-to event for senior students and young professionals from all over the world.
There is a limited number of competitive scholarships available for students from selected countries. The scholarship covers transportation, tuition and board expenses.
Selected participants get a chance to learn from leading anti-corruption experts and put their ideas in practice with the help of School competitive action grants.
http://transparencyschool.org/
 

до 15.05.2013 - Прийом заявок від потенційних кандидатів на участь у четвертому конкурсному доборі освітньої програми "Всесвітні студії".
У рамках проекту, спрямованого на формування нового покоління української професійної еліти, переможці конкурсу – талановиті молоді українці віком до 35 років – отримають від Фонду Віктора Пінчука гранти на навчання за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах, що увійшли до списку 200 найкращих університетів світу за рейтингами QS та The Times Higher Education.
Прийом документів та онлайн-реєстрацію відкрито на сайті програми по 15 травня 2013 року.
http://mozhlyvosti.in.ua/event/granti-u-ramkakh-programi-vsesvitni-studiyi
 

до 18.05.2013 - День Європи-2013 у Маріуполі!
Ребята, я предлагаю на День Европы-2013 провести в городе флешмоб на тему Великобритании, примерно по аналогии с тем, который на видео ниже)) МО-10 приглашает всех желающих, активных и богатых на интересные идеи! Пишите мне :-)
(Илья Пономаренко)
ВК-группа День Європи 2013 (Маріуполь) vk.com/den_euro
 

Фонд "Об'єднання" пропонує вашій увазі Інтернет журнал NGO Connections Journal, призначений для представників неприбуткових організацій про можливості використання сучасних Інтернет технологій у своїй роботі.
У першому випуску читайте:
1. Як зробити резервну копію своїх акаунтів Facebook, Twitter, Gmail та ін.
2. Twym - нова можливість для краудфандінга через інтернет, або що таке грошові твіти
3. Tlk.io - якщо терміново потрібен груповий ... чат
4. Швидка онлайн конвертація PDF-файлів в потрібний формат
5. Цікаві сайти: NASA Home & City Version
6. Хмарне зберігання даних, або як обійтися без "флешки"
7. Цікаве відео: Як комп'ютерні ігри можуть змінити світ на краще
http://civic.ua/news/view.html?q=1984082
 

Молодіжний проект VIDVERTI.com шукає волонтерів!
Це проект підтримки та просування молодого кіно та медіа. Наше завдання – допомогти новій хвилі українського кіно та сприяти її популяризації.
Для того, щоб стати VIDVERTI VOLOUNTEER Ви можете знаходитись в будь-якому місті та головне – бажання!
Якщо Ви бажаєте отримати досвід у сферах PR, реклами, проектного менеджменту та креативної роботи в медіа та кіносфері – приєднуйтесь до нас! Будемо раді допомогти у Вашому професійному та особистісному рості.
В рамках проекту ми працюємо над зв’язками з українськими та міжнародними фестивалями, та партнерами. Проводимо навчальні семінари та презентації, налагоджуємо контакти між молодими авторами та досвідченими спеціалістами.
http://studnews.org.ua/archives/19063  
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 1865 | Додав: dipcorpus | Теги: конкурси, навчання, тренінги, Маріуполь, фотоконкурси, семінари, стажування, конференції, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0