Головна » 2014 » Жовтень » 27 » Благодійний аукціон дитячої творчості «Барви надії» в Маріуполі
21:03
Благодійний аукціон дитячої творчості «Барви надії» в Маріуполі

Маріупольський благодійний аукціон "Фарби надії" від ЛІги "ДИПКОРПУС"29 жовтня о 15:00 в центрі сучасного мистецтва ім. Куїнджі відбудеться благодійний аукціон «Фарби надії», проведення якого ініційовано Лігою політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» спільно з Благодійним проектом історичного факультету Маріупольського державного університету «З теплом у серці». 
Мета даного заходу: всі виручені кошти підуть на покупку медикаментів для біженців з Міського центру компактного проживання тимчасових переселенців. У числі цих людей, що стали сьогодні нашими співгромадянами, маріупольцями, особи зі складними життєвими історіями, що потребують особливого, часто коштовного, лікування. 
Таким чином, організатори прагнуть не просто допомогти, а й висвітлити перед городянами ті складнощі, з якими щодня стикаються переселенці. 
Аукціон «Фарби надії» реалізується спільно з Маріупольським Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Центром сучасного мистецтва ім. Куїнджі. 
В якості лотів будуть представлені творчі роботи дітей. Для підготовки поробок члени Ліги «ДИПКОРПУС» проведуть для дітей з числа вимушених переселенців кілька майстер-класів, організувавши, таким чином, дозвілля - від «екологічної творчості» до аплікацій з природних матеріалів. Крім того, буде підготовлено ряд малюнків на тему: «Що я люблю в цьому світі?». 
Долочити до участі в аукціоні планується міське керівництво, політиків, громадських лідерів, топ-менеджерів підприємств. Активний інтерес і співучасть вже виявив професорсько-викладацький склад МДУ. Організатори націлені привернути до проблеми максимальну увагу громадськості.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 697 | Додав: dipcorpus | Теги: Лига ДИПКОРПУС, аукцион, аукціон, Маріуполь, Фарби Надії, Мариуполь, благотворительность, Краски Надежды, благодійність, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0