Головна » 2009 » Вересень » 30 » IV Національна Модель Верховної Ради України
08:29
IV Національна Модель Верховної Ради України
Запрошуємо Вас взяти участь у IV Національній Моделі Верховної Ради України, що організовується Студентським науковим товариством Одеської національної юридичної академії та Одеським обласним осередком Ліги студентів Асоціації правників України 16 – 18 жовтня 2009 року в стінах Одеської національної юридичної академії.
IV Національна Модель Верховної Ради України – це навчально-рольова гра, спрямована на умовне відтворення законодавчої роботи Верховної Ради України, в процесі проведення якої передбачається як індивідуальна робота учасників, так і діяльність в командах.

Цього року в рамках Моделі буде розглядатись проект Закону України «Про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України».
У відповідні строки Організаційним комітетом буде запропоновано перелік статей діючого Цивільного процесуального кодексу України, які, на думку українських науковців та практиків, потребують зміни (уточнення, доповнення, виключення або викладення в новій редакції) та повинні бути включеними до законопроектів учасниками.

При реєстрації кожен з учасників матиме змогу обрати умовну політичну партію, яку він бажає представляти (демократична, консервативна, ліберальна), а результатом гри повинно стати прийняття вищевказаного законопроекту на Моделі із наступною його реєстрацією народним депутатом України у Верховній Раді України.

До участі в даному заході запрошуються студенти 1-6 курсів юридичних факультетів ВНЗ України та ВНЗ України юридичного профілю. Гранична кількість учасників Моделі становить 45 (сорок п’ять) осіб, з яких 7 (сім) – представники Одеської національної юридичної академії. Основним критерієм відбору учасників буде мотивація студента, викладена ним в аплікаційній формі. Для участі в Моделі необхідно вислати заповнену аплікаційну форму на електрону адресу Організаційного комітету: 4model.vr@gmail.com  до 02 жовтня 2009 року.

Звертаємо Ваш увагу: як і минулого року посада Голови Верховної Ради Моделі у 2009 році є виборною, а тому кожен з учасників має можливість випробувати свої сили в цій ролі. Для цього необхідно разом із аплікаційною формою надіслати своє резюме, на підставі якого Організаційним комітетом буде зареєстровано Ваші кандидатури на посаду Голови Верховної Ради Моделі. Вимоги до кандидатів: знання діючого Регламенту Верховної Ради України та Положення про IV Національну Модель Верховної Ради України, ораторське вміння. Обрання Голови Верховної Ради Моделі буде проводитись безпосередньо на пленарному засіданні Моделі учасниками на основі самопрезентацій кандидатів.

Оргкомітет повідомляє про реєстрацію учасників та кандидатів на посаду Голови Верховної Ради Моделі до 05 жовтня 2009 року.  

Кінцевий термін подачі Вашого законопроекту – 10 жовтня 2009 року.

Оргкомітет розсилає законопроекти, що будуть розглядатися по партіях до 12 жовтня 2009 року.
Також, звертаємо Вашу увагу на те, що в цьому році правило dress-code залишається в силі.

Учасникам забезпечується: проживання під час проведення заходу, кава-брейк, обід та фуршет. Вартість проїзду не відшкодовується.

Реєстраційний внесок за участь з однієї особи становить 100 гривень для членів Ліги студентів АПУ і 150 гривень для інших студентів та сплачується під час реєстрації.
 
Чекаємо на Ваші заявки та участь!!!
З повагою,
Оргкомітет IV Національної Моделі Верховної Ради України


Контактні особи:

1. Дмитро Коваль, Голова Одеського обласного осередку Ліги студентів АПУ – 8 (097)711-27-99, (Співголова Організаційного комітету);
2. Сергій Курносенко, заступник Голови СНТ ОНЮА – 8 (063)654-00-07, (Співголова Організаційного комітету);
3. Оксана Хлопчик, відповідальний секретар СНТ ОНЮА – 8 (093)895-76-03, (заступник Співголови Оргкомітету із організаційних питань Моделі (в тому числі зустріч та поселення учасників);
4. Максим Лоджук, Голова СНТ ОНЮА – 8 (067) 350-39-69, (заступник Співголови Оргкомітету із наукового наповнення Моделі (консультування щодо написання законопроектів).
5. Мажарова Наталя, прес-секретар Ліги АПУ – 8 (050) 217-94-35 (зв'язки з громадськістю, ЗМІ)

Електронна адреса: 4model.vr@gmail.com
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 925 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0