Головна » 2010 » Жовтень » 19 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 19/10/2010
19:53
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 19/10/2010
Інтернет-вікторина "All'italiana!" в рамках святкування 150-річчя об'єднання Італії
http://dipcorpus.at.ua/news/all_italiana/2010-10-09-2117
 
 

4-та Безпекова інтернет-вікторина «Нова безпека у фрагментованому світі та її європейський вимір» в рамках 4-го Київського безпекового форуму фонду "Open Ukraine"
http://dipcorpus.at.ua/news/4_bezpekova_viktoryna/2010-10-13-2126  
 

Тест на Украинскость
Чтобы с гордостью ощущать себя украинцем, недостаточно иметь документы этого государства, и ругать
его политиков – желательно еще что-то знать о нашей стране.
Прелагаем проверить, как хорошо вы разбираетесь в жизни Украины.
Чтобы узнать результат, вам необходимо ответить на 40 вопросов.
http://tests.kp.ua/ukr/
 
 

У жовтні та листопаді 2010 року заплановано проведення регіональних науково-практичних семінарів на тему "Набуття і захист прав інтелектуальної власності Об’єднання європейських футбольних асоціацій UEFA та його комерційних партнерів" у приймаючих містах
http://intelpro.ua/uk/seminar/zakhyst-intelektualnoii-vlasnosti-uefa-ta-iogo-komertsiinykh-partneriv 
 


Конкурс в рамках проекту "Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування соціальних сиріт в м.Бердичів" є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Міжнародного Дитячого Фонду і реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Дитячого Фонду та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Останній термін подання заявок - 25 жовтня 2010 р.
Мета проекту: підвищення ефективності роботи громадських організацій, відповідальних за надання допомоги соціальним сиротам; поліпшення якості послуг, пов'язаних з профорієнтацією та працевлаштуванням цільової групи; створення механізму стійкого співробітництва між місцевими громадськими організаціями, соціальними службами та роботодавцями з метою покращення можливостей працевлаштування цільової групи.
http://www.eef.org.ua/index.php?page=catalog&id=29&nid=81&lang=ua
 
 
 

Фонд Східна Європа запрошує до участі у національному етапі Європейського конкурсу волонтерських програм
Вперше в Україні проходитиме Європейський конкурс волонтерських програм.
Фонд Східна Європа ініціює проведення національного етапу престижного конкурсу,
в якому беруть участь 22 європейські країни.
Напередодні Європейського року волонтерства, який відзначатиметься впродовж 2011 року, Фонд Східна Європа ініціює проведення в Україні національного етапу Європейського конкурсу волонтерських програм. Мета цього конкурсу - відзначити компанії, де розроблені та активно впроваджуються волонтерські програми, що допомагають людям подолати бар'єри на шляху до працевлаштування, а також поширити практику волонетрського руху серед інших компаній в Україні. Партнером національного конкурсу є мережа Глобального договору ООН.
http://www.eef.org.ua/index.php?page=catalog&id=29&nid=82&lang=ua
 


Фонд Східна Європа запрошує компанії до участі у конкурсі з дизайну та друку
Фонд Східна Європа запрошує компанії до участі у конкурсі з дизайну та друку квартального бюлетеня. Компанія-переможець конкурсу повинна мати можливість розробити дизайн та надрукувати бюлетень, проводити консультації з представниками замовника. Фонд Східна Європа залишає за собою право вносити зміни в дизайн бюлетеня до моменту, коли його буде передано до друку. Заявки на участь у тендері (комерційна пропозиція з попереднім кошторисом) приймаються по електронній пошті до 1 листопада 2010 року.
http://www.eef.org.ua/index.php?page=catalog&id=29&nid=84&lang=ua
 
 

Фонд Східна Європа оголошує конкурс серед тренерів для проведення тренінгів у м. Бердичів
Фонд Східна Європа оголошує конкурс серед тренерів в рамках проекту "Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування соціальних сиріт в м. Бердичів". Даний проект є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Міжнародного Дитячого Фонду і реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Дитячого Фонду та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
http://www.eef.org.ua/index.php?page=catalog&id=29&nid=83&lang=ua
 


Баркемп ECO-Camp |Экология. Действие. Результат|
Баркемп ECO-Camp — это открытая и бесплатная конференция для общения экологических инициатив, их активистов и неравнодушных людей. Это платформа для обсуждения острых проблем экологических проектов и совместного поиска выхода из сложившейся ситуации. Это не повод в очередной раз поговорить о наболевшем. Баркемп — это место, где прозвучат конкретные рекомендации по решению конкретных задач. Это площадка, где люди и экологические инициативы смогут договориться о сотрудничестве. Ну и, наконец, Баркемп ECO-Camp — идеальный вариант для нетворкинга, так что не забывайте визитки!
http://ekotex.euroindex.ua/?pid=14
 
 

III Практическая конференция "Возрождение украинского кинематографа"
Место проведения: Киев, Дом Кино, ул. Саксаганского, 6
Время проведения: 19-21 ноября 2010 г. 11:00 - 16:00
19 ноября. Авторское право. Гос.регулирование. Дистрибуция и кинопрокат. Инвестиции. Питчинг.
Брифинг для прессы.
20 ноября. Пре-продакшен. Продакшен.
21 ноября. Пост-продакшен.
http://rebel-kino-fest.livejournal.com/13204.html
 

Всеукраїнська громадська організація "Сила Країни" спільно із Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України і Київським університетом права НАН України оголошує про підготовку до друку "Енциклопедії підприємницького права України".
ВГО "Сила Країни" запрошує усіх бажаючих долучитися до роботи над вищезазначеною науковою працею.
http://narodnapravda.com.ua/politics/4cbcb5ccca537/
 
 

Marc Bloch Prize
The Department of History and Civilisation at the European University Institute in Florence is proud to announce the Marc Bloch Prize in Modern European History (15th -21st centuries) to be awarded to the author of the best new MA thesis in early modern or modern European history.
http://www.eui.eu/DepartmentsAndCentres/HistoryAndCivilization/ResearchAndTeaching/MarcBlochPrize.aspx  


Южное гостеприимство: стипендии для студентов-иностранцев от баварских вузов |
Бавария, крупнейшая по площади федеральная земля Германии, обладает удивительным разнообразием вузов, среди которых есть и ведущие в Германии. Тем приятнее, что правительство земли ежегодно выделяет около миллиона евро на помощь студентам-иностранцам.
http://job5.com.ua/useful/575  


В Україні триває інтернет-конкурс "Вчитель-новатор"
Сьомий всеукраїнський інтернет-конкурс "Вчитель-новатор" розпочався у Львові 1 вересня цього року і триватиме до 1 березня 2011 року. Його переможець візьме участь у європейському конкурсі "Вчитель-новатор", повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
http://www.osvita.org.ua/news/54005.html
 
 
 

Конкурс на безкоштовне навчання у "Школі молодого політика"
Східно-Український Фонд розвитку демократії за підтримки Міжнародного Республіканського інституту запрошує взяти участь у IX Школі молодого політика.
Метою програми є підвищення рівня політичної освіти та створення практичних умов засвоєння основ демократичних політичних стандартів для молодих активістів політичних партій та молодіжних організацій.
http://www.osvita.org.ua/events/857.html
 


Конкурс на стажування у США за програмою "Громадські зв'язки" у Сумській області
Конкурс проводиться в межах програми "Громадські зв’язки" за тематикою "Правоохоронні та превентивні заходи при подоланні правопорушень у молодіжному середовищі". Захід здійснюється Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) при фінансовій підтримці американського уряду
http://www.osvita.org.ua/events/858.html
 

Конкурс на стажування у США за програмою "Громадські зв'язки" у Донецькій області
З 20 жовтня 2010 року у Донецькій області буде розпочато відбір кандидатів на програму "Громадські зв'язки" за темою "Пропагування здорового способу життя". Програма виконується організацією PH International за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку(USAID).
http://www.osvita.org.ua/events/856.html
 
 

Круглий стіл "Самодостатність розвитку в епоху глобальної інтеграції"
Організатори заходу: Центр розвитку освіти, науки та інновацій; Консалтингово-конфліктологічний центр; Самарський інститут бізнесу та управління (РФ), Кримський інститут бізнесу.
http://www.osvita.org.ua/events/788.html
 
 

V міжнародна науково-практична конференція "Проблеми і перспективи працевлаштування випускників вищих навчальних закладів"
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (ДонНУЕТ) 9 листопада 2010 року проводить V Міжнародну науково-практичну конференцію "Проблеми і перспективи працевлаштування випускників вищих навчальних закладів".
Мета конференції - обговорення наукових та практичних проблем, пов'язаних з проходженням практики студентами в період навчання, працевлаштуванням молодих фахівців та відстеження їх кар'єрного зростання.
http://www.osvita.org.ua/events/797.html
 
 

ІV Міжнародна науково-практична конференція "Стратегія розвитку України у глобальному середовищі"
17-19 листопада 2010 року в Ялті відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція "Стратегія розвитку України у глобальному середовищі".
До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти, представники органів державної та місцевої влади, громадських організацій та бізнесу.
Робочі мови конференції: українська, російська, англійська, німецька.
http://www.osvita.org.ua/events/798.html
 
 

XIІ Міжнародна студентсько-аспірантська конференція "Перспективи розвитку фінансових систем європейських країн в умовах виходу з кризи"
19 листопада 2010 року у Львівській державній фінансовій академії (ЛДФА) відбудеться XIІ Міжнародна студентсько-аспірантська конференція "Перспективи розвитку фінансових систем європейських країн в умовах виходу з кризи".
http://www.osvita.org.ua/events/837.html
 
 

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Фінансово-економічне, обліково-аналітичне та організаційно-правове забезпечення відтворювальних процесів на шляху до економіки знань"
25-26 листопада 2010 року на базі Буковинської державної фінансової академії відбудеться Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Фінансово-економічне, обліково-аналітичне та організаційно-правове забезпечення відтворювальних процесів на шляху до економіки знань", до участі у якій запрошуються науковці, працівники економічних підрозділів підприємств, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних організацій, банків, інших підприємств і організацій.
http://www.osvita.org.ua/events/777.html
 
 

IV Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми економіки 2010"
Організатори - Національна академія управління та науково-економічний журнал "Актуальні проблеми економіки"
До участі в конференції запрошуються автори статей, опублікованих в журналі "Актуальні проблеми економіки" протягом 2001–2010 рр., а також всі зацікавлені науковці, викладачі, фахівці.
http://www.osvita.org.ua/events/855.html  


Науково-практична конференція "Інноваційно-інвестиційні проблеми розвитку економіки України"
17 грудня 2010 року у Києві відбудеться науково-практична конференція "Інноваційно-інвестиційні проблеми розвитку економіки України".
Організатори: кафедра маркетингу та ресурсозабезпечення Інституту економіки та менеджменту Національного авіаційного університету (НАУ).
http://www.osvita.org.ua/events/852.html
 
 

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні національні економічні моделі: проблеми та перспективи розвитку"
24 грудня 2010 року у Сімферополі відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні національні економічні моделі: проблеми та перспективи розвитку".
Організатори: Центр розвитку освіти, науки та інновацій, Кримський інститут бізнесу, Самарський інститут бізнесу та управління (РФ), Консалтингово-конфліктологічний центр.
До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти, представники органів державної та місцевої влади, громадських організацій та бізнесу.
Для участі у конференції потрібно до 17 грудня 2010 р. надіслати на адресу оргкомітету заявку, тези та відскановану квитанцію про сплату оргвнеску.
http://www.osvita.org.ua/events/824.html
 
 

Міжнародна науково-практична конференція "Релігія, релігійність, філософія та гуманітарні знання у сучасному інформаційному просторі: національний та інтернаціональний аспекти"
На конференції передбачається розглянути широкий спектр проблем за такими напрямками:
- Релігія та цивілізація: сучасні виміри та співвідношення
- Феномен християнської культури
- Філософія культури, науки та релігії: сучасні виміри
- Методологічні та естетичні проблеми формування культурного простору людини
- Духовність в сучасному соціумі
- Стратегії розвитку освіти в контексті глобалізаційних тенденцій і викликів часу
- Історико-філософські концепції утворення української державності
- Влада та громадське суспільство: філософський, політичний та соціальний аспекти
- Право та держава у інформаційному суспільстві
- Економічна теорія та економічна політика в умовах інформаційного простору
- Філософія здоров’я людини у сучасному соціумі
http://www.osvita.org.ua/events/802.html
 


Флеш-тренінг "Права студентів: що коїться під капотом?” (26.10, Харків)
26 жовтня 2010 року в Харкові проходитиме безкоштовний флеш-тренінг "Права студентів: що коїться під капотом?”, метою якого є формування цілісної картини сучасного нормативного забезпечення прав тих, хто навчається в вищих навчальних закладах України, та розвиток затребуваних механізмів їхнього захисту.
Завдяки тренінгу можна бути дізнатися про те:
на що студент має право в своєму вузі;
за що йому треба додатково платити, як і скільки (зокрема, скільки коштує бланк диплому);
за що студента можуть відрахувати та чи може йому бути винесена догана;
як нараховується стипендія й як отримувати більше ніж 600 грн;
нащо потрібні студради, профспілки й інші НУО;
чим може зарадити ректорат, міськрада, облдержадміністрація, Міністерство, а чим прокуратура та суд;
що роботи, коли вимагають хабара;
як захищати порушені права відносно себе, друзів чи знайомих у вузі, гуртожитку тощо.
http://studnews.org.ua/archives/2007
 

Сrimea Undergraduate Exchange Program (Crimea UGRAD)
The Crimea Undergraduate Exchange Program (Crimea UGRAD) provides promising undergraduate students from the Autonomous Republic of Crimea opportunities for one academic year of non-degree study in a US university or community college.
The Crimea Undergraduate Exchange Program (Crimea UGRAD) is a program of the United States of America through the Department of State Public Affairs Section in Kyiv, Ukraine and implemented by IREX. The Crimea UGRAD program provides promising undergraduate students from the Autonomous Republic of Crimea opportunities for one academic year of non-degree study in a US university or community college. In addition to course work, fellows perform community service projects and conduct internships. Participants are selected through an open, merit-based competition.
http://unistudy.org.ua/opportunities/scholarships.htm?id=2325  


Стипендійна програма гостинності Коледжів Кембриджа
Квітень 2011 р. – березень 2012 р.
Кембриджський університет спільно з Інститутом Відкритого Суспільства запрошують вчених з України взяти участь у Програмах гостинності коледжів Кембриджа.
Програми гостинності пропонують одномісячний візит (зазвичай – протягом літніх місяців) до одного з коледжів університету Кембриджа для роботи в бібліотеках та для консультацій з фахівцями.
http://unistudy.org.ua/opportunities/other.htm?id=2322
 


European Master in Tourism Management (EMTM) - Erasmus Mundus
Deadline: Non-EU students 05 December 2010; EU students 05 January 2011
Open to: graduates in tourism from all the World
Scholarships: Non-EU students 24,000€ plus 8,000€ for mobility; EU students 12,000€
Erasmus Mundus European Master in Tourism Management (EMTM) is a two-year world-class integrated programme aimed at qualifying graduates to deal with the huge challenges in contemporary tourism. Tourism is a total social and economic phenomenon, which calls for a holistic approach to tourism education where broader aims of the industry and society are explicitly addressed in tourism curricula. The European Master in Tourism Management (EMTM) provides students with a far-reaching and integrated understanding of the multiple disciplines and paradigms concerned with the subject which are bound together through the framework of sustainability.
http://unistudy.org.ua/opportunities/scholarships.htm?id=2320
 


IMAGINE CUP INSIDER
21.09.2010
Digital Media Competition
Ready, Set, and Action!
The Digital Media competition is the perfect chance for your team to use photos, videos, and music to show off a big idea. Something that plays a role in solving major global issues around the world.
Round 1 of the Digital Media competition is comprised of 5 sub-rounds in 5 consecutive months: October 2010 through February 2011. Your team's submission is due on the first day of the month in that sub-round. At the conclusion of each sub-round, the 20 videos with the highest overall ratings that met the entry requirements advance to Round 2. You can participate in one or more sub-rounds until your video makes it in to Round 2.
http://cinemahall.org.ua/contest/594
 
 

НАБОР В ШКОЛУ КИНО от CinemaHall в г. Полтава
иномастерская CinemaHall приглашает всех желающих в ШКОЛУ КИНО.
Для участия необходимо ДО 31 ОКТЯБРЯ отправить заявку с ФИО и контактным телефоном на poltava@cinemahall.org.ua.
Обучение включает теоретические и практические занятия, которые будут проводить специалисты кино и телевидения Полтавы и других городов.
http://cinemahall.org.ua/news/660
 


20 октября 2010 года в рамках проекта «Публичные лекции Політ.ua» лекцию прочтет председатель Общественного совета при Министерстве здравоохранения и социального развития Российской Федерации, эксперт Всемирного банка Сергей Градировский.
Тема: Современные демографические вызовы

Рост продолжительности жизни: причины и последствия. Проектирование образования, политического процесса и городской среды под массовое старение населения. Третий эпидемиологический переход и биотехнологическая революция. "Плодитесь и размножайтесь"?
http://polit.ua/news/2010/10/14/gradirovski.html
 
 

20 жовтня — Ярмарок вакансій «Імпульс — Старт»
В п’ятницю, 20 жовтня 2010 року, в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (univ.kiev.ua) відбудеться Ярмарок вакансій «Імпульс – Старт», де студенти та випускники університету матимуть можливість поспілкуватись з представниками найуспішніших світових та вітчизняних компаній, знайти престижну і високооплачувану роботу.
http://education.ua/2010/10/impuls-start/
 
 

Оголошено конкурс на 2011 рік: Академічні Інститути з Американознавства у США
Посольство США в Україні оголошує конкурс для участі у програмі 6-тижневих літніх Інститутів з американознавства, які проводитимуться в університетах та коледжах США для викладачів вищих навчальних закладів та науковців з різних країн світу влітку 2011 року.
http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/current.html
 
 

Проект багатомовного читання (Львів)
Дата події: 21.10.2010 16:00
21 жовтня у книгарні "Є” стартує проект багатомовного читання, який буде вступом до Перекладацької школи у Книгарні "Є”.
Книгарня "Є” та Центр дослідження літератури для дітей та юнацтва запрошують батьків і дітей, усіх, хто цікавиться вивченням мов та перекладацькою справою, на презентацію проекту багатомовного читання, яка відбудеться 21 жовтня.
Початок — о 16.00.
http://book-ye.com.ua/proekt-bahatomovnoho-chytannya-lviv/
 
 

Espanol para todos (Харків)
Дата події: 24.10.2010 16:00
Книгарня «Є» запрошує на засідання Іспанського розмовного клубу Espanol para todos, яке відбудеться 24 жовтня.
Початок — о 16:00.
На засіданні клубу співатиме Хор та відбуватиметься перегляд і обговорення короткометражок іспанською мовою.
***
Адреса Книгарні "Є”:
вул. Сумська, 3.
Вхід вільний.
http://book-ye.com.ua/espanol-para-todos-harkiv/
 
 

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує нові конкурси
Міжнародний фонд «Відродження» за програмою «Верховенство права» оголошує конкурси «Громадський контроль за діяльністю правоохоронних органів» та «Реалізація правопросвітницьких ініціатив у громадах, спрямованих на посилення правових можливостей бідних верств населення».
http://www.irf.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=30959:-lr-&catid=20:news-law&Itemid=61  


Фотоконкурс на тему відповідального батьківства 
На фотоконкурс «Світ дитячої мрії», оголошений Європейським Союзом і Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту напередодні Дня батька, надіслали свої знімки вже понад 1200 родин.
Фотоконкурс із призовим фондом 50 000 грн. покликаний зміцнити сімейні цінності й звернути увагу суспільства на принципи відповідального батьківства.
«Це рекордна кількість учасників за всі 5 років проведення конкурсу, - коментує Олександра ГОДIК, представник Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді. - Одна з причин - те, що цього року за підтримки ЄС ми вперше проводимо конкурс онлайн».
Прийом робіт на фотоконкурс триває до 1 листопада 2010 року на сайті www.family-album.com.ua.
http://civic.ua/news/view.html?q=1484941
 
 

Концепція інформаційної політики
Тринадцятого жовтня 2010 року Кабінет Міністрів України вніс до Верховної Ради України було внесено проект Закону Україні «Про Концепцію державної інформаційної політики» № 7251.
Проект Закону України для громадського обговорення розміщено на сайті Держкомтелерадіо: http://comin.kmu.gov.uaу розділі «Обговорення проектів документів».
http://civic.ua/news/view.html?q=1484924
 
 

Програма малих грантів від Данської Ради у справах Біженців
Данська Рада у справах Біженців запрошує українські та міжнародні НУО, а також державні установи до участі у програмі малих грантів.
Програму спрямовано на підтримку ініціатив, покликаних вирішувати проблеми дітей біженців в Україні у рамках проекту, що здійснюється за фінансової підтримки Європейської Комісії, «Правовий та соціальний захист дітей біженців та дітей, що шукають притулку в Україні.»
http://civic.ua/news/view.html?q=1484868
 
 

Майстер-клас «Найкращі практики соціальної та комерційної реклами»
У вівторок, 26 жовтня 2010 року, з 09.30 до 18.00 відбудеться майстер-клас з французьким експертом з комунікацій, колишньою партнеркою однієї з найбільших рекламно-комунікаційних агенцій у світі Publicis Group Ніколь Ебер (Nicole Hébert).
Майстер-клас відбудеться за адресою вул. Ризька 15, в офісі МГО «Інтерньюз-Україна».
http://civic.ua/news/view.html?q=1484844  


Семінари-тренінги для офіційних спостерігачів
Фундація "Відкрите суспільство” в рамках демократичного гранту Фонду Ч.С.Мотта організовує безкоштовний семінар-тренінг для офіційних спостерігачів всіх сил виборчого процесу (26 та 29 жовтня).
Організація дотримується професійного підходу у проведенні виборів та сприяє роботі членів ТВК, ДВК та офіційних спостерігачів незалежно від їх політичної належності. Формування групи слухачів на семінар-тренінг будуть відбуватися на паритетній основі.
http://civic.ua/news/view.html?q=1484848  


Набір слухачів у Школу Педагогічних Працівників «МДЦ «Артек»
Державне підприємство України «Міжнародний дитячий центр «Артек» – найбільша в світі дитяча освітня установа. За роки свого існування «Артек» заслужив авторитет серед дитячих освітніх установ всього світу.
Для навчання з подальшим працевлаштуванням в ДПУ «МДЦ «Артек» запрошуються юнаки і дівчата у віці від 19 до 25 років
http://civic.ua/news/view.html?q=1484777
 

Тренінг для ЗМІ «Журналістська етика у висвітленні питань кримінально-виконавчої системи України»
Проект "Підтримка пенітенціарної реформи в Україні” та Центр компетентності Білоцерківського училища підготовки персоналу ДКВС України запрошують журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у дводенному тренінгу на тему «Журналістська етика у висвітленні питань кримінально-виконавчої системи», який відбудеться в Києві 11 – 12 листопада 2010 року.
http://civic.ua/news/view.html?q=1484768  


Набір до програми "Мережа громадських інновацій" - Крим
Мережа Громадянських Інновацій - це програма, яка проходить в рамках п'ятирічного проекту "Об'єднуємося заради реформ" (UNITER), що фінансується Агентством Міжнародного Розвитку США (USAID) та виконується організацією Пакт в Україні.
Чекають на Молодих Активних Готових діяти
Наявність новаторських ідей і бажання змін обов'язково!
http://civic.ua/news/view.html?q=1484467  


Російсько-українські відносини у матеріалах друкованих ЗМІ
22 жовтня 2010 року, у Луганську відбудеться круглий стіл «Висвітлення російсько-українських відносин у друкованих ЗМІ Воронезької та Луганської областей».
Захід проводиться за результатами громадського моніторингу друкованих ЗМІ Воронезької та Луганської областей у 2009-2010 роках, який було здійснено спеціалістами Східноукраїнського центру громадських ініціатив (Луганськ, Україна) та Регіонального фонду «Центр захисту прав ЗМІ» (Вороніж, Російська Федерація).
http://gurt.org.ua/news/events/8065/
 
 

Конкурс соціальної фотографії та відеороликів "Нам небайдуже!”
Благодійний фонд «Приятелі дітей», один з учасників вищезазначеного всеєвропейського медіа-конкурсу, вирішив у продовження початої консолідуючої творчої роботи серед молоді оголосити проведення наступного Всеукраїнського молодіжного медіа конкурсу соціальної фотографії та відеороликів «Нам небайдуже!».
Мета конкурсу: популяризація активної життєвої позиції молодих людей та їх активної участі у громадському житті на місцевому та національному рівнях шляхом підняття гострих соціальних питань та показом можливих рішень певних соціальних ситуацій об’єднаними зусиллями молодих людей.
http://gurt.org.ua/news/competitions/8054/  


Всеукраїнський конкурс наукових робіт з теорії та історії держави і права
У Конкурсі мають право брати участь всі студенти, що навчаються у вищих навчальних закладах за юридичними спеціальностями. Не можуть бути учасниками Конкурсу особи, що закінчили ВНЗ та навчаються в аспірантурі, а також учні загальноосвітніх шкіл та інших закладів, що не є ВНЗ.
Конкурс відбувається в два етапи – заочний та очний. На першому етапі відбувається реєстрація учасників, оцінювання надісланих учасниками конкурсних робіт та визначення авторів 30 кращих робіт, що продовжать змагання і будуть запрошені для участі в очному етапі.
http://gurt.org.ua/news/conferences/8053/
 
 

Фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»
Український форум благодійників оголошує про старт творчої ініціативи - Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність крізь призму об’єктива», що триватиме до 10 листопада 2010 року.
Фотоконкурс "Благодійність крізь призму об’єктива” відбувається під патронатом Національної спілки фотохудожників України (сертифікат про надання патронату №9/2010).
http://gurt.org.ua/news/competitions/8005/
 

Вебінар з Брюсселем щодо європейського досвіду врегулювання лобіювання
ГО "Інститут професійного лобіювання та адвокасі” продовжує проведення циклу заходів з ознайомлення представників органів державної влади та громадськості з досвідом врегулювання лобіювання за кордоном.
http://gurt.org.ua/news/conferences/8039/
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1249 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0