Головна » 2009 » Жовтень » 24 » Інформаційні сесії «Грантові конкурси для місцевих організацій громадянського суспільства»
15:32
Інформаційні сесії «Грантові конкурси для місцевих організацій громадянського суспільства»
22 жовтня 2009 року в м.Чернігові та 23 жовтня 2009 року у м. Херсоні Творчий центр Каунтерпарт (ТЦК) в межах проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» проводить інформаційну сесію для місцевих організацій громадянського суспільства щодо нових грантових конкурсів «Участь громадян у процесі прийняття рішень на місцевому рівні», «Представлення інтересів та захист прав вразливих груп населення».
Проект «Розвиток громадянського суспільства» впроваджується Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з місцевими та міжнародними партнерами за фінансування Міністерства закордонних справ Данії протягом 2009-2011 рр.
Проект спрямований на посилення громадянського суспільства та поширення демократичного управління. Цей Проект сприяє зміцненню відкритого та демократичного суспільства в Україні, що спирається на верховенство права і базується на засадах прав людини, відкритості та відповідальності влади. Метою Проекту є зміцнення ОГС, зменшення їхньої залежності від донорів, а також активізація участі громадян у процесах прийняття публічних рішень через посилення спроможності регіональних та місцевих ОГС допомагати громадянам у вирішенні їх проблем.

Виконавчим партнером Проекту з адміністрування конкурсу грантів для ОГС у семи областях України є Благодійний фонд «Творчий центр Каунтерпарт» (ТЦК).

Під час інформаційної сесії учасники зможуть отримати роз’яснення щодо умов участі та процедури проведення грантових конкурсів, а також прослухати міні-тренінг з написання проектних пропозицій.

Місце проведення:

м. Чернігів, Навчально-методичний центр профспілок, вул. Шевченка, 105-а, аудиторія 211. Час проведення: 11.00 – 17.00
 
м. Херсон, Обласна бібліотека для дітей, вул.. Червоностудентська, 21. Час проведення: 11.00 – 17.00 
Увага! Прохання попередньо повідомити про своє бажання взяти участь в інформаційній сесії менеджеру ТЦК Наталією Купрій, nkupriy@ccc.kiev.ua, тел. 0 44 574 64 11

Детальну інформація про грантові конкурси та аплікаційні форми можна знайти на сайті ТЦК:

http://ccc-tck.org.ua/text/service/left_menu/grants/2009-2010/
 

Контакти

Наталія Купрій
Творчий центр Каунтерпарт
nkupriy@ccc.kiev.ua
http://ccc-tck.org.ua/

 

Джерело:  http://gurt.org.ua/news/events/4469/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 640 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0