Головна » 2011 » Травень » 27 » Альпбахська Літня школа з європейської інтеграції у Києві 2011
12:33
Альпбахська Літня школа з європейської інтеграції у Києві 2011
Альпбахський Європейський Форум (Австрія), Ініціативна група Альпбахського Європейського Форуму у Києві та Національний університет "Києво-Могилянська академія" спільно організовують Альпбахську Літню школу з європейської інтеграції у Києві 2011 (ASSEI in Kiev 2011).
ASSEI in Kiev 2011 проводитиметься викладачами Альпбахської Літньої школи з європейської інтеграції за моделлю та програмою, розробленими Альпбахським Європейським Форумом та Інститутом міжнародного публічного права, європейського права та міжнародних відносин - Університет м. Інсбрук. Школа пропонує детальний курс з права та політики Європейського Співтовариства та Європейського Союзу.
 
Цільова аудиторія
Запрошується молодь віком до 35 років, яка прагне дослідити виклики процесу європейської інтеграції через інтенсивне двотижневе навчання у мальовничому місці м. Києва та мультикультурній атмосфері. Цього року Літня школа надаватиме допомогу студентам у надбанні основ розуміння структури та політики ЄС. Студенти матимуть змогу прослухати інтенсивний базовий курс з права ЄС, який дозволить їм оволодіти навичками, необхідними для аналізу соціально-економічних та правових питань європейської інтеграції та, більш загально, ознайомить з культурою та практикою дискусій щодо сучасних проблем, що стоять перед євроінтеграцією.
 
Витрати та фінансування
Реєстраційний внесок для студентів з пострадянських країн становить 70 євро, для решти - 100 євро. Витрати за проживання та проїзд компенсуватися не будуть. Організатори, однак, будуть надавати допомогу з розташуванням - один день проживання коштує 35 євро.
 
Головні лектори Літньої школи працюють під загальним керівництвом професора Ф. Вайс (Інститут міжнародного, європейського та порівняльного права, Віденський університет) та Ю. Буша (Інститут міжнародного, європейського та порівняльного права, Віденський університет).
 
Місце проведення: Національний університет "Києво-Могилянська академія", Київ, Україна
 
Дата проведення: 27 червня - 7 липня 2011 року
 
Необхідні документи:
- Заповнена аплікаційна форма
- CV
 
Документи необхідно надіслати на assei2010@gmail.com до 15 червня 2011 року.
 
З додатковими питаннями звертайтеся до Тетяни Недашковської та Надії Журавльової - http://eu.prostir.ua/data?t=1&q=247357 .
 
Матеріали, обов'язкові для попереднього прочитання:
- Karen DAVIES, Understanding European Union Law, 3rd edition, Routledge. Cavendish, 2007 ISBN13:978-0-415-41977-2
- THE TREATY ON EUROPEAN UNION AND THE TREATY ESTABLISHING THE EUROPEAN COMMUNITY (consolidated text)
http://eu.prostir.ua/data?t=1&q=247357 ;
- Consolidated versions of the Treaty on European Union and the Treaty on the Functioning of the European Union (AFTER
LISBON) http://eu.prostir.ua/data?t=1&q=247357 .
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 544 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0