Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Інтернет-вікторина "КІПРіада-50": святкуймо 50-річчя незалежності Кіпру українською громадою!
14:52
Інтернет-вікторина "КІПРіада-50": святкуймо 50-річчя незалежності Кіпру українською громадою!
 Жовтень 2010 року - визначний для Республіки Кіпр, що святкує 1-го числа 50-річчя проголошення незалежності. Ця подія вінчає багатовікову драматичну боротьбу за право на побудову власної державності волелюбного народу кіпріотів.
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС", зважаючи на надзвичайну важливість економічних та культурних зв'язків України та Кіпру (туризм, інвестиції, освіта, міграція) долучається до святкувань 50-ї річниці незалежності Кіпру і запрошує на інтернет-вікторину "КІПРіада-50", присвячену суспільно-політичним реаліям, історії, географії, міжнародним зв'язкам Кіпру.
Легатам "ДИПКОРПУСУ" тим більш близьке це свято, оскільки Кіпр - держава з переважним грецьким населенням, а місцезнаходження штаб-квартири Ліги "ДИПКОРПУС" - місто Маріуполь є провідним центром грецької діаспори та еллінізму світового масштабу. Відтак, своїм завданням ми вважаємо і популяризацію знань про історію та реалії сьогодення наших кіпрських побратимів.
Запрошуємо Вас та усіх Ваших друзів та знайомих цікаво та з користю провести час дозвілля, шукаючи відповіді та розв'язуючи завдання інтернет-вікторини "КІПРіада-50"! За традицією, завдання складатиметься з 12-ти тестових запитань.

Вікторина відбудеться 14 жовтня 2010 року у мережі Інтернет, а правила участі - традиційні для інтернет-вікторин Ліги "ДИПКОРПУС":
1. РЕЄСТРАЦІЯ: до 10.00 13 жовтня 2010 року усі охочі мають зареєструватися шляхом надсилання заявки на адресу dip-viktoryna@ukr.net. У темі листа обов'язково вказується слово "КІПР", у самій заявці мають бути такі відомості:
а) П.І.П.
б) місце проживання (місто/село/тощо)
в) місце навчання
Г) місце роботи
д) контактний телефон
є) адреса електронної пошти, на яку будуть надіслані завдання інтернет-вікторини "КІПРіада-50";

2. О 19.00 14 жовтня 2010 року зареєстровані учасники мають мати доступ до мережі Інтернет. Саме у цей час вони отримають на зазначені в реєстраційній заявці скриньки завдання інтернет-вікторини. Копія анкети із запитаннями буде вивішена на порталі Ліги "ДИПКОРПУС" - www.dipcorpus.at.ua. Далі якнайшвидше потрібно видалити невірні варіанти завдань та повернути листа-питальника на адресу dip-viktoryna@ukr.net

3. До 21.00 14 жовтня 2010 року учасники мають завершити надсилання відповідей. Відповіді, надіслані після цього часу до розгляду не прийматимуться. У цей самий час на порталі Ліги "ДИПКОРПУС" будуть оприлюденені вірні відповіді на питання інтернет-вікторини.

4. Оргкомітет вікторини "КІПРіада-50" з 21.00 14 жовтня 2010 року починає обробку анкет з відповідями. До уваги беруться швидкість надсилання та кількість правильних відповідей. УВАГА! За практикою попередніх вікторин маємо досвід кількаразового надсилання тим самим учасником анкети з корегованими даними. У такому випадку анкета приймається до уваги, проте за час надходження відповідей вважатиметься час надходження останнього, а не першого з листів-відповідей цього учасника выкторини.

5. О 19.00 15 жовтня 2010 року на порталі Ліги "ДИПКОРПУС" - www.dipcorpus.at.ua будуть оприлюднені попередні результати інтернет-вікторини. Від цього часу і до 14.00 16 жовтня ми приймаємо апеляції учасників.
Нарешті, о 19.00 16 жовтня 2010 року Ліга "ДИПКОРПУС" оголосить імена кращих знавців Кіпру в Україні.
Переможці, за традицією, одержать сувеніри та цікаву, корисну, захоплюючу літературу з міжнародних відносин та країнознавства.

Контакти Оргкомітету інтернет-вікторини "КІПРіада-50" від Ліги "ДИПКОРПУС":
тел.: + 38 (097) 380-64-86
факс: + 38 (067) 231-56-01
сайт: www.dipcorpus.at.ua  
e-пошта: dipcorpus@ukr.net  
ICQ: 484294679


Чекаємо на Вашу участь, із задоволенням відповідаємо на запитання та приймаємо пропозиції!


У той же час, рамках заходів, приурочених до 50-річчя проголошення Незалежності Республіки Кіпр, Почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі – центрі українських святкувань - Костянтин Балабанов відкрив виставку фотографій студентки Маріупольського державного університету спеціальності «Журналістика» Анастасії Плотнікової під назвою «По Кіпру з фотокамерою, весна 2009 ».
На виставці представлено 44 фотороботи, які Анастасія зробила під час 2-х місячного стажування в Прес-службі Уряду Республіки Кіпр в 2009 році. У своїх роботах А. Плотнікова показує багатогранну красу острова, його історію, біль і трагедію,
викликані турецькою окупацією.
З метою популяризації Кіпру та творчого таланту Анастасії Плотнікової у України, Ліга "ДИПКОРПУС" встановлює додаткові призи для переможців інтернет-вікторини "КІПРіада-50" - призери зможуть самостійно вибрати фотокартину А. Плотнікової з пейзажами Кіпру, яка буде виконана, обрамлена та вручена разом із базовим пакетом нагород.
 

Докладно про фотогалерею Анастасії Плотнікової «По Кіпру з фотокамерою, весна 2009»: http://www.flickr.com/photos/30023584@N02/sets/72157623112999883/
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1175 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0