Головна » 2009 » Жовтень » 2 » Фотоекспрес "Миколаїв-Європа" наближається до кінцевої станції
08:30
Фотоекспрес "Миколаїв-Європа" наближається до кінцевої станції
16 жовтня 2009 року завершується прийом заявок на конкурс фотографій «Фотоекспрес «Миколаїв – Європа», який проводиться в рамках реалізації проекту «Інформаційно-просвітницька кампанія «Відкрите світу європейське місто Миколаїв» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та за участю виконкому Миколаївської міської ради та міського голови Володимира Чайки.
Організатори конкурсу – Миколаївський міський благодійний фонд МЕТА «Від спільного бачення - до спільних дій», Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу», МОГО «Діалог», Центральна бібліотека ім. М.Л. Кропивницького.
Мета фотоконкурсу: формування позитивного сприйняття миколаївцями європейської ідентичності і європейських перспектив розвитку регіону, впровадження й просування європейських стандартів.

Завдання фотоконкурсу: обмін враженнями знайомства з європейськими країнами, висвітлення спільного та відмінного в житті Європи і регіону, відкриття нових можливостей для взаємовигідного співробітництва. До участі в конкурсі запрошуються професійні і непрофесійні фотографи. Вік учасників – від 16 до 35 років.

Місце проживання – місто Миколаїв і Миколаївська область. Участь у конкурсі – безкоштовна. Призовий фонд – 3000 грн. На Фотоконкурс приймаються фотографії в наступних номінаціях:

«Миколаїв – місто контрастів». У номінації можуть бути представлені фотографії повсякденної, побутової тематики, що відображають цікаві, яскраві, моменти, що запам’ятовуються і відбуваються в межах рідного міста/району/села. Великі події і, часом, непомітні, на перший погляд, деталі з життя «малої батьківщини», що викликають позитивні емоції.

«Ми – різні, ми – рівні». Номінація відбиває яскраві і показові риси людей різних верств суспільства, культурні традиції європейських народів. Толерантність, релігійно-конфесіональні взаємини, терпимість, відношення до людей з обмеженими фізичними можливостями, людей похилого віку.

«Дружимо-Любимо-Співпрацюємо». Номінація включає фотороботи, на яких зображені події міжнародного співробітництва і перспективи подальшої й можливої взаємодії, міжкультурний діалог, дружба.

Роботи повинні нести змістовне навантаження.
Заявки надаються до 16.10.2009р. на адресу оргкомітета конкурса. Електронна пошта: konkursfotoexpress@gmail.com, поштова адреса: 54003, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143-а, Центральна бібліотека ім. М.Л. Кропивницького або 54052, м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 325/1, Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу». Контактна інформація: 8 (0512) 63-66-96, 55-03-60, 8 (067) 493-14-49.

З умовами Фотоконкурсу можна ознайомитись на сайтах організаторів – Центральної бібліотеки ім. М.Л.Кропивницького http://www.niklib.com/euro/photo.ua , Фонду «Центр соціальних програм РУСАЛу» http://csp.nikportal.net/pages-632/  . 
 

Контакти
Мурашко Дмитро
Фонд “Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні”
MurashkoDM@amron.com.ua
8 (0512) 636696
8 (067) 4931449.
http://www.csp.mk.ua/
 
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 866 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0