Головна » 2010 » Червень » 24 » Є у експертної дискусії початок - немає у дискусії кінця
19:27
Є у експертної дискусії початок - немає у дискусії кінця
 До Вашої уваги - фотовраження від експертної дискусії "Європейці прагнуть знати: як майбутнє України", що була організована Лігою політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» спільно з Програмою сприяння Парламенту ІІ та Лігою Інтернів 18 червня 2010 року.
Всі учасники знайшли спільну мову - рідко коли у стінах Українського парламенту лунало стільки промов англійською без жодного перекладу.
Українські учасники зустрічи через спілкування із науковцями у сфері міжнародних відносин з провідних європейських університетів: Жізель Боссе (Маастрихтський університет, Нідерланди) та Тома Каз’єра (Кентський університет в Брюселі, Бельгія) отримали макисмально розгорнену картину уявлень Європи про поточний стан відносин нашої держави з ЄС.
Водночас і закордонні експерти у ході особистого спілкування дізналися чимало цікавого: попереду систематизація українських думок про майбутнє Європи та чергові наукові розвідки.
Ліга "ДИПКОРПУС" докладатиме зусиль, аби і у майбутньому оперативно знайомити зацікавлені кола українських фахівців з новими дослідженнями Жізель Боссе та Тома Каз'єра.
Доречі, кожен учасник дискусії отримав додаткову порцію інформації для роздумів - завдяки співпраці Ліги "ДИПКОРПУС" із Сергієм Гриневецьким. Знаний український політик та науковець традиційно надав у якості подарунків надцікаву літературу з питань міжнародних відносин власного авторства. Бібліотечки учасників дискусії на цей раз збагатили 2 томи унікальної "Дунайської енциклопедії", а також книга "Геополітичне казино Причорномор'я", що прирікає фактично кожного читача не випускати її з рук аж до останньої сторінки.
 
Фотозвіт з експертної дискусії «Europeans wonder: what is the future of Ukraine?»
http://picasaweb.google.com/dipcorpus/EuropeansWonderWhatIsTheFutureOfUkraine#


Київський департамент Ліги "ДИПКОРПУС"
dipcorpus-kyiv@ukr.net
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 826 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0