Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Ексклюзивні фото-нагороди до Інтернет-вікторини "КІПРіада-50"
13:15
Ексклюзивні фото-нагороди до Інтернет-вікторини "КІПРіада-50"
 Як відомо, у жовтні Україна святкує 50-річчя Незалежності дружньої нам держави - Кіпру. 14 жовтня 2010 в рамках святкування 50-річчя незалежності Республіки Кіпр в Україні Ліга "ДИПКОРПУС" проводить Інтернет-вікторину "КІПРіада-50".
У той же час, рамках заходів, приурочених до 50-річчя проголошення Незалежності Республіки Кіпр, Почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі – центрі українських святкувань - Костянтин Балабанов відкрив виставку фотографій студентки Маріупольського державного університету спеціальності «Журналістика» Анастасії Плотнікової під назвою «По Кіпру з фотокамерою, весна 2009 ».
На виставці представлено 44 фотороботи, які Анастасія зробила під час 2-х місячного стажування в Прес-службі Уряду Республіки Кіпр в 2009 році. У своїх роботах А. Плотнікова показує багатогранну красу острова, його історію, біль і трагедію, викликані турецькою окупацією.
З метою популяризації Кіпру та творчого таланту Анастасії Плотнікової у України, Ліга "ДИПКОРПУС" встановлює додаткові призи для переможців інтернет-вікторини "КІПРіада-50" - призери зможуть самостійно вибрати фотокартину А. Плотнікової з пейзажами Кіпру, яка буде виконана, обрамлена та вручена разом із базовим пакетом нагород.
 
Докладно про інтернет-вікторину "КІПРіада-50":
 
Докладно про фотогалерею Анастасії Плотнікової «По Кіпру з фотокамерою, весна 2009»:
 
Організаційні та технічні питання по Інтернет-вікторині "КІПРіада-50":
тел.: 38 (097) 380-64-86
е-пошта: dipcorpus@ukr.net
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 539 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0