Головна » 2010 » Вересень » 13 » Гордана Крутій: Давайте перевернемо світ разом!!!
16:28
Гордана Крутій: Давайте перевернемо світ разом!!!
 Про що мріє майже кожен абітурієнт спеціальності міжнародні відносини? Стати відомим політиком, працювати у посольстві України десь у Лондоні… Але хто нам сказав, що все ТАК ПРОСТО – став студентом і значить тебе чекає світле і радісне майбутнє?!
Ні, політика – це гра сильних людей, а дипломатія, за словами А.Декруселя, - найдовша дорога від одного пункту до іншого. У такому випадку дуже важливо розуміти, чого саме ти прагнеш, що для цього треба зробити і яким буде кінцевий результат твоїх дій. Але чи кожен на це здатен? Можливо, та перш за все необхідно зняти рожеві окуляри та об’єктивно подивитись на обраний фах. Саме з цим нам (тобто «зеленим» першокурсникам) вирішили допомогти члени ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС».
Ще в перші дні нашого навчання дівчата, прихопивши із собою ноутбук, проектор та посмішки, прийшли привітатись із поповненням у великій родині міжнародників та презентувати свою організацію. Дипкорпусята намагалися пояснити нам, що існує багато можливостей навчатись не тільки теоретично, але й побачити всю «кухню» нашої професії на власні очі, що вже зараз ми можемо починати реалізовувати свої власні мрії і створювати проекти. Проте найбільший ентузіазм у нашій групі викликало запрошення поїхати у жовтні до Верховної Ради, щоб відчути атмосферу законотворчого процесу. Можливо саме ця поїздка для когось стане першим кроком на шляху до своєї мрії.
***
Йдучи першого вересня до університету я очікувала отримати нові знання, та я навіть і не сміла мріяти, що стану маленькою частинкою великої родини. Дуже приємно, що існують такі організації як «ДИПКОРПУС» і не тільки з практичної точки зору, але дуже важливо знати, що коли ти станеш на новий довгий шлях поруч будуть люди які не тільки тебе зрозуміють але й підтримають, бо як казав Архімед: «Дайте мені точку опори і я переверну світ».

Гордана Крутій. МВ-10
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 718 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 4.7/3