Головна » 2009 » Вересень » 4 » ГРАНТИ ФОНДУ НА ПІДТРИМКУ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ
18:57
ГРАНТИ ФОНДУ НА ПІДТРИМКУ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ
Організатор: Фонд на підтримку гендерної рівності за фінансової підтримки Уряду Іспанії.
Мета конкурсу: досягнення гендерної рівності та розширення політичних та економічних можливостей жінок на місцевому та національному рівнях.
Географія конкурсу: країни/регіони Африки, Азії, Тихого океану, Арабських держав, Латинської Америки та Карибського басейну, Центральної та Східної Європи та СНД.
До участі запрошуються: урядові та неурядові організації, що впроваджують свою діяльність в цільових регіонах, а також їх коаліції.
Пріоритети конкурсу:
-- Гранти на реалізацію законів, стратегій та програм з просування гендерної рівності (Гранти на реалізацію). Цими грантами будуть підтримані програми в країнах, що мають узгоджені та готові до виконання національні чи місцеві плани, політику чи закони, що сприяють досягнення гендерної рівності та розширення можливостей жінок.
-- Каталітичні гранти на підтримку програм для здійснення діяльності в умовах, коли в країні відсутні плани, політика чи закони з просування гендерної рівності. Такі гранти будуть надані для підтримки програм, спрямованих на створення стратегічних союзів або партнерств, які прискорять розробку та прийняття національних чи місцевих планів, політики чи законів для просування гендерної рівності. Ці проекти можуть містити заходи з формулювання та досягнення консенсусу по запропонованому закону або плану щодо гендерної рівності, колективні зусилля для забезпечення того, щоб процеси здійснення національної політики та планування – від внесення змін у виборчі нормативні ати до посилення аспектів гендерної рівності в конкретних трудових правилах – просували гендерну рівність.
 
Якщо план, політика чи закон з просування гендерної рівності будуть розроблені та прийняті, успішні організації отримають право в майбутньому подати заявку на більший грант для виконання програми.

Сума гранту:

Для Грантів на реалізацію – від 2 млн до 5 млн доларів США.

Для Каталітичних грантів – від 100 000 до 500 000 доларів США.

Кінцевий термін подання концепцій: 30 вересня 2009 року.

Фінансування не надається проектам, поданим від багатосторонніх міжнародних організацій (агенції ООН, міжнародні фінансові заклади тощо), приватних структур та окремих державних службовців та фізичних осіб.

Крім того, не будуть розглядатися програми, спрямовані виключно на припинення насилля по відношенню до жінок, оскільки такі підтримуються Трастовим фондом ООН на підтримку дій з ліквідації насилля по відношенню до жінок.

Контактна інформація:

Ms. Inés Alberdi,
Executive Director
304 East 45th Street 15th Floor New York, NY 10017 UNITED STATES
Тел: +1 212 906-6400
Факс: +1 212 906-6705
Інтернет-сторінка: http://www.unifem.org/

Джерело: www.ccc.kiev.ua

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 983 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0