Головна » 2012 » Лютий » 18 » Форум-театр «ВИХІД ЗА РАМКИ»
23:32
Форум-театр «ВИХІД ЗА РАМКИ»
Форум-театр «ВИХІД ЗА РАМКИ» Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду організовує Форум-театр «ВИХІД ЗА РАМКИ», який відбудеться 20 - 22 квітня в Маріуполі.
Форум-театр «ВИХІД ЗА РАМКИ» - це творчий проект, який покликаний сформувати у його учасників активну громадську позицію, розкрити особистісний та творчий потенціал, розширити кругозір.
У форматі методики «форум-театру» молодь матиме можливість усвідомити актуальні проблеми сучасності, відчути відповідальність за навколишнє оточення і разом знайти шляхи вирішення актуальних проблем за допомогою реалізації власних міні-проектів.
Методика форум-театру спрямована на вирішення соціальних проблем, а її суть в пошуку різних варіантів розвитку подій і вирішенні проблем або виходу зі складної життєвої ситуації в запропонованій виставі, в якій задіяні актори і глядачі.

Головна мета форуму-театру - надання інформації та отримання навичок вирішення існуючої проблеми певною людиною з використанням досвіду інших людей.
Темами спектаклів форум-театру можуть бути найрізноманітніші проблеми суспільства: відносини між членами сім'ї, співробітниками, представниками різних націй, культур, релігій, проблеми ВІЛ-інфікованих, людей з обмеженими можливостями, питання, що стосуються здорового способу життя, торгівлі людьми тощо. Таким чином, сценічний спектакль пропонує для розгляду проблему, а кожен персонаж виконує певну соціальну роль.

Під час участі в форумі-театрі глядачі зможуть не тільки ознайомитися з важкою ситуацією або отримати інформацію, як під час тренінгу, а й розробити алгоритм, створити модель успішної поведінки в складній, на перший погляд, безвихідної, ситуації або знайти вирішення певних проблем важливих для суспільства.

Підготовка проекту відбуватиметься в групі соціальної мережі «ВКонтакті» під назвою «Форум-театр ВИХІД ЗА РАМКИ» http://vk.com/club33722728 , де пройде опитування молоді щодо тих проблем, які їх дійсно турбують, спільними зусиллями будуть прописані сценарії для кожного вистави! Запрошуємо приєднатися до обговорення в групі - це допоможе нам спільними зусиллями зробити тренінг більш насиченим і цікавим для всіх!
Запрошуємо молодь віком від 17 - 22 років, небайдужих до проблем нашого часу, які бажають вийти за свої особисті рамки і подивитися на існуючі ситуації очима інших!

Для того щоб стати учасником форум-театру «ВИХІД ЗА РАМКИ» потрібно відправити анкету до 1 квітня на адресу forumteatr.exit@gmail.com

Всього буде відібрано 22 учасники (11 чоловіків і 11 дівчат) також будуть запрошені 5 учасників з різних куточків нашої країни!

При закінченні форум-театру учасники матимуть можливість організувати спільний невеликий проект соціально напрямку, який зможе привернути увагу нашого суспільства до проблеми та шляхів її вирішення!
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 944 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0