Головна » 2011 » Січень » 19 » Христос хрестився в Йордані-річці!
08:24
Христос хрестився в Йордані-річці!
Це Син Мій Улюблений, що Його Я вподобав!
Тропар, глас 1: Коли в Йордані хрестився Ти, Господи, * Троїчне явилося поклоніння: * бо Родителя голос свідчив Тобі, * возлюбленим Сином Тебе називаючи; * і Дух у виді голубинім засвідчив твердість слова. * Явився Ти, Христе Боже, * і світ просвітив, слава Тобі.
Глас Господень на водах: Бог славы возгреме, Господь на водах многих.
Прокімен, глас 4: Благословен, хто йде в ім’я Господнє; Бог – Господь і явився нам (Пс. 117,26-27).
Водами Иoрданскими одеялся eси Спасе, одеяйся светом яко ризою: и приклонил eси главу Предтечи, Иже небо измеривый пядию, да обратиши мир от лести, и спасеши яко Человеколюбец.
Вітаючи шановних колег та друзів з величним святом Богоявленняабо Хрещення Господнього, хочемо зауважити на великому прикладі смірення та самопожертви для всіх нас.
Зазвичай державні діячі та лідери нерідко підпадають під спокусу зіркової хвороби. В той же самий час нам явлений приклад Самого Бога, який у образі звичайного чоловіка виходить на жертовне служіння своїм людям і, як рівний, приймає таке саме хрещення, як і весь люд.
Святкуймо це величне свято і будьмо свідомі відповідальності великого покликання для кожного фахівця сфери політології та міжнародних відносин!
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1422 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0