Головна » 2009 » Грудень » 5 » Дізнайтесь більше про механізм соціального замовлення
21:30
Дізнайтесь більше про механізм соціального замовлення
Харківське обласне громадське об’єднання «Асоціація розвитку спільнот» приймає заявки на отримання збірки «Методичні аспекти створення механізму соціального замовлення на рівні місцевого самоврядування» від громадських організацій, органів та організацій місцевого самоврядування, представників депутатського корпусу.
Збірка видана за результатами виконання проекту «Збільшення ефективності витрачання бюджетних коштів місцевого самоврядування на соціальний захист населення через розвиток механізму соціального замовлення», підтриманого програмою малих проектів Посольства королівства Нідерландів в Україні MATRA KAP.
Збірка вміщує методичні та практичні матеріали, зразки документів й нормативних актів, що мають стати у нагоді для зацікавлених ініціативних груп, які бажають впровадити прогресивну технологію соціального замовлення у своїх містах та регіонах.
Для безкоштовного отримання збірки надішліть запит на бланку організації за адресою а/c 8755, м.Харків-61002 або його відскановану версію на електронну адресу info@soczakaz.org.ua, включивши наступні дані:
-- Назва організації або установи, яку ви представляєте, ПІБ керівника.
-- Поштова адреса, за якою ви бажаєте отримати збірку.
-- Контактні дані: телефон, електронна пошта.

Відскановану версію запиту також можна надати через сторінку контактів створеного за проектом інтернет-порталу «Соціальне замовлення в Україні». Заявки приймаються до 14 грудня 2009 року.

Контакти
Маріанна Голованова
Харківське обласне громадське об’єднання «Асоціація розвитку спільнот»
info@soczakaz.org.ua
(057) 759-80-09
http://soczakaz.org.ua/
Джерело: http://gurt.org.ua/news/recent/4939/
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 641 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0