Головна » 2009 » Грудень » 25 » ЕКО-ВІДПОЧИНОК-2010
21:44
ЕКО-ВІДПОЧИНОК-2010
Проведення футбольного чемпіонату Євро-2012 в Україні та необхідність комфортного розміщення іноземних туристів та футбольних вболівальників відкривають широкі перспективи для збільшення кількості приватних осель та мініготелів. Тому в рамках виставок відбудеться традиційна виставка-ярмарок сільського туризму «Українське село запрошує» та захід «Європейське село в Україні».
Виставка-фестиваль ЕКО*ВІДПОЧИНОК надає можливість учасникам представляти все розмаїття індустрії відпочинку та розваг, вивчати очікування і інтереси майбутніх споживачів та реалізовувати свої пропозиції безпосередньо клієнтові.

Виставка-фестиваль не тільки презентуватиме курорти, природні та історико-культурні багатства, але й сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості регіонів, розвитку їхньої базової інфраструктури та поліпшенню екології в цілому і якості кожного окремо взятого людського життя.
 

Також в програмі: семінари, презентації, музичні фестивалі, виступи етно-колективів, фольклорних ансамблів, дегустації тощо.
 

Туроператори, туристичні агенції, власники готелів, апартаментів та ін. видів розміщення, власники event-агенцій, представники державних відомчих організацій та кінцеві споживачі зможуть ознайомитися з широким спектром пропозицій, встановити нові контакти, отримати інформаційні матеріали, наперед спланувати відпочинок.
 

ОРГАНІЗАТОРИ
· Українська виставкова компанія "АВТОЕКСПО"
· Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму
ЗА ПІДТРИМКИ
· Міністерства культури і туризму України
· Державної служби туризму і курортів
 

За детальнішою інформацією про виставку та умовами участі звертайтесь:
Тел.: +38 (044) 351-77-03, 351-77-14
Факс: + 38 (044) 351-7715
Е-mail: eco@autoexpo.ua
Web: www.autoexpo.ua
 

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1321757
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 708 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0