Головна » 2010 » Грудень » 15 » 8 днів до Дня української дипломатії-2010: 2-ий Маріупольський дипломатичний бал на порозі
16:37
8 днів до Дня української дипломатії-2010: 2-ий Маріупольський дипломатичний бал на порозі
2-ий Маріупольський дипломатичний бал до Дня української дипломатіїЛізі «ДИПКОРПУС» набридли традиційні вечірки, своє професійне свято легати святкуватимуть корпоративно у форматі балу, що відбудеться з нагоди Дня Української Дипломатичної служби 22 грудня!
За майже 10-річну історію підготовки фахівців з міжнародних відносин та політологів-міжнародників у Маріупольському державному університеті Маріуполь може пишатися сотнями молодих талановитих енергійних випускників спеціальності "Міжнародні відносини"
Ця когорта осіб, об'єднана глобальним мисленням та наснагою до локальних дій, активно влилася у повсякденне життя багатьох суспільно-політичних сфер Маруполя, втілює у життя багато амбіційних проектів та корисних ініціатив. А потребу спілкування у колі однодумців міжнародники вирішують вже другий рік поспіль через організацію Дипломатичного балу.
 

Дипломатичний бал проводиться Лігою «ДИПКОРПУС» вже вдруге, оскільки перший Дипломатичний бал довів, що провести час в урочистій атмосфері, святковому одязі серед людей-однодумців та під вишукану музику, це саме те, чого не вистачає нам у буденному житті. Бал - це не просто свято музики і танців, а й можливість зібратися людям - спеціалістам своєї справи, цікаво поспілкуватися, налагодити нові зв'язки і, можливо, навіть, започаткувати нові справи з новими колегами!
В рамках Дипломатичного балу на молодих фахівців-міжнародників чекають майстер-класи з бальних танців, оригінальні конкурси, Фестиваль шоколаду і дипломатії, дотепний конферансьє.
 
Дипломатичний бал підсумує перший в історії Маріуполя Дипломатичний тиждень, який організувано Лігою "ДИПКОРПУС" до Дня української дипломатії та 7-ї річниці від дня створення Ліги.
Дипломатичному балу передують Дипломатичні дебати з питань державного розвитку України(17.12.10.), інтелектуально-творчий турнір "Маріупольські Дипломатичні ігри" (20.12.10.) та звітно-виборчий Форум Ліги "ДИПКОРПУС" (21.12.10.).
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 687 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0