Головна » 2009 » Жовтень » 12 » ІІ Ярмарок інституційного розвитку
21:38
ІІ Ярмарок інституційного розвитку
УВАГА!!! Зарезервуйте дату 19 листопада 2009 року для участі у ІІ Ярмарку інституційного розвитку, що відбуватиметься у Києві.
Ярмарок триватиме з 10:00 до 16:30. Згадати, що відбувалось на першому ярмарку 2 липня цього року можна тут http://gurt.org.ua/marketplace/fair/
Другий ярмарок збере ще більше провідних провайдерів тренінгових послуг для ІГС та ще більше ІГС, які усвідомлюють потребу в інституційному розвитку. Оновлений формат ярмарку взагалі не міститиме «пленарної» частини, проте зросте кількість паралельних подій: майстер-класів та презентацій тренінгових програм. Аби взяти участь у ярмарку, зацікавленим провайдерам тренінгових послуг для ІГС необхідно до 22 жовтня 2009 р. надіслати в ГУРТ info@gurt.org.ua таку інформацію:

Назва організації  
ПІБ керівника організації  
Дата заснування організації  
Основні теми тренінгів, які пропонує організація  
Інші послуги у сфері розвитку спроможності, які пропонує організація - Контактна інформація включно з електронною адресою  
ПІБ контактної особи
Для бажаючих провести майстер-клас чи презентацію тренінгової програми під час ярмарку необхідно до 22 жовтня 2009 р. надіслати в ГУРТ info@gurt.org.ua таку інформацію:

Назва майстер-класу/презентації  
Короткий опис майстре-класу/презентації (до 100 знаків)  
ПІБ, регалії та контакти особи, яка проводитиме майстер-клас/презентацію
Для ІГС, які усвідомлюють важливість інституційного розвитку та хочуть безкоштовно взяти участь у ярмарку необхідно до 22 жовтня 2009 р.надіслати в ГУРТ info@gurt.org.ua таку інформацію:

назву організації
прізвище, ім'я та посаду особи, що представлятиме організацію
контактну інформацію включно з електронною адресою
Ярмарок інституційного розвитку організовує Ресурсний центр ГУРТ в межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc.

Контакти

Тарас Боярчук
Ресурсний центр ГУРТ
info@gurt.org.ua
(044) 2961052
http://gurt.org.ua/marketplace/

Джерело: http://gurt.org.ua/news/conferences/4314/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 709 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0