Головна » 2010 » Червень » 16 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 16/06/2010
18:51
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 16/06/2010
Законопроект 2450 обговорять з громадськістю
Представники громадських організацій, що виступили за відкладення розгляду законопроекту 2450 «Про мирні зібрання» та Комітету Верховної Ради України з прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин попередньо домовилися про проведення 24 червня комітетських слухань.
Пропозиції до законопроекту можна надсилати до 10:00 17 червня на адресу -Yavorskyy@helsinki.org.ua
http://gurt.org.ua/news/recent/6820/
 
 


В Інституті світової політики 16 червня, 2010 року відбулася презентація результатів експертного опитування Інституту світової політики на тему «Перші результати зовнішньої політики Віктора Януковича».
Серед учасників дослідження – Збігнєв Бжезінський (США), Джеймс Шерр (Великобританія), Стівен Пайфер (США), Філіп Морро Дефарж (Франція), Марчин Войцеховські (Польща) та ін. У цілому у проекті взяли участь тридцять провідних експертів із різних країн.
З результатами дослідження ви можете ознайомитися на сайті Інституту світової політики:
http://iwp.org.ua/ukr/public/207.html
 
 

ЄВРОПЕЙСЬКА БЛАГОДІЙНІСТЬ: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ. АНОНС ЗУСТРІЧІ
18 червня 2010 року Український форум благодійників проводить тематичну зустріч «Європейська благодійність: нові можливості для України». Учасники ознайомляться з результатами найбільшої конференції благодійників Європи й обговорять, як нові тенденції позначаться на українській благодійності. Реєстрація на зустріч триває до 16 червня. Участь безкоштовна.
Докладніше: http://www.ufb.org.ua/news/2259.html
 
 
 

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ: МІСЦЕВІ ПАРТНЕРСЬКІ ІНІЦІАТИВИ
Фонд Східна Європа у співпраці із консалтинговим об’єднанням «Центр громадської експертизи» розпочав прийом заявок на найкращі практики енергозбереження в житлово-комунальному господарстві. Дедлайн - 30 червня 2010 року.
Докладніше: http://www.ufb.org.ua/philanthropy/2275.html
 
 
 

СКАЖІТЬ СВОЄ СЛОВО ПРО КОНКУРС І ТЕНДЕР
Міжнародний фонд «Відродження» запрошує взяти участь в обговоренні проекту конкурсу «Залучення громадськості до процесу удосконалення правових актів», який невдовзі планує оголосити програма «Посилення впливу громадянського суспільства». Також заохочується обговорення проекту тендеру щодо реформування системи житлово-комунального господарства.
Докладніше: http://www.ufb.org.ua/philanthropy/2261.html
 
 

Вручення дипломів біженцям за успішне вивчення української мови
Ви бажаєте зустріти біженців, які вивчають українську мову?
Ви бажаєте з ними поговорити про їх життя в Україні?
Тоді завітайте до Центру вивчення мов „Інтенсив” Київського національного економічного університету!
http://dipcorpus.at.ua/news/vruchennja_diplomiv_bizhencjam_za_uspishne_vivchennja_ukrajinskoji_movi/2010-06-16-1985
 
 
   

На прохання Представництва ЄС в Україні надсилаємо інформацію про тендери з інформаційних програм Представництва. Цю інформацію також можна знайти на англійській версії сайту Представництва:
http://ec.europa.eu/delegations/ukraine/more_info/info_comm_tenders/index_en.htm  
з повагою,
Європейська програма Міжнародного фонду "Відродження"
 
 


Канадський фонд підтримки місцевих ініціатив оголошує конкурс проектів
Посольство Канади в Україні, Канадський фонд підтримки місцевих ініціатив відкриває конкурс на подання заявок для отримання грантів із різних суспільно важливих пріорітетів.
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1414248
 
 
 

Докторська Дослідницька Програма для міжнародних студентів, Нова Зеландія
Міжнародна Стипендіальна Програма фінансується урядом та контролюється Міністерством Освіти Нової Зеландії. Програма надає можливості навчатись під керівництвом академіків та дослідників з різних дисциплін. Кваліфікації, які отримують студенти університетів Нової Зеландії, є практичні та актуальні.
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1414233
 
 
 

Шоста Всеукраїнська Школа з прав людини для молоді
Всеукраїнська освітня програма "Розуміємо права людини" оголошує конкурс на участь у Шостій Всеукраїнській Школі з прав людини для молоді, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з Гельсінським Фондом з Прав Людини (Варшава,Польща).
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1414172
 
 


Владимир Литвин создал Молодежный общественный совет при Председателю Верховной Рады Украины
«По инициативе молодежных организаций и с целью привлечения молодежи к деятельности Верховной Рады Украины в соответствии с Распоряжением Председателя Верховной Рады Украины № 519 от 14 июня 2010 года создан Молодежный общественный совет при Председателе Верховной Рады Украины», - заявил координатор общественной инициативы "Студенческая защита" Андрей Черных.
http://mpravda.com.ua/?lang=ru&pubId=50038
 
 
 


Internship in the USA - Програма стажування в США
Освітня компанія STUDY.UA пропонує українським студентам та випускникам ВУЗів програму стажування в американських компаніях. Ця програма дає унікальную можливість розпочати Вашу кар'єру з високого старту, провести від чотирьох до дванадцяти місяців у США, набути професійного досвіду і чудово вивчити мову.
http://unistudy.org.ua/opportunities/internships.htm?id=1961
 
 


Презентація проекту "Знай свої права - захисти своє життя закордоном"
Плануєш провести канікули закордоном?
Чекаємо на тебе 18 червня 2010 року об 11.20 на Історичному факультеті Маріупольського державного гуманітарного університету (аудиторія 205, пр-т Будівельників, 129, м. Маріуполь)! Ти отримаєш корисну інформацію про стан міграції в Україні, дізнаєшся історію цього явища та ознайомишся з навчальним фільмом «Місце призначення», який надасть корисні практичні поради для охочих подорожувати.
http://dipcorpus.at.ua/news/prezentacija_proektu_znaj_svoji_prava_zakhisti_svoe_zhittja_zakordonom/2010-06-15-1984
 
 


Общественная кампания "Поддержи марку Куинджи!"
Лига "ДИПКОРПУС" обращается ко всем мариупольцам, а также ценителям художественного таланта Архипа Ивановича Куинджи поддержать инициативу!
В связи с мемориальным годом Архипа Куинджи, посвященном столетию со дня смерти великого художника, Лига "ДИПКОРПУС" обратилась к центральным органам государственной власти с просьбой способствовать изданию художественной марки, конверта и проведения спецпогашения по случаю данной памятной даты.
http://dipcorpus.at.ua/news/obshhestvennaja_kampanija_podderzhi_marku_kuindzhi/2010-06-10-1974  
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 775 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0