Головна » 2011 » Травень » 14 » Друга щорічна конференція “Кременчук на шляху до Європи 2011”
19:09
Друга щорічна конференція “Кременчук на шляху до Європи 2011”
20 травня 2011 року з 10:00 до 13:00 години в Конференц-залі ТРК Європа (адреса: м. Кременчук, вул. Леніна,7, 3й поверх)відбудеться друга щорічна конференція "Кременчук на шляху до Європи 2011”.
Організатори: Кременчуцький виконавчий комітет, Оргкомітет Днів Європи, Європейський Вибір. Конференція є частиною обласного та міського плану заходів з відзначення Днів Європи у 2011 році, відповідно до Указу Президента України № 339/2003 від 19 квітня 2003 р.
ЗАВДАННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:
1) визначити шляхи співпраці громади і влади області і мста в контексті поліпшення іміджу та можливостей Кременчука в Європі і світі;
2) визначити приоритетні напрями співпраці кременчуцьких організацій громадянського суспільства і органів місцевого самоврядування з програмами та проектами технічної допомоги ЄС.
До участі в Конференції запрошені:
 
 представники обласного комітету економічних реформ, керівники кременчуцького виконавчого комітету, почесі громадяни міста, депутати міської ради, начальники управлінь територіальних представництв центральних органів влади, голови громадських організації, редактори ЗМІ міста, науковці і освітяни.
 
Технічні умови участі: Реєстрація відкрита на постійній основі. Повідомте назву своєї організації і посаду, контактну адресу, телефон, електронну пошту та тему виступу (до 15 хв.) - для включення в список учасників та для подальшого отримання інформації про проекти в рамках Днів Європи в Кременчуці та Конференції.
 
Для реєстрації участі в конференції та отримання додаткової інформації зверніться до координатора конференції – Кирила Животовського, тел. 096 551 555 8, k.zhyvotovskyy@obi-consulting.eu .
 
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 541 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0