Головна » 2012 » Лютий » 18 » Інтернет-конференція "Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин та світового політичного процесу"
00:15
Інтернет-конференція "Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин та світового політичного процесу"
Маріупольський державний університет Дата проведення: 16 березня 2012 року 
Останній день подання матеріалів: 28 лютого 2012 року 
Напрямки роботи: 
1. Процеси регіоналізації та глобалізації як тенденція сучасного світового розвитку. 
2. Зовнішня політика України на сучасному етапі. 
3. Геополітична думка та геостратегічні процеси в ХХІ ст. 
4. Зовнішня політика держав світу в умовах глобалізації. 
5. Національна ідентичність: проблеми збереження та трансформації. 
6. Трансформація політичних систем держав світу в контексті глобалізації. 
7. Гендер в міжнародних відносинах. 

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.
Тези виступів буде розміщено на сайті http://www.istfak.org.ua у розділі «Науково-практичні конференції» та надруковані у науковому збірнику до початку конференції.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ:
Матеріали подаються на комп'ютерному диску CD-R, DVD-R у форматі Microsoft Word (doc.) разом із роздрукованим примірником, або в електронному варіанті. Обов`язково надсилати заявку на участь у конференції разом з текстом доповіді або зареєструватися в онлайн-режимі на сайті конференції http://www.istfak.org.ua
Розміри полів: ліве - 2 см, праве - 1 см, верхнє - 2 см, нижнє - 2 см. Шрифт – Times New Roman - 12. Міжрядковий інтервал — 1. Максимальний обсяг матеріалу: 3 сторінки (зі списком літератури). 
Список використаних джерел розміщується наприкінці матеріалу в алфавітному порядку та має бути оформлений у відповідності до вимог ВАК (ДСТУ ГОСТ 7.1:2006) Посилання в тексті наводяться у квадратних дужках [1, с. 6].

Матеріали подаються за адресою: 87556, пр. Будівельників, 129, МДУ, кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики, оргкомітет Інтернет-конференції. 
Е-mail: kafmvzp@ukr.net 
Контактний телефон: (0629) 52-99-47, Булик Максим Володимирович, Свєтлакова Марія Андріївна.

Термін подачі тез матеріалів: до 28 лютого 2011 р.

Організаційний внесок учасників конференції складе 90 грн., який необхідно переказати за наступними реквізитами: Банк одержувача Відділення № 8 Філії ПУМБ в м. Маріуполі, МФО 335742; Одержувач Відділення № 8 Філії ПУМБ в м. Маріуполі, код у ЄДРПОУ 25096567; Рахунок одержувача 29240809996286; Призначення платежу перерахування коштів на картковий рахунок № 26256974441891 Булику Максиму Володимировичу.

Персональне запрошення буде надіслано після отримання заявки на участь, тез матеріалів. Скановане зображення квитанції за оплату організаційного внеску необхідно відіслати на електронну адресу оргкомітету до початку конференції.

З матеріалами Інтернет-конференції «Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин та світового політичного процесу», що відбулася у 2011 р. можна ознайомитися на веб-сайті: http://istfak-mgu.at.ua

Заявка на участь: 
Заявка на участь у роботі конференції 
Прізвище, ім'я, по-батькові 
Спеціальність (Кафедра) 
Курс (Посада) 
Науковий керівник 
Університет 
Країна, область 
Поштова адреса 
e-mail 
Телефони 
Назва доповіді 
Дата 
Підпиc
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 802 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0