Головна » 2010 » Листопад » 8 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" від 08.11.2010
22:08
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" від 08.11.2010
Тренінг «Доступ громадськості до законотворчого процесу» у Маріуполі (24.11.2010) 
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" 24 листопада 2010р. запрошує: 
- представників регіональних громадських організацій, 
- представників органів місцевого самоврядування, 
- регіональних журналістів 
до участі у тренінгу «Доступ громадськості до законотворчого процесу», за підтримки Програми сприяння Парламенту (www.pdp.org.ua).

до 15.11.2010 (15:00) - Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії "Україна туристична"
В Україні започатковано щорічний конкурс туристичної фотографії
Асоціація журналістів "Туристичний прес-клуб України” спільно з Державною службою туризму і курортів та Національним туристичним офісом України започатковують щорічний Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії "Україна туристична", який відбуватиметься щороку.
Метою фотоконкурсу є пропагування серед громадян України та іноземців нових можливостей відпочинку в Україні та формування серед них іміджу України як привабливого місця відпочинку.
http://foto-bank.at.ua/news/do_15_11_2010_15_00_vseukrajinskij_konkurs_turistichnoji_fotografiji_ukrajina_turistichna/2010-11-12-13

 
Проект «Громадянин і держава: розвиток партнерства для ефективного урядування в Україні» (Жовтень 2010 р. – вересень 2012 р.)
Британська Рада в Україні спільно з Асоціацією «Соціально-Економічні Стратегії та Партнерства» та Лабораторією законодавчих ініціатив розпочала реалізацію проекту «Громадянин і держава: розвиток партнерства для ефективного урядування в Україні», який фінансується Європейським Союзом.
Головною метою проекту є забезпечення прозорості та вдосконалення місцевого самоврядування в Україні шляхом оптимізації процедур на місцевому і регіональному рівні та залучення громад до управлінського процесу. 
Протягом першого року проект реалізовуватиметься у Донецькій та Луганській областях. Впродовж наступного року результати та практичні напрацювання проекту будуть поширені серед представників органів місцевого самоврядування в усіх областях України. В рамках проекту сформована група ключових експертів, які володіють ефективними методиками залучення громад до впливу на процеси місцевого самоврядування.



«Jump into Business» - це перша всеукраїнська бізнес-конференція, присвячена темі створення та розвитку власного бізнесу.
13-14 листопада в одному з конференц-залів  міста Києва пройде всеукраїнська бізнес-конференція, що присвячена темі створення та розвитку власної справи. Організатором проекту є молодіжне об’єднання «SyEnergy», яке вже кілька років займається організацією освітніх проектів для активної молоді та студентів найбільших університетів столиці.



"ПРОФ Fest" – перший всеукраїнський молодіжний профорієнтаційний фестиваль.
Це інтерактивна подія, яка триває 1 день і включає в себе профорієнтаційні майстер-класи від практиків, тренінги з особистісного розвитку та насичену розважальну програму.
Фестиваль відбудеться в форматі «barcamp» (паралельне проведення різних майстер-класів, серед яких учасник обирає найцікавіший для себе).




V НАЦИОНАЛЬНЫЙ ФЕСТИВАЛЬ СОЦИАЛЬНОЙ РЕКЛАМЫ СОСТОИТСЯ 9-10 ДЕКАБРЯ 2010 ГОДА В КИЕВЕ 
ГЛАВНЫЕ ТЕМЫ ТВОРЧЕСКОГО КОНКУРСА "ЛЮДИНА І ПРАЦЯ", "ДЕРЖАВА БЕЗ КОРУПЦІЇ"
ПРИЕМ РАБОТ НА ТВОРЧЕСКИЙ КОНКУРС ФЕСТИВАЛЯ - ДО 18 НОЯБРЯ 2010 ГОДА

 


Гра-тренінг "Ігри влади” у Луганську (13.11)
13 листопада 2010 року у м. Луганськ відбудеться гра-тренінг «Ігри влади: моделювання державотворення», яку проведуть ВМГО «Спілка молодих політологів України» та КМО ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» у партнерстві з Представництвом фонду ім. Луганської облдержадміністрації.
Під час гри відбувається моделювання віртуальної держави, в якій стикаються інтереси різних груп населення, виникають кризи, трапляються щасливі випадки тощо. Це дозволяє учасникам на собі відчути всі процеси, які проходять в середині держави, з різних точок зору – політика, підприємця, громадського діяча. Фінальна доля цієї країни залежить саме від гравців. Тому важливою є активна позиція кожного.



Восени Мандрівний фестиваль Docudays UA-2010 вирушить у дорогу
Нинішнього року, з 15 вересня по 30 грудня, найкращі документальні фільми України, країн Європи та Азії на тему прав людини у рамках Мандрівного фестивалю документального кіно з прав людини Docudays UA зможуть побачити мешканці 100 міст і містечок у 22-х регіонах України. В тому числі у Вінниці, Донецьку, Дніпропетровську, Києві, Кривому Розі, Луганську, Львові, Одесі, Житомирі, Тернополі, Запоріжжі, Полтаві, Сумах, Чернигові, Харкові, Херсоні, Сімферополі, Євпаторії, Севастополі.




CV Guide от Case Champ
Просмотрев сотни резюме студентов и выпускников, мы нашли лишь десяток, сделанных качественно. О том, каких типичных ошибок избегать при написании резюме и что писать, если нет опыта работы – в презентации от Case Champ, студенческого чемпионата по решению бизнес-кейсов.




Кожне починання потребує підтримки. Саме тому Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» засновано конкурс грантів "і³ [ідея – імпульс – інновація]”.
Місія Фонду полягає у створенні фундаменту для успішного й стійкого розвитку українського суспільства, інвестуючи  в освіту майбутніх поколінь, здоров’я нації, розвиток української культури.
Головне завдання конкурсу – створення культурного продукту. Це може бути твір мистецтва, фестиваль, театральна постановка, літературне читання, дискусія, публікація, майстер-клас та будь-який інший культурний артефакт.



Зимова школа MediaNext
МГО "Інтерньюз-Україна”, проект "MediaNext за підтримки та МБФ «Відродження»запрошують студентів факультетів журналістики, медіа-активістів, майбутніх професіоналів з медіа на Зимову Школу MediaNext.
Для чого це? Зимова школа продовжує традиції Літньої школи MediaNext з
передання якісних практичних знань з нових медіа українських студентам. Робота молодих журналістів у найближчі роки буде нерозривно пов’язана з Інтернетом і усіма його можливостями. Молоді журналісти є конкурентними в очах роботодавців й завдяки володінню навчиками новітніх технологій.




Cтартував Міжнародний конкурс ім. В.М. Корецького
Місія Конкурсу – утвердження України як одного з центрів юридичної науки, освіти та практики.
Мета Конкурсу – утвердження поваги до права і довіри до правників як української правничої традиції.
Фабула конкурсу 2010
The Case of Koretsky international law competition of 2010 edition
Youth movement NGO faced the official complain letter to the Cabinet of Ministers of Ukraine addressed against tabloid Hot Facts in Jan,2010. The appeal aimed to protect them from the spread of pornography and forming of information space, free of materials that adversely affect public morality.




Які ідеї потрапляють на екрани? Семінар для тих, хто хоче писати сценарії (30.11)
З чого почати? Чи є в мене талант? Про що писати? З чого починається сценарій? Як створюється цікава історія? Який жанр обрати?..
Коли робиш перші кроки, виникає багато питань. Насправді, все не так складно, як здається на перший погляд…
Якщо бодай раз у Вас виникала ідея написати сценарій або зняти фільм; якщо Ви критикуєте рекламні ролики та маєте своє бачення розвитку того чи іншого сюжету; якщо Вам цікаво, який шлях долають тексти й ідеї перед тим, як потрапити на наші екрани…




НА ПІДЛОЗІ: Мистецькі резиденції в Україні?
15 листопада 2010 року о 19:00 у Києві за адресою вул. Щекавицька, 34(підвал) відбудеться неформальна дискусія на тему "Мистецькі резиденції в Україні?". Зустріч організовує Фундація Центр Сучасного Мистецтва.
Куратор-модератор: Лариса Бабій
Резиденція – це місце, де митці можуть жити та працювати. Вони функціонують на різних умовах – інколи художника запрошує інституція та покриває кошти проживання та харчування, навіть оплачує проїзд та робочі матеріали. В інших випадках, це просто місце, де митець може працювати (та жити) – безкоштовно або за власні кошти.




Приєднуйтесь до наповнення реєстру громадських експертиз!
Шановні друзі!
Ми маємо реальний інструмент контролю над владою – електронний реєстр громадських експертиз. Як ви пам’ятаєте, попри всі перепони і затягування процесу з передачею ресурсу на утримання Секретаріату Кабміну, з вересня реєстр вже став частиною Урядового порталу «Громадянське суспільство і влада».



Конкурс від Американського посольського фонду зі збереження культурної спадщини
Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс для отримання фінансування від Американського посольського фонду зі збереження культурної спадщини. Фонд було засновано Управлінням освіти і культури Державного департаменту США у 2001 році. Метою Фонду є вияв поваги США до культури інших країн та допомога у збереженні культурної спадщини. За роки свого існування Американський посольський фонд зі збереження культурної спадщини надав фінансову допомогу понад 640 проектам із понад 100 країн світу.



Забезпечення якості в аудиті як один з управлінських процесів
11 листопада 2010 року на честь Всесвітнього дня якості Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів проведе круглий стіл на тему "Процес забезпечення якості в аудиті".
Круглий стіл направлений на популяризацію якості надання послуг у сфері аудиту.
Серед основних питань, які будуть представлені до обговорення:
-- Оцінка рівня якості аудиторських послуг в Україні;
-- Основні вимоги АПУ до якості національного аудиту;
-- Процес європейської інтеграції в області аудиту: нові виклики до національних аудиторів.




Всеукраїнський конкурс для школярів
Шановні старшокласники та вчителі!
Запрошуємо вас взяти участь у всеукраїнському конкурсі "Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!".
До участі запрошуються команди в кількості 3 (трьох) осіб зі всіх шкіл (гімназій, колегіумів, інших загальноосвітніх закладів) України.
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 881 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0