Головна » 2010 » Листопад » 24 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 24/11/2010
20:02
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 24/11/2010
Студентське життя не уявити без жартів. Поділись з нами свіженьким анекдотом, який розповіли тобі в перерві між парами, й ти маєш шанс виграти iPod або інший приз від Deutsche Welle.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6256198,00.html
 
 

В Мариуполе вышла в свет первая электронная книга о годах правления городского головы Юрия Хотлубея «Двенадцать лет вместе, или Хроника созидательной работы».
Как сообщают авторы издания, в нем представлен временной отрезок с 1998 по 2010 гг., характеризующий социально-экономическое развитие города от кризиса к кризису. «Тогда, в конце 90-х двадцатого столетия, кризис охватил всю Украину, сейчас — всю финансово-экономическую систему мира. Наша задача — передать потомкам опыт принятия управленческих решений на уровне города, благодаря которым Мариуполь тогда выстоял и вышел из кризиса и теперь борется за свое выживание, экономический рост и европейское качество жизни мариупольцев», - сообщается в предисловии книги.
http://www.0629.com.ua/news-10862.html
 
 

Online consultation on the future European youth programme: last days to contribute!
Don't miss the opportunity to make your voice heard! Reply by 30 of November!
The current European youth programme - "Youth in Action" - will run until the end of 2013. This online public consultation seeks to collect views on how to best develop its successor programme so as to ensure an adequate response to youth needs, challenges and expectations.
http://ec.europa.eu/youth/news/news1850_en.htm
 


SOHO ФРАНЦІЯ – ТРЕНІНГОВИЙ КУРС ДЛЯ ЗАЛУЧЕНИХ ДО ЄВС ПРОЕКТІВ Оголошення
Мережа ресурсних центрів САЛТО та Національна агенція програми "Молодь в Дії" Франції оголошують прийом заявок на участь у тренінговому курсі SOHO Франція, який відбудеться з 25 по 29 травня 2011 року.
Тренінговий курс розраховано на осіб, які безпосередньо задіяні до реалізації проектів Європейської волонтерської служби. Учасники повинні мати досвід підготовки та реалізації проектів ЄВС (як мінімум знаходитись у стадії реалізації проекту).
http://yia.org.ua/2010/11/24/SOHO_francja__trenngovijj_kurs_dlja_zaluchenikh_do_vs_proektv.html  



TICTAC UK – ТРЕНІНГОВИЙ КУРС ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЯКОСТІ ТРЕНІНГОВИХ ПРОЕКТІВ ТА ПРОЕКТІВ З ПОБУДОВИ МЕРЕЖ
Мережа ресурсних центрів САЛТО та Національна агенція програми "Молодь в Дії" Великої Британії оголошують прийом заявок на участь у тренінговому курсі TICTAC UK, який відбудеться з 2 по 8 травня 2011 року в Великій Британії.
Всі витрати, пов’язані з проживанням та харчуванням під час тренінгу покриваються. Дорожні витрати та витрати пов’язані з отриманням візи відшкодовуються Ресурсним центром САЛТО для країн Східної Європи та Кавказу.
http://yia.org.ua/2010/11/24/TICTAC_UK__trenngovijj_kurs_dlja_pdtrimki_jakost_trenngovikh_proektv_ta_proektv_z_pobudovi_merezh_.html  


ТРЕНІНГОВИЙ КУРС "ЄВРОПЕЙСЬКЕ ГРОМАДЯНСТВО" Оголошення
Мережа ресурсних центрів САЛТО та Національна агенція програми "Молодь в Дії" Франції оголошують прийом заявок на участь у тренінговому курсі "Європейське громадянство", який відбудеться з 6 по 12 червня 2011 року.
Всі витрати, пов’язані з проживанням та харчуванням під час тренінгу покриваються. Дорожні витрати та витрати пов’язані з отриманням візи відшкодовуються Ресурсним центром САЛТО для країн Східної Європи та Кавказу.
http://yia.org.ua/2010/11/24/trenngovijj_kurs_vropejjske_gromadjanstvo.html
 
 

Бизнес-сессия банковского эксперта Ламары фон Альбертини
8 декабря 2010 года Международная бизнес-школа "Nikland" проведет информационную бизнес-сессию международного банковского эксперта Ламары фон Альбертини по теме:
"Международные тенденции в банковском риск-менеджменте с учетом новой концепции Corporate governance. Последние рекомендации Базельского комитета по банковскому надзору".
http://mpravda.com.ua/?lang=ru&pubId=51376
 
 

Вебінар з Владом Троїцьким: Платформа.Свідомо
Дата проведення 25.11.2010
Web-сторінка http://webinar.ua/svidomo/
Організатори: бюро журналістських розслідувань "Свідомо" за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.
Умови участі: о 18:20 зайти на сайт http://webinar.ua/svidomo/.
Учасники вебінару зможуть послухати і поставити питання Владу Троїцькому, який з нуля виростив класний "Дах", культову "Даху Браху" та грандіозний Гогольфест.
http://www.osvita.org.ua/events/886.html
 
 

KPMG’s International Case Competition 2011
Rise to the occasion. Push yourself. Go beyond.
Use your knowledge, analytical and teamwork skills to find the best solution to a case and win a trip to the International Finals in Istanbul!
You will have the chance to compete in a truly global business environment, sharpen your commercial awareness, develop team-working and presentation skills, demonstrate your talents and learn from KPMG leaders with global influence.
Find out more about KPMG’s International Case Competition. http://www.kpmg.ua/index.thtml/en/careers/University_Graduates/Events/index.html
http://unistudy.org.ua/opportunities/Competitions.htm?id=2419
 
 

Рух Міжнародних Світових Коледжів (UWC Movement) - стипендії для школярів
Рух Міжнародних Світових Коледжів (UWC Movement), пропагуючи ідеї міжнародного взаєморозуміння, переслідуючи спільну мету обмінюватись ідеями, жити та зростати в єдиній міжнародній спільноті, де не панують расові, релігійні, мовні та культурні упередження, об’єднав найкращих студентів та викладачів зі всього світу.
Цей рух був заснований в 1962 році з метою впровадити в життя ідеали взаєморозуміння, миру та співпраці між націями. Сьогодні існує 13 подібних коледжів в усьому світі, в яких навчається понад дві тисячі студентів. Випускники отримують стипендії на навчання від коледжів!
http://unistudy.org.ua/opportunities/other.htm?id=2416
 


European Doctorate in Law and Economics
Scholarship / Financial aid: net income of about Euro 1,400 or 1,600 per month
Date: 3 or 4 years
Deadline: 10 January 2011
Open to: applicants with a diploma or a bachelor and master degree in law or economics
Admission to the programme is open to applicants with a diploma or a bachelor and master degree in law or economics, or a comparable university degree (second cycle qualification) required by the partner universities for admission to doctoral studies.
http://unistudy.org.ua/opportunities/scholarships.htm?id=2412
 


Всесвітня кампанія "16 днів проти ґендерного насильства” стартує
У рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти ґендерного насильства» 25 листопада 2010 року, 2 та 9 грудня з 17.00 до 19.00 на Національній «гарячій лінії» з питань протидії насильства та захисту прав дитини 0 800 500 335 (безкоштовно для дзвінків із стаціонарних номерів телефонів) 044 205 36 94 (для дзвінків з м. Києва) 386 (для абонентів КиївСтар, Лайф та МТС) відбудуться консультації фахівців Департаменту громадської безпеки МВС України.
http://gurt.org.ua/news/events/8461/
 


Конференція незалежних неурядових організацій в Казахстані
Громадянське суспільство готує свій внесок в роботу саміту ОБСЄ в Астані. Група незалежних організацій громадянського суспільства готує проведення паралельної конференції.
Захід відбудеться в Астані (Казахстан) 28-29 листопада 2010 напередодні саміту держав-учасниць Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), що відбуватиметься там же.
http://gurt.org.ua/news/conferences/8494/
 
 

"Чайні зустрічі” в США і самоорганізація громадян
30 листопада 2010 року о 18.30 у Києві в приміщенні Інтерньюз Україна за адресою вул. Ризька, 15 відбудеться дискусія про самоорганізацію громадян -"чайні зустрічі" в США і їх адаптацію до України.
TEXTY.org.ua запрошують блогерів і усіх бажаючих на дискусію: "чайні зустрічі" в США і самоорганізація громадян, чи можна запозичити американський досвід?
http://gurt.org.ua/news/events/8485/
 
 

Волонтерський квест у Кіровограді
4 грудня 2010 року до Міжнародного дня волонтерів у Кіровограді пройде квестова гра "ЗДОРОВий ДоЗоР".
Це інтерактивна динамічна гра, з елементами логіки, пошуку та уміння організовувати навколо себе людей. Якщо Ви розумні, енергійні і цілеспрямовані, то ця гра – це для Вас. Тільки тут на Вас чекають перегони вулицями міста, складні завдання, зашифровані місця, про існування яких Ви навіть не підозрювали.
http://gurt.org.ua/news/events/8483/
 


Запрошуємо до Клубу Тренерів
Центр тренінгових технологій "Коло" запрошує всіх, хто цікавиться тренінгами та прагне розвиватися як тренер, приєднатися до постійно діючого Клубу Тренерів.
Клуб Тренерів – це відкритий для дискусій, творчості та експериментів простір, де кожен може заглибитись у світ тренінгових технологій. Клуб Тренерів – це місце, де кожен може отримати досвід роботи з групою, поспостерігати за тим, як працюють інші, ділитися досвідом та вчитися.
http://gurt.org.ua/news/trainings/8482/
 
 

Кращі практики у сфері електронного врядування
На сьогоднішній день, органи місцевого самоврядування знаходяться на початковій стадії впровадження електронного врядування.
Аналітичну записку щодо стану е-врядування в Україні можна переглянути тут. Презентації учасників та учасниць форуму можна переглянути на веб-сторінці ПРООН/МПВСР в розділі «Презентації».
Для отримання детальнішої інформації звертайтесь, будь ласка, до Галини Смірнової, спеціаліста з моніторингу та зовнішніх зв’язків за тел. (044) 584-34-75 (або електронною поштою: galyna.smirnova at undp.org.ua
http://gurt.org.ua/news/recent/8471/
 
 

Конкурс на дизайн інформаційних матеріалів
Приглашаем Вас принять участие в конкурсе на создание информационной продукции. Благотворительный Фонд «Развитие Украины» объявляет конкурс на разработку/дизайн макетов информационных буклетов. Макеты будут разрабатываться в рамках «Программы преодоления эпидемии туберкулеза в Донецкой области на 2007-2011 гг.»
Заказчик: Фонд Рината Ахметова «Развитие Украины». Адрес заказчика: 83001 г.Донецк, ул. Постышева, 117, к.217. Контактное лицо: Бородина Татьяна, tborodina@fdu.org.ua (062) 381-51-43, 050-474-82-69
http://gurt.org.ua/news/competitions/8475/
 
 

Надихайте своїм прикладом!
Ви досягли успіху у певній справі та бажаєте поділитись своїм досвідом з іншими? Хочете стати відомим? Ви користувач ГУРТа?
Тоді візьміть участь в конкурсі "Мій успіх з ГУРТом"!
Розкажіть про свій успіх всім
Якщо Ви відвідали цікаве стажування, корисний та інформативний тренінг, стали переможцем конкурсу, про які дізнались на ГУРТі, або знайшли партнерів для своєї ініціативи через портал ГУРТ, напишіть нам свою історію про те, як ГУРТ допоміг Вам або Вашій організації в досягненні успіху.
http://gurt.org.ua/news/competitions/8480/
 
 

Харківська громадська організація незрячих юристів приймає пропозиції щодо змін в законодавстві
Харківська громадська організація незрячих юристів постійно працює над аналізом та ініціює зміни для вдосконалення українського законодавства, що регулює правовідносини в яких суб’єктом є особи з інвалідністю.
В даний час Організація готує пропозиції щодо змін в діючі норми національного законодавства, які покращать доступ до правосуддя інвалідам і сприятимуть більш повному та ефективному втіленню положень ст. 13 «Конвенції про права інвалідів».
http://gurt.org.ua/partnerships/8477/
 
 

Школа громадської активності в Кіровограді
Дводенна школа громадської активності для молоді Кіровограда "Ідея - Дія - Інший світ" розшукує:
молодих та активних
-- тих, хто прагне розвиватись і вдосконалювати себе
-- тих, хто хоче змінювати світ на краще
-- тих, хто готовий докладати зусиль для власного розвитку
Якщо це про Тебе :)
http://gurt.org.ua/news/trainings/8459/
 
 

Комунікативні навички у межах проекту UNITER
Проект UNITER формує групу на участь у 3-денному тренінгу "Комунікативні навички”, що проводиться компанією KIY у межах програми UNITER з організаційного розвитку. Тренінг відбуватиметься 29 листопада – 1 грудня у етно-комплексі Українське село, що під Києвом. Всі витрати учасників покриває проект UNITER. Кількість учасників є обмеженою. Наразі є 8 вільних місць.
http://gurt.org.ua/news/trainings/8476/
 
 

Як залучити гроші на проект у громади: рецепти Greencubator (ексклюзивне відео)
Презентуємо Вашій увазі відеозапис майстерні керівника освітніх проектів Greencubator Андрія Зінченка, що відбулась під час ІІІ Ярмарку інституційного розвитку.
Андрій Зінченко отримав нагороду у номінації "Зірка спікер" - його майстерня була визнана учасниками однією з найцікавіших. Тепер Ви можете передивитись майстерню Андрія на ГУРТі. Насолоджуйтесь!
http://gurt.org.ua/news/recent/8473/
 
 

CIPE відкриває в Україні представництво для підтримки місцевих бізнес-асоціацій
CIPE вибере бізнес асоціації з різних областей України і запропонує їм річну програму навчання, в якій будуть обговорюватися такі теми, як стратегічне планування, управління асоціацією, фандрейзинг, розвиток і збереження членів асоціацій, представлення та захист інтересів членів, ефективні комунікації і т.д. Передбачається, що по завершенню програми в Україні будуть активно діяти асоціації, які підготовлені для проведення постійного і професійного діалогу між бізнес спільнотою та державними структурами, а також для ведення ефективної боротьби з корупцією від імені своїх членів.
http://gurt.org.ua/news/recent/8464/
 
 

Зміни клімату – глобальна загроза, вирішення якої вимагає об’єднаних і негайних дій усього людства.
Цього року акції до Дня кліматичних дій у всьому світі відбудуться 4 грудня. В Україні активісти Міжнародного кліматичного руху 350.org, екологічні організації з Робочої групи з питань зміни клімату та інші екологічні ініціативи проведуть мирну акцію „Зміни себе, а не клімат!”. В ході акції учасники ознайомляться з причинами та наслідками змін клімату, дізнаються про шляхи вирішення проблеми.
http://gurt.org.ua/news/events/8465/
 
 
 
Вакансія спеціаліста проектів у напрямку «Культурна спадщина»
Благотворительный фонд Рината Ахметова «Развитие Украины» объявляет конкурс на должность специалиста проектов по направлению «Культурное достояние», г.Киев
http://gurt.org.ua/vacancies/8488/
 
 

Вакансія керівника адміністративного відділу
Благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошує конкурс на посаду керівника адміністративного відділу в Києві.
Загальний опис: Особа, що обіймає цю посаду, повинна бути добре організованою, здатною мислити логічно, повсякчас зберігати тактовність та розсудливість. Цей співробітник повинен мати досвід роботи адміністративного керівника, бути з високою мірою персональної відповідальності, здатний виносити, пропонувати або знаходити розумні ефективні рішення
http://gurt.org.ua/vacancies/8454/
 

Вакансія керівника проектів у галузі освіти
Благотворительный фонд Рината Ахметова «Развитие Украины» объявляет конкурс на должность руководителя проектов в сфере образования, г. Киев.
Данная должность предполагает развитые навыки организации, планирования, презентаций и коммуникации, деловое общение на различных социальных уровнях.
http://gurt.org.ua/vacancies/8453/
 
 

Школа ораторського мистецтва в Чернігові
Кожної суботи протягом грудня з 14:00 до 18:00 (4, 11, 18 та 25 грудня 2010 року) Чернігівський обласний осередок ВМГО «Демократичний альянс» проводить школу ораторського мистецтва. Навчання включатиме в себе різноманітні тренінги, лекції та практичні заняття.
http://gurt.org.ua/news/trainings/8460/
 
 

Конкурс «Студенти для парламенту 2010-2011» продовжено
До 29 листопада 2010 року продовжено конкурс на участь у стажуванні в Парламенті України «Студенти для парламенту 2010-2011». Якщо Ви : студент 3-5 курсу, маєте аналітичні здібності, великі амбіції та бажаєте побувати у «шкурі державного службовця», не гайте і заповнюйте анкети на конкурс в програмі "Студенти для Парламенту», що проводиться ГО «Молодіжна Альтернатива».
http://civic.ua/news/view.html?q=1504143
 
 

Вперше в Україні проходить Європейський конкурс волонтерських програм
Фонд Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України ініціював проведення національного етапу престижного конкурсу, в якому беруть участь 22 європейські країни.
Напередодні Європейського року волонтерства, який відзначатиметься впродовж 2011 року, Фонд Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України ініціює проведення в Україні національного етапу Європейського конкурсу волонтерських програм.
http://civic.ua/news/view.html?q=1504141
 
 

Конференція «Актуальні проблеми адміністративного права та процесу»
10-11 грудня в Миколаєві відбудеться конференція «Актуальні проблеми адміністративного права та процесу». Мета науково-практичної конференції – залучення студентів, аспірантів, молодих вчених, практикуючих юристів до науково-практичної діяльності та стимулювання і підтримка наукової діяльності правничої спільноти в Україні у сфері адміністративного права та процесу.
http://civic.ua/news/view.html?q=1504060
 
 

Проект «Багатомовне читання» (Львів)
Дата події: 25.11.2010 16:00
Книгарня "Є” і Центр дослідження літератури для дітей та юнацтва запрошують Вас на шосте заняття проекту "Багатомовне читання” і Перекладацької школи, яке відбудеться 25 листопада.
Початок — о 16.00.
http://book-ye.com.ua/proekt-bahatomovne-chytannya-lviv-4/
 
 

Гра «Шухляда» (Івано-Франківськ)
Дата події: 25.11.2010 18:00
Культурно-мистецький центр «Є» запрошує Вас на інтелектуально-мистецьку гру «Шухляда», яка відбудеться 25 листопада.
Початок — о 18.00.
http://book-ye.com.ua/hra-shuhlyada-ivano-frankivsk-4/
 
 

Презентація часопису «Україна модерна» (Львів)
Дата події: 25.11.2010 18:30
Книгарня "Є” запрошує Вас на презентацію номеру Міжнародного інтелектуального часопису «Україна модерна» (останнє число 5 (16) — "Перекладаючи культуру / культивуючи переклад”), яка відбудеться 25 листопада.
Початок — о 18.30.
http://book-ye.com.ua/prezentatsiya-chasopysu-ukrajina-moderna-lviv/
 
 

Презентація книжок Августа Тірі (Львів)
Дата події: 26.11.2010 16:00
Книгарня "Є” та видавництво "Темпора” запрошують Вас на презентацію книг бельгійського автора Августа Тірі "Пілігрими Великої війни. Одіссея бельгійського бронедивізіону в 1915–1918 роках” та "На периферії війни. Бельгійський бронедивізіон в Україні. 1916–1918”, яка відбудеться 26 листопада за участі автора.
Початок — о 16.00.
http://book-ye.com.ua/prezentatsiya-knyzhok-avhusta-tiri-lviv/
 


Чеський кіноклуб (Львів)
Дата події: 26.11.2010 18:00
Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові та Книгарня "Є” запрошують Вас на перегляд фільму "Obcan Havel” ("Громадянин Гавел”), який відбудеться 26 листопада.
Початок — о 18.00.
http://book-ye.com.ua/cheskyj-kinoklub-lviv/
 
 

Центр дополнительного образования Всеукраинского академического союза приглашает всех желающих посетить ежемесячные тренинги в области дополнительного образования и бизнес-консалтинга.
Всеукраинский академический союз (www.aunion.info) — общественная организация, объединяющая руководителей высших учебных заведений, учёных, педагогов, представителей студенческой молодёжи, общественных и политических деятелей Украины и зарубежных государств.
http://education.ua/2010/11/training-and-seminars-center/
 


20 грудня 2010, Київ — «Журналістські стандарти та новітні технології для роботи у нових медіа»
20 грудня (понеділок) 2010 року в Києві розпочнеться цикл тренінгів «Журналістські стандарти та новітні технології для роботи у нових (конвергентних) медіа».
http://education.ua/2010/11/journalistic-standards-and-technologies/
 
 

2 грудня 2010 — семінар компанії IBM на тему «Розумна планета: програма дій нових лідерів»
2 грудня 2010 року з 10:20 ранку до 17:30 вечора в приміщенні НТУУ «КПІ» (ntu-kpi.kiev.ua) відбудеться відкритий освітній семінар «Розумна планета: програма дій нових лідерів» («Smarter Planet: Programme of Action for New Leaders»), присвячений сучасним технологіям компанії IBM та їх застосуванню у навчальному процесі, співпраці компанії IBM з НТУУ «КПІ».
http://education.ua/2010/11/smarter-planet/
 
 

Программа вебинара «Вебинары НОН-СТОП. Марафон»
Вебинары для руководителей; менеджеров по персоналу, продажам и переговорам; психологов; консультантов и бизнес-тренеров, которые заботятся о своем профессиональном развитии и личностном росте.
http://www.training.com.ua/action/free/vebinari_nonstop_marafon
 
 

Программа практикума «Как поставить цель и достичь ее»
Целевая аудитория практикума
Все жители Украины и не только
Цель практикума
— Вы не удовлетворены тем, как Вы живете?
— Вы видите, что у Вас не получается достигать тех целей, которые ставите перед собой?
— Хотите, чтобы Ваши мечты сбывались?
— Вы готовы изменится для того, чтобы сделать свою жизнь лучше?
Пройдите бесплатный он-лайн курс по постановке цели и достижении её.
http://www.training.com.ua/action/free/kak_postavit_cel_i_dostich_ee
 
 


Киев: Практикум "Безошибочный рекрутинг" Управление персоналом → Обучение и развитие персонала
29 ноября — 3 декабря 2010
6 — 10 декабря 2010
Продолжительность: 4 ч.
Бесплатное посещение
Целевая аудитория практикума
— hr-директора, hr-менеджеры, рекрутеры;
— руководители, которые занимаются отбором персонала;
Цель практикума
Дать четкую инструкцию для быстрого и качественного подбора только результативного и эффективного персонала.
http://www.training.com.ua/action/free/12277
 
 

Криза сенсу всередині компанії. Стратегічні комунікації
Город: Киев, Адрес: вул. Волоська, 8/5, 4 поверх.
Компания-организатор: Києво-Могилянська бізнес школа
Даты проведения:
30 ноября 2010
начало в: 18:30
Продолжительность: 2 ч. (1 дн.)
Бесплатное посещение
Целевая аудитория мастер-класса
Власники чи представники топ-менеджменту підприємств, компаній, які зіткнулись з кризою сенсу в компанії і прагнуть її подолати, чи бажають бути готовими до неї і зустріти її у всеозброєнні.
Программа мастер-класса «Криза сенсу всередині компанії. Стратегічні комунікації»
Лариса Хоманс (викладач kmbs) та Оксана Щегельська (директор Strategic Consulting Group) під час події допоможуть знайти відповіді на такі ключові запитання:
http://www.training.com.ua/action/free/kryza_sensu_vseredini_kompanii_strategichni_komunikacii  


Міжнародна конференція «Європейські стандарти професійної підготовки прокурорів та суддів»
Конференція організована в рамках Спільного проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Прозорість та ефективність судової системи України».
Практична інформація:
Конференція відкрита для преси та розпочнеться о 9.30 25 листопада в Академії прокуратури за адресою: м Київ, вул. Мельникова, 81Б.
Контакти:
п. Оскар Аларкон, керівник проекту, тел.. +380 44 279-39-07 oscar.alarcon@coe.int
пані Оксана Фарбота (для реєстрації), тел. +380 44 498-12-06 oksana.farbota@coe.int.
http://eu.prostir.ua/calendar/244310.html
 
 

Нове (давно забуте старе) в розділі Набір інструментів
Давно забуті, як і не так давно розроблені, методичні рекомендації щодо проведення інтерактивних ігор "Європа двох швидкостей" та "Не дай державі занепасти", доступні на сторінці "Набір інструментів".
http://ukraineuroclubs.blogspot.com/2010/11/blog-post_23.html#more
 
 

UNDP sub office in Crimeais seeking for qualified candidates for the following short-term position in Simferopol:
LOCAL EXPERT TO THE HUMAN SECURITY MONITORING AND PUBLIC DIALOGUE FOR ECONOMIC, SOCIAL DEVELOPMENT AND CONFLICT PREVENTION IN CRIMEA (SSA)(http://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?job_id=19919 )
All interested candidates should complete the UN PERSONAL HISTORY FORM* (P-11) and attach it to the on-line application on http://www.undp.org.ua/en/jobs (instead of CV). Failure to disclose prior employment or making false representations on this form will be grounds for withdrawal of further consideration of his/her application or termination, where the appointment or contract has been issued.
Personal History Form can be downloaded from http://www.undp.org.ua/en/jobs  
DEADLINE FOR APPLICATIONS IS 30/11/2010


ПРЕС-АНОНС 26 листопада 2010 року о 12:00 год.
Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні, Державна служба заповідної справи України та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація природоохоронних територій України» запрошують представників ЗМІ на церемонію нагородження переможців всеукраїнського конкурсу фотографій «Заповідна Україна» та урочисте відкриття виставки фоторобіт, надісланих на конкурс.
http://dipcorpus.at.ua/publ/dipkorpus_inform_novinarnij_internet_dajdzhest_ligi_quot_dipkorpus_quot/26_listopada_2010_roku_o_12_00_god_ceremonija_nagorodzhennja_peremozhciv_vseukrajinskogo_konkursu_fotografij_zapovidna_ukrajina/5-1-0-25
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 1093 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0