Головна » 2010 » Грудень » 14 » "Дипломатичні дебати" в рамках Маріупольського Дипломатичного Тижня-2010
21:23
"Дипломатичні дебати" в рамках Маріупольського Дипломатичного Тижня-2010
Цьогоріч Ліга «ДИПКОРПУС» руйнує стереотипи! Замість Дня Дипломатії, ми оголошуємо про Тиждень Дипломатії! У рамках якго 20 грудня пройдуть «Дипломатичний ігри», 21 грудня - Форум Ліги «ДИПКОРПУС», а завершить програму Дипломатичний бал 22 грудня!
Але цей святковий тиждень почнеться, як не дивно, з п'ятниці, а саме 17 грудня 2010 р. відбудуться «Дипломатичні дебати». Дебати - це суперечка, в якому сторони (а в нашому випадку команди) намагаютьсяпереконати третю сторону (журі та глядачів) в абсолютно протилежних точках зору. А оскільки наші дебати дипломатичні, то й аргументи, докази і самі гравці повинні показати себе справжніми дипломатами!
Не бійтеся, якщо ви не знаєте правил, вам їх пояснять, і вони не здадуться складними, головне - це вміти подати і пояснити свою точку зору, а іншому ми вас навчимо!

Теми, які належить «зіграти» учасникам:
1.Ця палата зробить російську мову державною мовою в Україні.
2.Ця палата заборонить Інтернет.
3.Ця палата скасує податки для великого бізнесу.
4.Ця палата введе платні вступні іспити до ВНЗ.
5.Ця палата встановить візовий режим з Росією.

Для Дебатів потрібні команди по 2 особи, що володіють неабиякою ерудицією, фантазією і ентузіазмом. Чекаємо всіх бажаючих! Ознайомитися з правилами та методичними рекомендаціями можна по посиланням: http://www.debate.org.ua/debates/
 

Чекаємо всіх бажаючих 17 грудня в 16.00 на історичному факультеті Маріупольського державного університета (аудиторія уточнюється, слідкуйте за інформацією в групі http://vkontakte.ru/event22314400)
 

Реєстрація команд в групі або по телефону:
Гордана Крутій (067) 625-12-05,
Злата Бойко (066) 692-01-80.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 594 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0