Головна » 2014 » Вересень » 27 » Екологічний майстер-клас для дітей-переселенців у Маріуполі від Ліги "ДИПКОРПУС"
10:10
Екологічний майстер-клас для дітей-переселенців у Маріуполі від Ліги "ДИПКОРПУС"

Екологічний майстер-клас у Маріуполі27 вересня у Маріуполі пройде Екологічний майстер-клас дитячої творчості, який організовують представники Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» для дітей з міського Центру компактного проживання переселенців.

Майстер-клас стане черговою ініціативою в рамках проекту «Майстерня громадської активності», метою якого є мотивація молодих людей для реалізації проектів різної спрямованості, в тому числі і соціально значущих.

Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» організовує майстер-клас з екологічного творчості і основ екологічного дизайну для того, аби привернути увагу до проблеми забруднення навколишнього природного середовища. Ми хочемо внести креативне розмаїття в дозвілля юних мешканців Центру, а також показати, що, на перший погляд непотрібні і доступні матеріали, можуть відкрити простір для творчості: лампи розжарювання стати новорічними іграшками, пластикові пляшки годівницями для птахів або навіть машинками, а CD-диски перетворяться на стильні підставки для канцелярії.

Екологічний майстер-клас стане частиною дитячого свята який організовує Маріупольський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в Центрі компактного проживання переселенців за адресою вул. Красномаяцька 17-А, де зараз знаходяться 44 дитини віком від 1 року до 15 років. В рамках заходу співробітники Маріупольського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді вручать дітям-переселенцям подарунки від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), а також проведуть майстер - клас із виготовлення дитячих прикрас.

Початок - 27 вересня, 14:00.

Контактна особа-Сабіна Юр'єва (096) 754-96-44.

 

 

 

 

 

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 727 | Додав: dipcorpus | Теги: Лига ДИПКОРПУС, экологический мастер-класс, Переселенцы, екологічний майстер-клас, Маріуполь, переселенці, Сабіна Юр'єва, Мариуполь, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0