Головна » 2010 » Листопад » 12 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 12/11/2010
12:45
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 12/11/2010
Тренінг «Доступ громадськості до законотворчого процесу» у Маріуполі (24.11.2010)
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" 24 листопада 2010р. запрошує:
- представників регіональних громадських організацій,
- представників органів місцевого самоврядування,
- регіональних журналістів
до участі у тренінгу «Доступ громадськості до законотворчого процесу», за підтримки Програми сприяння Парламенту (www.pdp.org.ua).
http://dipcorpus.at.ua/news/trening_dostup_gromadskosti_do_zakonotvorchogo_procesu_u_mariupoli_24_11_2010/2010-11-08-2177  
 
 

до 15.11.2010 (15:00) - Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії "Україна туристична"
В Україні започатковано щорічний конкурс туристичної фотографії
Асоціація журналістів "Туристичний прес-клуб України” спільно з Державною службою туризму і курортів та Національним туристичним офісом України започатковують щорічний Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії "Україна туристична", який відбуватиметься щороку.
Метою фотоконкурсу є пропагування серед громадян України та іноземців нових можливостей відпочинку в Україні та формування серед них іміджу України як привабливого місця відпочинку.
http://foto-bank.at.ua/news/do_15_11_2010_15_00_vseukrajinskij_konkurs_turistichnoji_fotografiji_ukrajina_turistichna/2010-11-12-13  
 
PERL Student Film Competition
Film Competition for Students on the theme of Sustainable / Responsible Living.
Deadline: 8 January 2011
Open to: students
Prize: 1st prize €250; 2nd prize €150; 3rd prize €100 for the ICT equipment
Can you imagine a more sustainable lifestyle? The Partnership for Education and Research about Responsible Living, of which UNEP is an active member, just announced their 2011 Film Competition for Students on the theme of Sustainable / Responsible Living.
http://cinemahall.org.ua/contest/779


17 ноября в рамках проекта "Публичные лекции "Політ.ua" в Киевском Доме Ученых состоится лекция поэта и писателя Александра Ирванца "Так вот ты какой, дядюшка писатель!"
http://polit.ua/news/2010/11/10/irvanets.html  


Нові конкурси програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження» та LGI-OSI
Програма «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження» у співпраці із LGI-OSI (Будапешт) оголошує конкурси^
1) «Підтримка діяльності та створення ресурсних центрів для органів самоорганізації населення та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків» і
2) «Підвищення ефективності діяльності інститутів та активістів третього сектору».
http://www.irf.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=31144:-l-r-lr-lgi-osi-&catid=23:news-cs&Itemid=64
 


Україна-Білорусь: стан та перспективи двостороннього співробітництва
Представництво фонду Еберта в Україні та аналітичний центр «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» запрошують взяти участь у роботі міжнародного круглого столу «Україна-Білорусь: стан та перспективи двостороннього співробітництва», який відбудеться в м. Києві у приміщенні Великого конференц-залу Національної академії наук України (вул. Володимирська, 55) з 10 до 16 години 15 листопада 2010 року.
http://gurt.org.ua/news/conferences/8320/
 


І Регіональна науково-практична конференції в Дубно
Вельмишановні колеги, запрошуємо Вас прийняти участь у І Регіональній міжвузівській науково-практичній конференції «Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання».
Дата і місце: 16 грудня 2010 року, м. Дубно.
http://gurt.org.ua/news/conferences/8316/
 


Ярмаркуймо заради реформ!
18 листопада 2010 року у Києві відбудеться ІІІ Ярмарок інституційного розвитку, під час якого 30 провідних ІГС презентуватимуть актуальні послуги з посилення інституційної спроможності громадського сектору. В Ярмарку візьме участь близько 200 представників громадянського суспільства, які зацікавленні у посиленні впливу ІГС у впровадженні реформ в Україні.
http://gurt.org.ua/news/recent/8310/
 


Треба вплив на владу? Йди в громадську раду!
Український незалежний центр політичних досліджень за підтримки Міжнародного фонду "Відродження” розпочинає реалізацію проекту "Сприяння доступу організацій громадянського суспільства до роботи в громадських радах при органах виконавчої влади”.
Нагадуємо, що 3 листопада 2010 року Кабінет Міністрів постановою №996 ухвалив новий порядок створення громадських рад та проведення консультацій з громадськістю. Тепер склад громадських рад буде формуватися не за наказом міністра, а самими інститутами громадянського суспільства.
http://gurt.org.ua/news/recent/8311/
 


KYIV OFFLINE: Арт-критика в добу миттєвого доступу
З 17 по 21 листопада 2010 року в Києві відбуватиметься міжнародний дискусійний проект для онлайн ресурсів із сучасного мистецтва і культури «Kyiv Offline: Арт-критика в добу миттєвого доступу», організований Фундацією Центр Сучасного Мистецтва та онлайн журналом KORYDOR.
Партнери проекту: Європейський культурний фонд, Британська Рада в Україні, Австрійський культурний форум, Польський інститут у Києві.
Упродовж 3 днів 5 європейських гостей проводитимуть семінар для 25 українських журналістів і арт-критиків із сучасного стану культурної та мистецької критики онлайн, функціонування онлайн видань, ролі критичних блогів і перспектив створення європейської мереж онлайн платформ.
http://gurt.org.ua/news/events/8309/
 


Чи здійснює Україна євроінтеграційні реформи?
15 листопада 2010 року (понеділок) о 12.30 в УНІАН (вул. Хрещатик, 4) розпочнеться прес-конференція на тему «Чи здійснює Україна євроінтеграційні реформи? – Погляд експертів напередодні саміту Україна-ЄС».
Під час прес-конференції керівники провідних українських аналітичних центрів говоритимуть про те, чи виконує Україна реформи, передбачені Порядком денним асоціації (ПДА) Україна-ЄС.
http://gurt.org.ua/news/conferences/8307/



Конкурс на участь у Школі журналістських розслідувань
Громадянська мережа ОПОРА (Коломийське представництво, Івано-Франківська область) оголошує конкурс з відбору учасників Школи журналістських розслідувань, що проводитиметься протягом трьох днів у рамках проекту «Сприяння розвитку журналістських розслідувань у місцевій пресі» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Учасниками проекту можуть бути як представники ЗМІ, так і журналісти, що не працюють на конкретне видання (вільні журналісти), а також представники НУО. Проект не обмежується лише Івано-Франківською областю, а тому його учасниками можуть бути представники різних регіонів України.
http://gurt.org.ua/news/competitions/8308/
 


Тренінги щодо реформи теплозабезпечення в Україні для регіональних журналістів
Міжнародна громадська організація «Інтернюз- Україна» та Проект USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» (РМТ) запрошують журналістів та представників регіональних ЗМІ для участі в тренінгах.
http://gurt.org.ua/news/trainings/8300/
 


Вакансія асистента з фінансів/персоналу
Представництво ЮНІСЕФ в Україні шукає асистента з фінансів/персоналу. Резюме приймаються до 19 листопада 2010 року
Objective:
Under the supervision of the Operations Manager will be responsible for the accounts maintenance, budget control, finance and HR functions.
http://gurt.org.ua/vacancies/8289/
 


Вакансія асистента програми у Києві
Благотворительный фонд Рината Ахметова «Развитие Украины» объявляет конкурс на должность ассистента программы «Адресная помощь и помощь в чрезвычайных ситуациях» в г. Киев.
http://gurt.org.ua/vacancies/8290/
 


Тренінги для журналістів у Києві
В рамках проекту «Коаліції з нових медіа» громадські організації «Інтерньюз-Україна» (ІУА) та «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошують журналістів друкованих та електронних регіональних ЗМІ взяти участь у другій хвилі 11-денного циклу тренінгів «Журналістські стандарти та новітні технології для роботи у нових (конвергентних) медіа». Перша хвиля навчання відбулася восени 2009-навесні 2010 рр.
http://gurt.org.ua/news/trainings/8288/
 


Balkan meets East, Romania
Deadline: 21 November 2010
Open to: youth between 18 – 30 year from: Romania, Bulgaria, Moldova, Russian Federation, Serbia, Macedonia, Slovenia, Greece, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Albania, Croatia, Ukraine, Belarus, Kosovo and Denmark
Venue: Predeal, Romania, 16-22 December 2010
Fee: all costs related to accommodation and food are covered; participation fee: 25 EUR EU-countries and 10 EUR non-EU countries
The International Sport and Culture Association ISCA, in cooperation with Liga pentru Educatie, Cultura si Sport LECS and Asociation for Dialogue, Culture and Sport ADCS, has the pleasure to invite you to the training Balkan meets East – Similar Challenges in Youth and Sport.
http://unistudy.org.ua/events/trainings.htm?id=2381
 


College of Europe Scholarships for History Graduates, Poland
Deadline: 28 February 2011
Open to: graduates in history
Scholarship: not stated
The College of Europe can offer up to ten scholarships to graduates in history wishing to follow the postgraduate programme in European interdisciplinary studies at its Natolin (Warsaw in Poland) campus during the academic year 2011-2012.
These scholarships are created in honour of the late Professor Bronisław Geremek and will bear his name.
The beneficiaries of Professor Bronisław Geremek scholarships will be required to write their master thesis on a topic relating to recent European history or to European civilisation.
http://unistudy.org.ua/opportunities/scholarships.htm?id=143



Конференція «Платформа. Свідомо» Тема: «Освіта: ефективне поширення інформації» (17.11)
17-го Листопада відбудеться справжній день студентів!
В Харкові стартує проект відкритих лекцій і конференцій ― «Платформа. Свідомо»
Що таке «Платформа»?
Платформа – це відкриті лекції та конференції для презентації унікального українського досвіду і передових досягнень в сферах науки, культури, освіти, бізнесу та громадянських ініціатив.
Це відкритий майданчик для тих, хто має інноваційні підходи до вирішення проблем.
http://studnews.org.ua/archives/2290
 


European Youth Forum needs volunteers! (Kyiv, 17-21.11)
European Youth Forum needs volunteers!
Kyiv, 17-21 November 2010
Would you like to meet active and dynamic young people from all over Europe? Do you want to discover what the latest trends on youth policy are in Ukraine and in the rest of the world? Are you interested in taking part in the organization of an international forum?
Volunteer to support the European Youth Forum!
http://studnews.org.ua/archives/2271
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 934 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0