Головна » 2009 » Листопад » 16 » Black Sea Link: стипендіальна програма молодих науковців
22:03
Black Sea Link: стипендіальна програма молодих науковців
Програма Black Sea Link надає можливість молодим науковцям віком до 40 років провести один навчальний триместр чи один навчальний рік в Новому європейському коледжі (Бухарест, Румунія)
Учасники програми проводитимуть свої наукові дослідження в середовищі молодих вчених зі всього світу з використанням усіх науково-навчальних ресурсів Коледжу і будуть залучені до проведення всіх наукових заходів (конференцій, круглих столів, семінарів) зі своєї наукової тематики.

Подавати документи на отримання стипендії можуть PhD-студенти або молоді кадидати наук у галузі гуманітарних та соціальних наук.
П'ятимісячні стипендії надаються на час з 1 жовтня по 29 лютого (або з 1 березня по 31 червня) 2010-2011 навчального року.
Тривалість річної стипендії - з 1 жовтня 2010 року по 31 червня 2011 року.

Результати дослідницької роботи стипендіата мають стати базою для написання статті (англійською, німецькою або французькою мовою), яка буде надрукована у науковому виданні Нового європейського коледжу після закінчення стипендіального терміну.

Стипендіати отримуватимуть щомісячні виплати у розмірі 650 євро.

Окрім того, покриваються витрати на проїзд та проживання, одну наукову поїздку за межі Румунії та невелику стипендію на придбання необхідних для роботи книжок.
Усі необхідні документи треба надіслати на адресу applications@nec.ro з темою листа "Black Sea Link Fellowship" до 15 січня 2010 року.

Окрім того, до тієї ж дати необхідно регулярною поштою надіслати аплікаційну форму в друкованому вигляді, одну фотографію, два рекомендаційні листи та документ про присвоєння кандидатського ступеня або зайнятість у денній аспірантурі.
Відібраних для інтерв'ю кандидатів повідомлять листом у другій половині лютого 2010 року.

Джерело: http://dipclub.org.ua/news/stipendialna_programa_black_sea_link_dlja_molodikh_naukovciv/2009-11-11-264
Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 748 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0