Головна » 2010 » Вересень » 8 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 08/09/2010
17:56
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 08/09/2010
Тренінг з питань вирішення конфліктів та ведення переговорів
Громадські організації Товариство «Східноєвропейський демократичний центр» (Варшава, Польща) та Молодіжна організація «Нова генерація» (м. Херсон), запрошують на тренінги присвячені тематиці вирішення конфліктів та ведення переговорів, організовані в рамках програми Зміцнення третього сектору у південній Україні, яка реалізується за підтримки National Endowment for Democracy (NED).
http://gurt.org.ua/news/trainings/7593/  

"Енергоефективні Університети” в Запоріжжі: оголошуємо набір спікерів та учасників
30 вересня – 1 жовтня в Запорізькому Національному Університеті пройде наступна конференція серії "Енергоефективні університети”.
Вона створить черговий стимул до подальшого об’єднання зусиль освітян, студентів, науковців, представників громад та бізнесу задля створення дієвої моделі енергоефективності в українських університетах.
http://gurt.org.ua/news/conferences/7586/
 

Міжрегіональний конкурс "Благодійник року 2010"
Фундація імені князів-благодійників Острозьких проводить міжрегіональний конкурс "Благодійник року”. Мета конкурсу: пропагування партнерської співпраці неурядових громадських організацій та представників бізнесу; залучення бізнесу та громадян до вирішення місцевих соціальних проблем.
http://civicua.org/news/view.html?q=1462723
 

В Україні з'явився новий освітній інтернет-ресурс
Почав працювати перший в Україні навчально-методичний ресурс, розроблений спеціалістами Інституту передових технологій. На думку авторів проекту, сьогодні Україна, її географія та історія недостатньо представлені в Інтернет-просторі. Сучасні комунікаційні технології недостатньо використовуються не лише в освітніх цілях, але і для презентації нашої держави в цілому. Саме з цією метою створено ресурс www.osvitanet.com.ua.
http://civicua.org/news/view.html?q=1463118
 

Екскурсійна програма на фестивалі ГогольFest представить ще один бік візуального сприйняття об'єктів сучасного актуального мистецтва.
Екскурсія - це поєднання показу і розповіді. Це своєрідне переміщення в часі і в просторі. Екскурсійна програма ГогольFest буде проводитися в особливій локації, де поєднані всі види та форми актуального мистецтва, це дискурс (фр. discours) для культурного середовища без обмеження у віці.
Автобусні екскурсії будуть проводитися щогодини з 13.00 до 18.00
Вартість екскурсії 20грн/люд, для груп 10грн/люд (20 людей група)
http://www.gogolfest.org.ua/ukr/excursions
 

Олимпиада KSE по экономике и финансам
Киевская школа экономики (KSE), региональные представительства AIESEC и GMC Junior приглашают студентов принять участие в Олимпиаде по экономике и финансам.
Что представляет собой Олимпиада KSE по экономике и финансам?
Цель Олимпиады — создать платформу для поиска талантливых студентов и предоставить им возможность проявить себя в научных соревнованиях.
http://kse.org.ua/rus/news.htm?id=152
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1232 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0