Головна » 2009 » Вересень » 21 » Фотоконкурс «Вдягни зелене»
08:26
Фотоконкурс «Вдягни зелене»
25 вересня – День «Вдягни зелене» - день символічного виявлення активної позиції щодо захисту навколишнього середовища, коли учасники Тижня вдягнуть на роботу / у ВУЗ / на прогулянку / на вечірку одяг зеленого кольору.
Усі бажаючі взяти участь у «Вдягни зелене» запрошуються надіслати свої фото в зеленому на адресу громадської організації «350.org» ukraine@350.org, що проводитиме фотоконкурс разом з Міжнародним фондом дикої природи. Результати конкурсу можна буде побачити до 25 листопада на http://www.panda.org/uk.
25 вересня Організація Об‘єднаних Націй та Міжнародний фонд дикої природи організовують флеш-моб «Вдягни зелене» в декількох містах України. Флеш-моб «Вдягни зелене» -  швидка вулична подія, де учасники, вдягнені у щось зелене, збираються разом о 13 годині, на якомусь місці та одночасно виголошують «Укладемо угоду». Подія триватиме не довше 5 хвилин, але люди, які побачать її, запам‘ятають це на значно довше. В місті Києві подія відбудеться о 13:00 на Контрактовій площі біля пам’ятника Гетьману Петру Сагайдачному.
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 1164 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0