Головна » 2010 » Грудень » 22 » Голова Верховної Ради України В.М.Литвин привітав працівників дипломатичної служби з професійним святом
12:08
Голова Верховної Ради України В.М.Литвин привітав працівників дипломатичної служби з професійним святом
Голова Верховної Ради України Володимир ЛитвинПрацівникам дипломатичної служби України
Щиро вітаю з професійним святом у переддень нового року, який буде ювілейним для Української держави та її дипломатичної служби.
Цей період позначений кардинальним трансформуванням Міністерства закордонних справ України від органу з обмеженими представницькими функціями до потужного і повноцінного зовнішньополітичного відомства. Його велика і незаперечна заслуга в тому, що наша держава нині знана й шанована у світі, послідовно доводить на практиці конструктивність та миролюбність своїх намірів, рішень і дій.
Не маю сумніву, що працівники МЗС, дипломатичних представництв і місій будуть на висоті вимог та викликів, які диктує жорстка і динамічна сучасна доба. Це особливо важливо зараз, коли Україна готується до підписання договору про асоціацію з Євросоюзом і головування у таких впливових міжнародних організаціях, як ПАЧЕС, Комітет міністрів Ради Європи та ОБСЄ.
Бажаю щастя, добра та успіхів, наснаги й енергії у виконанні професійного та громадянського обов´язку.
 
 
Володимир ЛИТВИН
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 561 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0