Головна » 2010 » Грудень » 27 » Інтелектуально-творчий турнір «Маріупольські дипломатичні ігри» в рамках Маріупольського дипломатичного тижня
21:43
Інтелектуально-творчий турнір «Маріупольські дипломатичні ігри» в рамках Маріупольського дипломатичного тижня
Перші Маріупольські дипломатичні ігри до Дня української дипломатичної служби - 2010 (автори проекту - Анастасія Шестакова та Юлія Телешова)У рамках Маріупольського дипломатичного тижня-2010 до Дня української дипломатичної служби Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» 21.12.2010 р. провела інтелектуально-розважальний турнір «Дипломатичні ігри».
Базою проведення турніру «Дипломатичні ігри» став Історичний факультет Маріупольського государтсвенного університету, а авторами проекту виступили легати Ліги «ДИПКОРПУС» Анастасія Шестакова і Юлія Телешова.
Учасниками змагання стали першокурсники спеціальності «Міжнародні відносини» і першокурсники спеціальності «Міжнародна економіка» МДУ. Всі участь взяло 4 команди.
 
Перші Маріупольські дипломатичні ігри до Дня української дипломатичної служби - 2010 (автори проекту - Анастасія Шестакова та Юлія Телешова)«Дипломатичні ігри» включали різнопланові завдання: від вікторини, з питаннями на знання історичних, культурних особливостей провідних стан світу до сценічної майстерності та квесту. У грі учасникам потрібно було проявити винахідливість, фантазію і креативність, а також вміння швидко орієнтуватися в екстраординарних ситуаціях. Учасники відчули себе в ролі представників 4 націй Європи, які навчалися знаходити спільну мову, осягати тонкощі культури, мови та традицій один-одного.
Перші Маріупольські дипломатичні ігри до Дня української дипломатичної служби - 2010 (автори проекту - Анастасія Шестакова та Юлія Телешова)
 
У напруженій боротьбі за звання «Найрозумнішого міжнародника» з мінімальним відривом перемогла команда, яка представила країну - Іспанію (у складі: Гордана Крутій, Антон Писаренко, Анастасія Дудко (спеціальність «Міжнародні відносини»). Всі команди за участь отримали солодкі призи та грамоти .
 
Ліга «ДИПКОРПУС» висловлює подяку кафедрі міжнародних відносин і зовнішньої політики МДУ за допомогу і підтримку в реалізації проекту, а також за допомогу в організації та проведенні заходу - іскрометним провідним В'ячеславу Гілязова та Григорію Зіновічу.
Перші Маріупольські дипломатичні ігри до Дня української дипломатичної служби - 2010 (автори проекту - Анастасія Шестакова та Юлія Телешова)
 
У планах Ліги на майбутнє - організація подібного відкритого турніру за участю колег-міжнародників з усією Україною - до Національної студентській олімпіаді з міжнародних відносинами, яка пройде в Маріуполі на базі Маріупольського державного університету в квітні 2011 року.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 571 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0