Головна » 2010 » Червень » 2 » Дедлайн подовжено до 7 червня! Запрошуємо на навчальний курс у Альпбахській Літній Школі з питань європейської інтеграції
22:11
Дедлайн подовжено до 7 червня! Запрошуємо на навчальний курс у Альпбахській Літній Школі з питань європейської інтеграції

 Щорічно, починаючи з 1992 року, Альпбахська Літня Школа (Alpbach Summer School on European Integration, ASSEI) з питань європейської інтеграції, яка проводиться в рамках Альпбахського Європейського Форуму, пропонує компактний комплексний курс щодо права та політики Європейського Співтовариства та Європейського Союзу.

У 2010 році Alpbach Summer School on European Integration (ASSEI 2010) запрошує студентів з Республіки Білорусь, Грузії, Латвії, Литви, Республіки Молдова, Російської Федерації, України та заінтересованих у питаннях європейської інтеграції студентів з інших країн. Успішні кандидати матимуть можливість прослухати двотижневий навчальний курс в живописному районі столиці України м. Києва та дружній багатокультурній атмосфері. Цього року Літня Школа поставила за мету допомогти студентам у розумінні основних документальних напрацювань Європейського Співтовариства і Європейського Союзу, в отриманні навичок, необхідних для аналізу соціально-економічних і законодавчих аспектів європейської інтеграції.

Цільова аудиторія. Alpbach Summer School on European Integration люб’язно запрошує успішних студентів і молодих випускників за спеціальностями права, бізнес-адміністрування, міжнародних відносин, економіки, соціальних і політологічних наук, які під час навчання прослуховували базовий курс «Правові основи європейської інтеграції». Вільне володіння англійською мовою – обов’язкове. Весь курс і фінальний екзамен триватиме тільки англійською мовою. Вік кандидатів – до 30 років включно. Після закінчення курсу учасники школи нагороджуватимуться сертифікатами.

Стипендії. Для успішних кандидатів з Республіки Білорусь, Грузії, Латвії, Литви, Республіки Молдова, Російської Федерації, України передбачені стипендії, які покриватимуть витрати на участь, проживання і харчування. Витрати на проїзд покриваються частково в окремих випадках за рішенням Відбірного Комітету.

Лектори. Лекції читатимуть провідні лектори з Австрії та Угорщини, фахівці з питань правових основ європейської інтеграції проф. Ф. Вайс (Інститут європейського, міжнародного та порівняльного права Віденського Університету) і проф. П. Бард (Департамент юридичних наук, Центр етики і права в біомедицині, Центральний Європейський Університет).

Місце проведення – м. Київ, Україна.

Час проведення – 29 червня – 9 липня 2010 року.

Спосіб і кінцева дата подачі аплікацій – усі документи надсилаються до 18:00 год. 07 червня 2010 на електронну пошту assei2010@gmail.com.

З метою ознайомлення з вимогами до участі, оформленні аплікаційних документів просимо звертатися до додатку Application Guidelines and Terms of Participation – Alpbach Summer School on European Integration (ASSEI Kyiv 2010).

У разі виникнення будь-яких запитань просимо звертатися до Відбірного комітету Літньої Школи на електронну пошту assei2010@gmail.com.

Детальнаінформація:
http://www.dipcorpus.at.ua/avatar/13/Application_Guidelines_LCH_1-1-1-.doc

Анкета:
http://www.dipcorpus.at.ua/avatar/13/Applicationform_LCH_1-1-1-.doc

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 669 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0