Головна » 2010 » Квітень » 16 » Як молоді дипломати до ЄВРО-2012 готувалися
18:31
Як молоді дипломати до ЄВРО-2012 готувалися
Допоки на загальнонаціональному рівні триває підготовка до Євро-2012, молоде покоління українських дипломатів робить свій внесок в популяризацію футболу в Україні, а також налагодження зв’язків між спортивною елітою України, Польщі та Білорусі.
Вже вчетверте молоді спеціалісти-міжнародники: майбутні дипломати, юристи та економісти, зібралися разом для участі у турнірі з міні-футболу. Зустріч відбулася у Донецьку, де з 9 по 11 квітня 2010р. проходив Міжнародний турнір з міні-футболу "Кубок Майбутніх Дипломатів".

Нагадаємо, даний турнір проводиться в Україні з 2007р., попередніми містами-господарями змагання виступали Харків, Одеса та Київ. Організаторами Міжнародного турніру з міні-футболу "Кубок Майбутніх Дипломатів" всі ці роки виступають Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС”, Рада Студентів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Захід проводиться в рамках підтримки Євро-2010.

Збірна команда Маріупольського державного гуманітарного університету на турнірі в Донецьку вже традиційно за результатами жеребкування потрапила у сильну групу і на першому етапі змагалася з командами Інституту з міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка, Донецького національного університету та Запорізького національного університету. Незважаючи на важку конкурентну боротьбу команда МДГУ проявила неабияку волю до перемоги та зайняла почесне III місце у турнірі. Майстерними голами у воротах суперників відзначилися: Анісімов Максим, Когут Михайло, Лесодід Валерій, Манько Іван (к), Спіченко Руслан. Необхідно також відзначити за запеклу боротьбу на полі Зінов’єва Івана та Тарселлі Вітторіо. А наймайстернішим воротарем безумовно виступив Топузов Володимир, який захищав честь команди впродовж усіх матчів. 

Золоті медалі за перемогу у IV Міжнародному турнірі з міні-футболу "Кубок Майбутніх Дипломатів" отримала команда Волинського національного університету, дебютанти змагань. Срібло дісталося команді Інституту з міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка, переможцям попереднього турніру у Києві.

Всі учасники турніру, а також численні глядачі та вболівальники отримали заряд позитивних емоцій та натхнення для розвитку футбольного руху в своїх містах, примноження своїх спортивних досягнень у майбутніх змаганнях.

Олена Іванців
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС”
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 745 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0