Головна » 2010 » Вересень » 13 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 13/09/2010 р.
19:59
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 13/09/2010 р.
Зустріч із Ядвіґою Станішкіс (Київ) Дата події: 14.09.2010 18:00
Книгарня «Є» та Польський Інститут у Києві у рамках спільного проекту ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД: ПОЛЬЩА запрошують Вас на зустріч із польським соціологом та політологом Ядвіґою Станішкіс, яка відбудеться 14 вересня.
http://book-ye.com.ua/zustrich-iz-yadvigoyu-stanishkis-kyjiv/
 


Відкрита лекція Леонідаса Донскіса (Київ) Дата події: 15.09.2010 18:00
Книгарня «Є» та Посольство Литовської Республіки в Києві запрошують Вас на відкриту лекцію литовського експерта з питань соціальної та політичної теорії Леонідаса Донскіса, яка відбудеться 15 вересня.
http://book-ye.com.ua/vidkryta-lektsiya-leonidasa-donskisa-kyjiv/
 
 


Розпочато конкурс на участь у стажуванні в Верховній Раді Автономної Республіки Крим у 2010-2011 рр.
Програма сприяння Парламенту України університету штату Огайо (Програма розвитку
законотворчої політики ПСП-ІІ), що здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), спільно з Верховною Радою Автономної Республіки Крим, розпочинає програму стажування в Верховній Раді Автономної Республіки Крим у 2010-2011 рр.
http://interns.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=191:-2010-2011-&catid=1:latest-news
 


Публічні дебати на тему: "Розвиток інновацій потребує державного фінансування"
Запрошуємо Вас взяти участь у публічних дебатах на тему: "Розвиток інновацій потребує державного фінансування", які відбудуться 16 вересня 201 року о 19.00 в конференц-залі Будинку вчителя за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 57, 2-ий поверх.
http://dipcorpus.at.ua/news/publichni_debati_na_temu_rozvitok_innovacij_potrebue_derzhavnog
o_finansuvannja/2010-09-13-2076


Обласний фотоконкурс «Молоде обличчя Донеччини»
Обласний фотоконкурс «Молоде обличчя Донеччини» є відбірковим туром Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України» та проводиться відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 28.01.2009 № 41 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України на 2009-2015 роки» та згідно листа Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту «Про сприяння у проведенні відбіркового етапу Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України».
http://mkr-mariupol.at.ua/news/oblasnij_fotokonkurs_molode_oblichchja_donechchini/2010-09-10-10  

Львівський національний університет ім. Івана Франка та Музей історії Університету оголосили відкритий фотоконкурс «Діяльність львів’ян – обличчя міста».
Випробувати свій мистецький хист і позмагатися за кращість у висвітленні актуальних проблем міста, звернути увагу молоді на недоліки у культурі мови, допомогти виховувати естетичні смаки у студентів покликаний фотоконкурс «Діяльність львів’ян – обличчя міста».
http://dipcorpus.at.ua/news/vidkritij_fotokonkurs_dijalnist_lviv_jan_oblichchja_mista/2010-09-13-2077
 

Семінар «3 С» [три ес] для молоді Києва
Фонд Лідерських Ініціатив запрошує активну молодь прийняти участь у семінарі «3 С» [три ес] - Спільнота Свідомого Спілкування.
Дата проведення семінару – 12-14 листопада 2010р.
http://gurt.org.ua/news/trainings/7668/
 
 

Дев’ять кроків до професійної журналістики
Центр творчих ініціатив «Східна Україна» розпочинає реалізацію проекту «Кроки до
професійної журналістики» в Луганську. Проект реалізується спільно з факультетом масових комунікацій Східноукраїнського національного університету імені В. Даля за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.
http://gurt.org.ua/news/events/7660/
 
 

Дводенний Інформаційний захід для кримської наукової громадськості щодо нових можливостей співпраці між Україною та ЄС у дослідницькій сфері
Проект ЄС «Офіс спільної підтримки інтеграції України до європейського дослідницького простору» (JSO-ERA) та регіональний інформаційний центр співпраці України та ЄС у дослідництві і технологіях при Таврійському національному університеті спільно проведуть дводенний Інформаційний захід для кримської наукової громадськості щодо нових можливостей співпраці між Україною та ЄС у дослідницькій сфері.
http://dipcorpus.at.ua/news/proekt_es_jso_era_zaluchae_doslidnicku_spilnotu_krimu_do_uchasti_u_somij_ramkovij_programi_es_z_doslidzhen/2010-09-13-2078  


Рада євроклубів Кіровоградщини закликає до співпраці
Кіровоградський обласний Центр дитячої та юнацької творчості пропонує партнерство з організації заходів у м. Кіровограді, Кіровоградської області.
http://gurt.org.ua/partnerships/7655/
 
 

Навчання у США для школярів
"Програма обміну для майбутніх лідерів” – програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США й адмініструється в Україні організацією "American Councils” за підтримки Міністерства освіти і науки України. Програма надає можливість українським школярам навчатись у школі в США, проживаючи в американській сім’ї, протягом одного навчального року.
http://gurt.org.ua/news/competitions/7666/
 
 

Ярмарок локальних громадських ініціатив в Криму
Протягом двох осінніх днів громадські активісти зі всієї України зможуть
-- обговорити успішний розвиток локальних ініціатив на конференції у форматі «відкритий простір»
-- презентувати свої організації
-- поділитися історіями успіху
-- знайти партнерів
-- дізнатися про можливості для розвитку;
-- провести та відвідати майстер-класи та багато іншого.
http://gurt.org.ua/news/events/7650/
 
 

Навчальний семінар для громадських організацій інвалідів та юристів
6-7 жовтня 2010 року в Харкові відбудеться навчально-інформаційний семінар для керівників та спеціалістів ГОІ, метою якого є підвищення рівня кваліфікації з проблем життєдіяльності неурядових організацій, планування їх діяльності, сприяння більш продуктивній співпраці ГОІ з органами державної влади та місцевого самоврядування, та круглий стіл „Конвенція прав інвалідів – інструмент до доступного правосуддя”.
http://gurt.org.ua/news/events/7649/
 
 

Потрібні волонтери для допомоги в проведенні дослідження
В рамках проекту UNITER "Розвиток спроможності ІГС реформувати Україну" ГУРТ проводить дослідження взаємозв`язків між ІГС України, а також між провайдерами та користувачами тренінгових послуг.
На цьому етапі дослідження потрібно опрацювати вже отримані результати.
http://gurt.org.ua/vacancies/7645/
 
 

«Вечірня школа фандрейзерів» у Києві
З 28 вересня до 1 жовтня у Києві, у межах діяльності Міжнародного Благодійного Фонду «Здоров’я українського народу» розпочинає свою роботу «Вечірня школа фандрейзерів». Провідні фахівці України 4 дні проводитимуть майстер класи з питань залучення ресурсів у межах проектної діяльності організацій.
Проект «Вечірня школа фандрайзерів» розроблений для працівників громадських організацій, головних лікарів та усіх, хто цікавиться методологією і правилами залучення ресурсів.
http://gurt.org.ua/news/trainings/7641/
 
 

Академічний зимовий інститут з питань вивчення Національної безпеки США 
Посольство США в Україні оголошує конкурс для участі у програмі академічного зимового Інституту з питань вивчення національної безпеки США, який проводитемиться в університеті Делавера протягом 6-ти тижнів в січні-лютому 2011 року.
http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/current.html
 


UNITER запрошує лідерів громадянського суспільства до участі у Конференції партнерів проекту
Міжнародна неприбуткова організація Пакт має честь запросити експертів та представників громадянського суспільства України до участі у Конференції партнерів проекту UNITER, яка відбудеться з 30 вересня до 2 жовтня в м. Києві.
http://civic.ua/news/view.html?q=1466993
 
 

Стажування у США за темою "Планування та розвиток міст"
Програмою "Громадські зв'язки", що є програмою Агентства США з міжнародного розвитку, у Луганській області розпочато відбір кандидатів у групу "Планування та розвиток міст" для професійного тритижневого стажування у США (упродовж лютого-березня 2011р).
http://civic.ua/news/view.html?q=1466947
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 951 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0