Головна » 2010 » Січень » 15 » Друга Школа аналітики для молоді Житомирської, Сумської та Чернігівської областей
21:22
Друга Школа аналітики для молоді Житомирської, Сумської та Чернігівської областей

Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує активних молодих громадян з Житомирської, Сумської та Чернігівської областей взяти участь у «Школі аналітики».
Мета школи - покращити навички аналітичної діяльності у молоді північних регіонів України та підготувати регіональних фахівців-аналітиків. В рамках школи будуть висвітлені теми: «Громадська експертиза», «Соціологічні дослідження», «Економічна аналітика», «Політична аналітика», «Регуляторна політика». Школа призначена для молодих людей віком 18-30 років, які активно і практично беруть участь в розвитку громадянського суспільства.
При відборі учасників пріоритетними будуть заявки від:
 представників районних центрів,
 тих, хто може продемонструвати здатність винести практичну користь від школи на професійному рівні, використовувати отримані знання, навики і контакти.


Школа аналітики буде проведена 3-7 березня 2010 року. Місце проведення – Чернігівська область. Організатори забезпечують учасників тренінговими матеріалами та харчуванням. Учасникам покриваються витрати на проїзд та проживання.


Для участі у конкурсному відборі потрібно заповнити анкету та підготувати аналітичний матеріал з довільної тематики (обсягом 2500-5000 знаків). Анкета та аналітичний матеріал мають бути надіслані до 22 лютого 2010 року на адресу info@pfirs.org. Результати відбору будуть повідомлені до 27 лютого 2010 року. Анкету можна завантажити на сайті Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень http://www.pfirs.org/.


Контактна інформація:
Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень 14005 Чернігів, пр. Миру 68, оф. 916 тел. (0462) 661127 www.pfirs.org
e-mail: info@pfirs.org
Контактна особа: Вдовенко Юрій
Ініціатива Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень при підтримці National Endowment for Democracy

АНКЕТА УЧАСНИКА http://dipcorpus.at.ua/avatar/13/application_form_school2.doc  

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/5272/  

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 769 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0