Головна » 2012 » Вересень » 26 » Київ, 27.09.2012 - відеоконференція з відомою журналісткою та істориком, Енн Еплбаум (проект "Глобальний віртуальний форум жінок-лідерок")
10:49
Київ, 27.09.2012 - відеоконференція з відомою журналісткою та істориком, Енн Еплбаум (проект "Глобальний віртуальний форум жінок-лідерок")
Енн Еплбаум Інститут світової політики має честь запросити Вас на відеоконференцію з  відомою журналісткою та істориком, Енн Еплбаум, яка відбудеться 27 вересня о 12 год. Захід проводиться в рамках проекту «Глобальний віртуальний форум жінок-лідерів», що реалізується за підтримки Інтерньюз, Агентства США з міжнародного розвитку та Посольства США в Лондоні.
Метою проекту є обговорення питань гендерної рівності та сприяння більш активній участі українських жінок в політичному житті. У заході візьмуть участь українські політики, представники неурядових організацій, експерти та журналісти. Енн Еплбаум торкнеться питань сприйняття України в американських урядових та експертних колах, особливо в контексті президентських виборів у США, які відбудуться в листопаді 2012 року.
Відеоконференція відбудеться за адресою Інститутська 20/8.
Мова заходу: українська/англійська
За додатковою інформацією прохання звертатися до Юлії Кононенко, +38 (099) 761-21-31, чи на електронну адресу iuliia.kononenko@gmail.com
Чекаємо на Вас!
 
З повагою
Інститут світової політики
  
Біографія Енн Еплбаум
Енн Еплбаум – оглядач Вашингтон Пост і Слейт, очолює кафедру політичних досліджень в Легатум Інстітьют у Лондоні. Перша книга Енн Еплбаум «Між Сходом і Заходом: долаючи європейські кордони» була присвячена її подорожі Литвою, Україною і Білоруссю у часи здобуття незалежності цими країнами. Її остання книга «ГУЛАГ: Історія», опублікована 2003-го року, була відзначена Пулітцерівською премією. Наразі Енн Еплбаум очікує виходу нової книги «Залізна завіса: розчавлення Східної Європи, 1944-1956», присвяченої процесам на території післявоєнної Центральної Європи.
Упродовж останніх років її статті з’являлися на шпальтах таких видань як Економіст, Нью-Йорк Ревью Оф Букс, Вол Стріт Джорнал, Гардіан, Індепендент, Газета Виборча та інших. Пані Еплбаум викладала в Єльському та Колумбійському університетах, університетах міста Гейдельберг та Цюріха, та багатьох інших.
Енн Еплбаум народилася у Вашингтоні, округ Колумбія, в 1964 році. Після закінчення Єльського університету, вона навчалася Лондонській Школі Економіки і коледжі Св. Антонія в Оксфорді. Її чоловік – Радослав Сікорський, міністр закордонних справ Польщі, політолог та журналіст.
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 649 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0