Головна » 2012 » Липень » 9 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 09.07.2012
21:57
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 09.07.2012
Соковитий маріупольський хайтек від Дмитра Орлова та проекту Ліги "ДИПКОРПУС" "Вікно у Маріуполь" Асоціація випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органів виконавчої влади ГО "Ліга інтернів" запрошує на роботу кількох волонтерів (на посади Асистент Координатора та Асистент Директора) на період червень-серпень, під час проведення відбору на Програму стажування у 2012-2013 рр.
Зайнятість: неповний робочий день та/або дистанційна робота.
Необхідні критерії:
Відмінне знання української мови, навички написання офіційних листів (бажана освіта - філолог);
Відмінне знання англійської мови, навички якісного виконання перекладів в офіційно-діловому стилі (бажана освіта - філолог);
Вміння формувати таблиці, бази даних, графіки тощо (бажана освіта - соціолог).
 


Спілка Української Молоді в Україні в рамках проекту «Активізація громад в центральній, східній і північній Україні»» ОГОЛОШУЄ КОНКУРС МАЛИХ ҐРАНТІВ
Мета конкурсу:
Активізація громад Корюківського району Чернігівської області, Бобринецького району Кіровоградської області, Тельманівського району Донецької області через реалізацію невеликих соціальних проектів зі значною залученістю місцевих жителів в заходах проектів. Цим конкурсом ми також хочемо підтримати проекти організацій, що мають досвід з успішного залучення коштів від місцевого бізнесу чи влади, або хочуть такий досвід здобути. 
 


Київ - Курс молодого политконсультанта и политтехнолога
Друзі! Оголошується реєстрація на два ексклюзивних авторських майстер-класу від відомого журналіста і політконсультанта Дмитра Джангірова. Тема - «Курс молодого політконсультанта та політтехнолога». Ціна - всього 250 грн. за два вечори - 17-18 липня.
 


Запрошення на семінар "Кваліфікація нового політичного покоління в регіонах України: Організація політичної та громадської роботи"
Форум політичних консультацій (Forum für politische Beratung e.V.), незалежне, безпартійне та некомерційне недержавне громадське об єднання, розташоване в м. Берлін (Німеччина), разом зі своїми українськими партнерами (Українським молодіжним форумом та Фондом ім. Фрідріха Еберта), запрошую молодих людей з регіонів України до участі у семінарі 
«Кваліфікація нового політичного покоління в регіонах України: Організація політичної та громадської молодіжної роботи»
 


A new training offer has been published in SALTO's European Training Calendar.
Title: Promoting Peace through Projects and Partnerships
Deadline to apply: 2012-07-13
Activity organised by: UNOY - United Network of Young Peacebuilders
Type of organisation: NGO/Others
From 2012-09-02 to 2012-09-08 in Netherlands
For participants from: YOUTH IN ACTION PROGRAMME COUNTRIES, OTHERS
Summary:
This training course aims to provide skills to create your own peace project with the grants of the Council of Europe. The target group for participants are residents of th countries of Council of Europe and motivated to implement projects.
 



A new training offer has been published in SALTO's European Training Calendar.
Title: Symposium on Youth Policy Cooperation in South East Europe: focus on recognition of youth work & non-formal learning
Deadline to apply: 2012-07-15
Activity organised by: EU-CoE youth partnership, Interkulturelles Zentrum - the Austrian National Agency of the Youth in Action programme, the SALTO SEE and SALTO Training and Cooperation Resource Centres, and the Ministry of Tourism, Culture, Youth and Sport of Albania
Type of organisation: SALTO
From 2012-10-01 to 2012-10-03 in Albania
For participants from: YOUTH IN ACTION PROGRAMME COUNTRIES, NEIGHBOURING PARTNER COUNTRIES
Summary:
Symposium on Youth Policy Cooperation in South East Europe, focusing on recognition of youth work & non-formal learning
 


Школа з нових медіа та лідерства
Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні та ЗОГО «ОПП «ВЗАЄМОДІЯ» проводять Осінню молодіжну школу «Нові медіа та молодіжне лідерство». Проект є продовженням першої та другої Осінніх молодіжних шкіл, що відбулися у 2010 - 2011 рр. Її учасниками можуть стати 50 українських студентів та активістів віком 18-24 роки з різних регіонів України. Відбір відбуватиметься на підставі відкритого конкурсу. Ще 10 волонтерів будуть набрані на підставі конкурсу з числа учасників 1-2 Осінніх шкіл.
 


Фундація Регіональних Ініціатив запрошує взяти участь у ФРІ-Таборах. ФРІ-табори – це кількаденні зустрічі молодих людей з усієї країни для змістовного спілкування, нових знайомств, неформальної освіти, насиченого відпочинку та змін.
Цього року ти можеш обрати один з чотирьох ФРІ-таборів у різних, найбільш мальовничих куточках нашої країни
 


Конкурс соціальних ідей для малого бізнесу
Арт-група ІМХО оголошує конкурс соціальних ідей для малого бізнесу. Отримайте можливість Startup безкоштовно.
Надішліть ідею бізнесу, який буде не просто приносити прибуток, але і вирішувати реально існуючу соціальну проблему та отримайте можливість почати свою справу без витрат. 
Переможець отримає 100% знижку на комплекс маркетингових та рекламних послуг від Арт-групи ІМХО
 


Конкурс на участь у міжнародному семінарі з правового моніторингу
Комитет Международного Контроля за ситуацией с правами человека в Беларуси, Международное Молодежное Правозащитное Движение, Молодежная Правозащитная Группа — Харьков приглашают активистов, правозащитников, исследователей, журналистов из Украины, России и Беларуси принять участие в международном семинаре по правозащитному мониторингу и солидарным действиям, и войти в состав формирующейся международной мониторинговой группы.
 


Вакансія провайдера для проведення коучингу з стратегічного планування та фандрейзингу
«Вінницька міська благодійна організація «Відкрита книга» в рамках програми з підтримки організаційної спроможності ОГС, що впроваджується у межах проекту "Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) оголошує тендер на проведення коучингу з стратегічного планування та коучингу з фандрейзингу
 


Скористайтеся можливістю від ГУРТа та Проекту «САМЕ ЧАС»! Візьміть участь у конкурсі «Кулінарна книга громадського активіста: рецепти успіху» та гарантовано отримайте посібник "Навчальні гуртки" .
Автор найсмачнішого та найкориснішого рецепту отримає приз від Проекту «САМЕ ЧАС»: та його керівника Михайла Ізюмського – розробку та створення сайту громади/ініціативи/проекту.
Рецепт успіху – це Ваша власна історія маленької чи великої перемоги на шляху досягнення змін у громаді.
Більше про конкурс читайте за посиланням 
 


Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» разом з "Фондом місцевої демократії" м.Харків в рамках роботи коаліції "Мережа підтримки реформ" напрацьовує рекомендації до законопроекту «Про всеукраїнські та місцеві референдуми».
Свої пропозиції та тези щодо удосконалення законопроекту «Про всеукраїнські та місцеві референдуми» можна надсилати на e-mail: doo.cvu@gmail.com з поміткою у темі листа: «Рекомендації до законопроекту «Про всеукраїнські та місцеві референдуми».
 


Двосторонній конкурс фундаментальних досліджень
Організатор: Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) та Японське товариство сприяння науці (JSPS) 
Напрями:
- гуманітарні дисципліни;
- соціальні та природничі науки; 
- інженерні науки; 
- медицина
Пошук партнера для участі у конкурсі здійснюється самостійно. Заявки для участі у конкурсі подаються одночасно в обидва фонди відповідно до форм, які розміщені на сайті ДФФД та на сайті JSPS.
 


Greencubator запрошує в Крим на форум сталого розвитку
Greencubator запрошує на форум сталого розвитку Sustainability Summit у Криму, що відбудеться 3 – 5 серпня. Там ви дізнаєтеся про практики поєднання безпечного довкілля, здорових громад та економічного зростання.
Організатори запрошують спільноту EnergyCamp та друзів Greencubator-а, екологічних активістів, представників громад, випускників та студентів, зацікавлених темою сталого розвитку, долучитися до цієї події, яка розкриє такі теми: 
- сталий розвиток: теорія, моделі, практика; 
- енергія, технології, дизайн для сталого суспільства; 
- фінансування, планування та просування сталих проектів. 
 


Швейцарсько-український проект Bergwaldprojekt запрошує вас долучитися до міжнародних волонтерських робочих таборів, що відбуватимуться у мальовничих гірських місцевостях Закарпаття. Мета таборів – догляд за гірським лісом у співпраці із фахівцями лісництв та парку для підтримання його захисних функцій.
Триває набір у волонтерські табори по догляду за гірським лісом, що проводитимуться на базі лісництв та парків Закарпаття. Участь у таборі безкоштовна, детальну інформацію можна знайти на сайті або дізнатися за телефоном 050 383 20 32 (Поштаренко Галина), 050 3720327 (Волошин Валентин), або у групі Бергвальдпроект в "контакті". Є вільні місця! 
 


Незабутній відпочинок та обмін досвідом!
З 14 по 22 липня на березі річки Рось у місті Біла Церква Київської області відбудеться Сьомий всеукраїнський з'їзд тверезницького руху.
Це зустріч людей, небайдужих до долі своїх дітей і свого народу, котрі вже давно (від одного до кількох десятків років) ведуть свідомо тверезий спосіб життя і глибоко усвідомлюють його необхідність і природність, а також займаються тверезницькою діяльністю, тобто прагнуть припинити алкоголізацію сучасного суспільства, особливо молоді.
 


Camp Republic LIVES!!!!!
Posted on June 26, 2012
Greetings Romans!
So with some last minute help, it looks like we will be able to still have camp republic this summer, July 22nd – 28th. We really really hope you all are still able to come, and we apologize for not responding to you earlier (it was a bit difficult getting all the necessary components together).
So yes, Camp republic is definitely still happening if all are you are still interested and able to come. We definitely still need all 35 of you (and hopefully you can convince a few other friends) to come. We definitely have lots more room at the camp so encourage your friends to join!
 


V Международная научно-практическая конференция для студентов, аспирантов и молодых ученых «Формирование экономического портрета национальной инфраструктуры страны: Методологический и теоретический аспекты»
Даты регистрации:
8 июля — 1 августа 2012 года
Даты проведения:
3 августа 2012 года
 


ІНФОРМАЦІЙНИЙ СЕМІНАР "Нові можливості для участі українських вчених у сфері соціально-економічних та гуманітарних наук в Сьомій Рамковій Програмі ЄС з досліджень та технологічного розвитку”,10 липня 2012 р.,Київ, Україна
Головною метою семінару є поширення інформації про нові можливості участі у конкурсах 7-ї Рамкової Програми ЄС та сприяння розвитку наукового потенціалу у сфері соціально-економічних та гуманітарних наук в напрямку інтеграції України до загальноєвропейського дослідницького простору.
Прочитати повну статтю можна на сторінці: http://cstei.lviv.ua/ua/item/754
 


Київ - Проголошення Міжнародного дня свідомого журналіста
Щоб подолати такі стереотипи і показати світу обличчя та справи свідомих журналістів, що складають професійну еліту і формують альтернативний вектор розвитку медіа, Міжнародна освітня організація Earth Citizens for Conscious Media (Громадяни Землі за Свідомі Медіа) і Всесвітній рух «Еко-Культура» запрошують вас взяти участь в урочистому святкуванні Першого Міжнародного Дня Свідомого Журналіста, що відбудеться 11 липня 2012 року в редакціях, офісах і квартирах свідомих журналістів в різних країнах світу. 
У Києві на учасників свята чекає Руський клуб «Культ Ра» (м. Київ, вул. Володимирська, буд.4, Руський клуб «Культ Ра», ІІ поверх) 
 

 

ЧЕСНО у Сімферополі запрошує до дискусії щодо якості політиків
В вівторок, 10 липня о 15:00, у Сімферополі в медіа-центрі "IPC Сімферополь" відбудеться прес-конференція на тему "Громадянський рух ЧЕСНО вимагає нової якості політики". Спілкуватися з журналістами будуть учасники руху ЧЕСНО Олег Рибачук, Інна Борзило, а також журналістка Наталка Гуменюк.
Метою прес-конфереції є об’єднати медіа-спільноту усіх регіонів України для "очищення" майбутнього парламенту від негідних кандидатів.
 


Бердичів - Благодійна акція «Комп’ютер другу»
Нерідко постає запитання: Куди подіти старий комп’ютер?
Саме у такому випадку пропонується всім небайдужим долучитись до благодійної акції «Комп’ютер другу», в рамках проекту «На Рівних», і передати свій улюблений, але вже «не новий» комп’ютер у надійні руки людей, яким він принесе радість, можливість пізнання та самореалізації.
 


Київ - Бесплатные детские творческие мастерские
Жителям левого берега столицы повезло – там открылись бесплатные заведения, куда можно отдать своих детишек. Они работают как летние детские лагеря.
Посещать мастерские можно по понедельникам, средам и пятницам с 11:00 до 18:00.
 


Харків - Круглий стіл «Проблеми перекладацтва в сучасній Україні»
9 липня
початок: 17:00
лектори: Тетяна Трофименко, Микола Климчук, Ярина Цимбал, Анна Вовченко, Сергій Вакуленко, Олександра Ковальова, Ігор Оржицький, Ростислав Мельників
мова: українська
Місце проведення: Книгарня Є → вул. Сумська, 3, Харків
 


Львів - Тренінг «Мистецтво бути собою або як жити без маніпуляцій»безкоштовно
10 липня
початок: 18:00
лектори: Людмила Філімонюк
мова: українська
Місце проведення: ГО "Клуб Ділових Людей" → вул. Ліська, 16, Львів
 


Київ - Курси німецької мови безкоштовно
10 липня
початок: 19:00
лектори: Йоганн Аманн
мова: українська, німецька
Місце проведення: Гостинний Двір → Контрактова площа, 4, Київ
 

 

Київ - Курси англійської мови безкоштовно
10 липня
початок: 20:00
мова: українська, англійська
Місце проведення: Гостинний Двір → Контрактова площа, 4, Київ
 



Київ - Творча зустріч PechaKuchaNight безкоштовно
12 липня
початок: 19:00
лектори: Андрій Пясецький, Ганна Соколова, Марія Евграшіна, Тамріко Шолі, Олена Власенко, Тетяна Цвелодуб, Поліна Ювченко, Тетяна Подладчикова
мова: українська, російська
Місце проведення: Музей сновидінь → вул. Чигоріна, 55, Київ
 


Київ - Курси німецької мови безкоштовно
12 липня
початок: 19:00
лектори: Йоганн Аманн
мова: українська, німецька
Місце проведення: Гостинний Двір → Контрактова площа, 4, Київ
 


Київ - Курси англійської мови безкоштовно
12 липня
початок: 20:00
мова: українська, англійська
Місце проведення: Гостинний Двір → Контрактова площа, 4, Київ


Соковитий маріупольський хайтек від проекту "Вікно у Маріуполь" та фотомитця Дмитра Орлова!
Соковитий маріупольский хайтек від проекту "Вікно у Маріуполь" та фотомитця Дмитра Орлова
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 858 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0